Söylemek istemiyorum bunu ama benim gördüğüm herkes malesef atlatamadı .
. Ve çağımızın hastalığı . Allah acil şiifalar versin inşallah attlatır gerçekten çok zor bir hastalık .
En son bu illet yüzünden akrabamızı kaybettik . Bikaç sene önce alt komşumuzu ve karşı komşumuzu kaybettik .Eşimin arkadaşının babası da bu yüzden gitti . Dedem de bu yüzden gitti .
Hastalığın ilerleyip ilerlememesi önemli olan ve hızı . Öteki organlala sıçrayıp sıçramaması .
Hastalık 1.evresindeyken fark edilirse oran çok fazla . ama evre ilerledikçe şans azalıyor .
En son yapılan kemoterapiler hastalıığın 3. ve 4. evresindekiler artık hastayı daha az acılı şekilde hayatta tutabilmek için yapılanlar oluyor . Bu akciğer değilde başka kanser olan ve atlatan tanıdıklarımda var .
Ama önemli olan bence moralini yüksek tutması ve inanması . Sizin de inanmanız .
Kötü örnekler verdim çünkü atlatacak diye düşnüüp öteki yönünü düşünmezseniz sonra yıkılablrsinz idye . İyileşecekse bile güçlü olmalısın her yönden düşünüp onu her trlü motive edebilmen için .
Atlatamaz diye birşey yok . herşey Yaradandan .. İnşallah atlatır . Allah kimseye vermesin bu illeti . Çok geçmiş olsunn .