Akciger kanserini yenen var mi ?

Altin otu denedinizmi yillar once bu hastaliktan bunun la kurtulan vardi gazete de cikmis doktorlar sasirmislar iyilesmesine adam kontrole gittiginde senin coktan olmen lazim di demisler.Benim babam da kan tukuruyordu cigerleri agriyordu yillardir altin otu sayesinde gecmeyen hastaligi gecti .Bende iciyorum gunde bir bardak saglik icin.aktarlarda var pahali degil .
Yaa Allah sifa versin onuda alayım Alalh razi olsun

Bugün hayatımın en zor aniyla yüzleştim babam patolji sonucu akciger kanseri olduğunu gösterdi ve ameliyat olamiyor diye pet filmi cekilip radyoterapi olacak olursa dedi doktor lütfen dualar edin benim icin inşallah tümör küçülür de agrilardan duramıyor iyileşir Nasil ne yapacagiz bilemiyorum yüzüm Gülmez iyilesene kadar yanında zorla gülüyorum.iyi gelen bitkisel biseyler var mi bi kötü hastalik atlatilablir mi duaaa edin nolurbi yol gösterin
allah acil şifalar versin

Cok gecmis olsun.Rabbim sifa versin.Bizim de bir tanidigimiz bu hastaligi atlatti adam sigara bile iciyor suan gayet iyi durumda umudunuzu yitirmeyin moralinizi yuksek tutun tez zamanda iyi haberler verirsiniz insallah.

Söylemek istemiyorum bunu ama benim gördüğüm herkes malesef atlatamadı .
. Ve çağımızın hastalığı . Allah acil şiifalar versin inşallah attlatır gerçekten çok zor bir hastalık .
En son bu illet yüzünden akrabamızı kaybettik . Bikaç sene önce alt komşumuzu ve karşı komşumuzu kaybettik .Eşimin arkadaşının babası da bu yüzden gitti . Dedem de bu yüzden gitti .
Hastalığın ilerleyip ilerlememesi önemli olan ve hızı . Öteki organlala sıçrayıp sıçramaması .
Hastalık 1.evresindeyken fark edilirse oran çok fazla . ama evre ilerledikçe şans azalıyor .
En son yapılan kemoterapiler hastalıığın 3. ve 4. evresindekiler artık hastayı daha az acılı şekilde hayatta tutabilmek için yapılanlar oluyor . Bu akciğer değilde başka kanser olan ve atlatan tanıdıklarımda var .
Ama önemli olan bence moralini yüksek tutması ve inanması . Sizin de inanmanız .
Kötü örnekler verdim çünkü atlatacak diye düşnüüp öteki yönünü düşünmezseniz sonra yıkılablrsinz idye . İyileşecekse bile güçlü olmalısın her yönden düşünüp onu her trlü motive edebilmen için .
Atlatamaz diye birşey yok . herşey Yaradandan .. İnşallah atlatır . Allah kimseye vermesin bu illeti . Çok geçmiş olsunn .

Evet aynen öyle başa gelince ne kadar zormuş. ..inşallah cokkk saolun insallah
Allahım yardimciniz olsun inşallah hemen atlatir iyileşir kanser hastalarina moralde çok iyi geliyor moralinizi yüksek tutun bol dua sabır. Allahım safi ismiyle şifalar versin

• Beğen
Reactions: tse
I
Cok gecmis olsun.Rabbim sifa versin.Bizim de bir tanidigimiz bu hastaligi atlatti adam sigara bile iciyor suan gayet iyi durumda umudunuzu yitirmeyin moralinizi yuksek tutun tez zamanda iyi haberler verirsiniz insallah.
İnşallah ya ne güzel yazmissiniz insallah Allah bilir degil mi

Rabbim şifa versin en yakın zamanda iyileşir insallah

Insllah
Söylemek istemiyorum bunu ama benim gördüğüm herkes malesef atlatamadı .
. Ve çağımızın hastalığı . Allah acil şiifalar versin inşallah attlatır gerçekten çok zor bir hastalık .
En son bu illet yüzünden akrabamızı kaybettik . Bikaç sene önce alt komşumuzu ve karşı komşumuzu kaybettik .Eşimin arkadaşının babası da bu yüzden gitti . Dedem de bu yüzden gitti .
Hastalığın ilerleyip ilerlememesi önemli olan ve hızı . Öteki organlala sıçrayıp sıçramaması .
Hastalık 1.evresindeyken fark edilirse oran çok fazla . ama evre ilerledikçe şans azalıyor .
En son yapılan kemoterapiler hastalıığın 3. ve 4. evresindekiler artık hastayı daha az acılı şekilde hayatta tutabilmek için yapılanlar oluyor . Bu akciğer değilde başka kanser olan ve atlatan tanıdıklarımda var .
Ama önemli olan bence moralini yüksek tutması ve inanması . Sizin de inanmanız .
Kötü örnekler verdim çünkü atlatacak diye düşnüüp öteki yönünü düşünmezseniz sonra yıkılablrsinz idye . İyileşecekse bile güçlü olmalısın her yönden düşünüp onu her trlü motive edebilmen için .
Atlatamaz diye birşey yok . herşey Yaradandan .. İnşallah atlatır . Allah kimseye vermesin bu illeti . Çok geçmiş olsunn .
Insallah Allah büyük

benim dedem atlatamadı ama hem yaşı büyüktü hem çok geç fark edildi gırtlak pankreasa falan yayılmıştı
ama babanızın yaşı genç
iyi olur inşallah
hala sigara içiyormuş lütfen bıraktırın

Cok gecmis olsun. Maalesef babam da ayni hasyaliktan muzdaripti. Maalesef cok gecti.
Ama bi arkadasimin annesi kurtuldu kadir inanir da bildigim kadariyla akciger kanseriydi ama iilesti.
Imsallah senin baban da tedavi edilebilecek tarafatadir. Allah yardimciniz olsun canim benim eski gunlerimi hatirladim allah sabir versin

Allah ömür verdiyse yener canım. İki tanıdığım var turp gibi. Allah babanada şifa versin inşallah.

canım çok geçmiş olsun. benim de tanıdıklarım var iyileşen. bu hastalıkta moral çok önemli olumsuz hiç birşey düşünmeyin. inşallah baban da iyi olacak. Allah şifa versin.

• Beğen
Reactions: tse
canım çok geçmiş olsun. benim de tanıdıklarım var iyileşen. bu hastalıkta moral çok önemli olumsuz hiç birşey düşünmeyin. inşallah baban da iyi olacak. Allah şifa versin.
Aminnn inşallah bizde atlatiriz. Allah razi olsun

Bende

Allah rahmet eylesin mekani cennt olusn mantarin adi nedir verir misiniz kg naisl aldi peki
reishi mantarı diğer adı ölümsüzlük mantarı nette sitesi var yazın görürsünüz 2-3 gün içinde gelmişti ben bi buçuk yıl önce 100 liraya almıştım umarım bi çözümü olur sizede bol bol sabırlar diliyorum tekrardan.

X