Amin. Cok tşk ederim cok zormus...; ( gulemiyorumKonu hakkında bilgim yok sadece geçmiş olsun demek istedim. sevdiklerinin canı yandığında ve çaresiz kaldığında ne hissedersin çok iyi bilirim.
Allah acil şifalar versin canım.
Ben inaniyorum tum sartlar olumsuzu göstersede ama insan yıpraniyo o aci çekerken aminn amin insallahKanseri atlatmak yuzde 20 tıp mudahelesi yuzde 80 ise moral mutluluk inanç ile oluyor birtanem. Caninizi sıkmayın. Babaniz ise hic uzulmesin
Allah safi sıfatiyla size şifa versin INSAALLAH
Allah rahmet eylesin inşallah oyledir yaÇok geçmiş olsun.
Allah bilir neler olacağını, ümitsizliğe kapılmayın.
2014 ocak ayında arkadaşımın babasına beyin kanseri teşhisi koyuldu.
Benim babamın hiçbir şeyi yoktu. Babam 2014 nisan ayında hastalandı, ne olduğu belli değildi böbrekle başladı, diyalize girdi falan sancılı bir süreç ama kanser değildi. 2014 haziran başı babamı kaybettim. O arkadaşımın babası hala yaşıyor. Allah’tan asla ümit kesilmez ki artık çok başarılı sonuçlar alınabiliyor.
Moralini yüksek tutun en önemlisi.
Korkuyo kendide agridan durumiyorum yannda mutlu takiliyorm ama asiri Üzgünüm yikildim resmen onlari denicem ped filmi umurim temiz cikar da bi an once atlatir cok saolun Allah razi olsun
güldür güldür programında duyrulmuştu, Akciğer nakli yapılıyormuş artık 2 yıl önce biri olmuş oda oradaydı, şu ançok iyiyim ölümü beklerken iyileştim dedi, İstanbulda bir hastane varmış bu konuda ama ismini unuttum, netten bi araştırın isterseniz. Rabbim acil şifalar versin çok geçmiş olsun.Bugün hayatımın en zor aniyla yüzleştim babam patolji sonucu akciger kanseri olduğunu gösterdi ve ameliyat olamiyor diye pet filmi cekilip radyoterapi olacak olursa dedi doktor lütfen dualar edin benim icin inşallah tümör küçülür de agrilardan duramıyor iyileşir Nasil ne yapacagiz bilemiyorum yüzüm Gülmez iyilesene kadar yanında zorla gülüyorum.iyi gelen bitkisel biseyler var mi bi kötü hastalik atlatilablir mi duaaa edin nolurbi yol gösterin
Cok saolun Allah razi olsun bizde suan o durumdayizCanım Allah şifa versin.Şuan yaşadıklarınız çok acı biliyorum benzerini yaşadım.Öncelikle Allah size sabır,güç kuvvet versin.Babana acısız bir süreç..Ben babam için karbonatı çok araştırmıştım ama babam içmemişti acıdan çaresizlikten ne yapacağımızı şasırmıştık.Canım istersen karbonatı bir araştır akciğerde ki kitleleri de küçültüyormuş
Cok gecmis olsun biz bugun olduk pet cumya cikar ins temizdircanim büyük gecmis olsun rabbim sifa versin
benim annemde suan bagirsak kanseri.
PET sonuclari sanirim hemen cikmisti
Güclü olmak cok zor biliyorum aylardir hastanedeyiz biz.
ve hala sigara içiyor ha pes..E
evet dun kizdim icmio dun icmedi hala iciuodu agrilarindan biz kahroluyoruz ped filmi 3 gune cikarmai yara büyümüş isin tedavisi diyorlar kuculmesi gerekmis yemk yiyemio halsiz yaranin bulundgu kisim asiri agriyo acıdan biz kahroluyoruz
Sizede cok gecmis olsun rabbim bidaha karsilastirmasin inşallahMaalesef bir bilgim yok akciğer kanseri hakkında
Ama annem bir kez meme kanserini bir kez de lenf kanserini yendi.
Hiçbir şey çaresiz değil... Allah'ım inşallah babanızı sağlığına geri kavuşturur. Dualarımız sizinle.
Gecms olsun ne yiyor acaba naisl besleniyor bu surecteMerhaba, cok yakın bir akrabam içinde aynı seyi söylediler. Ameliyat olmayacak, tedavi görmesi gerekiyordu. Şimdi tedavileri sürüyor ve büyük bit iyileşme katedildi. Allah şifalar versin.
Evet bende oyle yapiyorum ama agrilardan ne drsek diyelim teselki bulmuyor ve benim canm yanıyor zavalli annemde kahroluyorinsALLAH canim korkmayin bende dua etcem baban icin temiz cikmasa bile sonradan iyilesme durumu var ona kötü bir travma olmasin ona göre illa temiz cikmaliymis gibi konusmayin yanindaki öyle birsey cikarsa diye cok korkmasin ve sürekli deki su arkadasim söyle dedi babasi iyilesmis arkadasimin esinin amcasi söyle iyilesmis diyede birseyler söyle internette arastirdim fln diyip moral verki onunda kendine güveni olsun sarsilmasin
Aldim elinde zorla bagris cagirs kendini düşünmüyosan bizide dusun dedimve hala sigara içiyor ha pes..
Evet bende oyle yapiyorum ama agrilardan ne drsek diyelim teselki bulmuyor ve benim canm yanıyor zavalli annemde kahroluyor
Bugun pet filmi cekildi en gec cuma diyolar ters yerde olduğu icin baski yapiyomus sinirlere basit agri kesicilerle yolluolar morfin filan vermedilerKiyamam yaagrilarin korkularindan oluyor de .. nezaman sonuclar cikcak canim?