Akciğer kanseri tanısı ve mücadele.. Dualarınızı eksik etmeyiniz..

Canım merhaba herkese merhaba. Daha önce konuşmuştuk ben son durumu merak ettim sonuçlar çıktı mı? Umarım iyidir sonuçlarınız takip edemedim son zamanlarda kusura bakma.
Estağfurullah, patoloji çıkmadı dediler, doktor da PET sonucu ile gelsin dedi Pet salı günü çıkacak. Hepsine bakacakmış , inşallah kötü bir şey cikmaz

Estağfurullah, patoloji çıkmadı dediler, doktor da PET sonucu ile gelsin dedi Pet salı günü çıkacak. Hepsine bakacakmış , inşallah kötü bir şey cikmaz

Çok çok geçmiş olsun cnm. Benim 2 tane akciğer kanseri tanısı konan tanıdığım var ve ikiside maşallah turp gibi. 1. İlk evrede teşhisi kondu kemoterapi tedavisi gördü kurtuldu. 2. benim kayınpederim 4 sene önce yaza çıkmaz dediler ve kendisi kemoterapiyi kabul etmedi. Ve üzerinden 4 yıl geçti. Bolbol dua edin. Doktorlar yaza çıkmaz dediler şuan gayet güzel yaşıyor. İnşallah annenizde tez zamanda atlatır ve bu günleriniz geride kalır.

Çok çok geçmiş olsun cnm. Benim 2 tane akciğer kanseri tanısı konan tanıdığım var ve ikiside maşallah turp gibi. 1. İlk evrede teşhisi kondu kemoterapi tedavisi gördü kurtuldu. 2. benim kayınpederim 4 sene önce yaza çıkmaz dediler ve kendisi kemoterapiyi kabul etmedi. Ve üzerinden 4 yıl geçti. Bolbol dua edin. Doktorlar yaza çıkmaz dediler şuan gayet güzel yaşıyor. İnşallah annenizde tez zamanda atlatır ve bu günleriniz geride kalır.
Bunları duymak çok iyi geliyor Allah razı olsun inşallah bizde iyi haberler aliriz

Bunları duymak çok iyi geliyor Allah razı olsun inşallah bizde iyi haberler aliriz

İnşallah cnm. Ailelerimiz bitanelerimiz ama annelerimiz inci tanelerimiz. Rabbim bizi sevdiklerimizle sınamasın. Herkese sağlıklı huzurlu mutlu bereketli uzuuuun ömürler versin. Ve bence tüp bebek tedavisine devam edin. Kanserli hastalarda özellikle ruhsal durum çok önemli. Olurda inşallah gebelik olursa bu durum annenize ayrı bi moral olur sizlerede.

Küba'da kanser tedavisi olayını bir araştırın derim.
Kanser tedavisinde geliştirdikleri yöntemlerin çok çok iyi oluğunu duymuştum.
Hatta şu yazıyı bir okuyun:

http://t.thenewyoungturk.com/saglik...iydim-kubaya-gitmesem-coktan-toprak-olmustum/

Ayrıca Google'a "küba'da kanser tedavisi" yazıp çıkan sonuçları bir okuyun.

Allah şifa versin bütün hastalara.

Açıkcası birçoğuna hatta hepsine baktım diyebilirim. Ancak türk doktorları henüz deneme yanılma ile tedavi ilerleniyor diyor ama sonuçlarıda çok güzel şuana kadar aksi bir sey okumadım.

Pet ve patoloji sonucu çıktı dosya yüksek diyor yukleyemiyorum

Doktorun da acil hastası gelmiş sonucu göstermek için bekliyoruz

Yükledim

Eklentiler

• 1526974249768.jpg
    1526974249768.jpg
    89 KB · Görüntüleme: 387
  • 1526974210356.jpg
    1526974210356.jpg
    71,3 KB · Görüntüleme: 646
X