• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ailesiyle tanıştırmıyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
gahajajshsha bi evde kalmış daha tamam tamam ben senin psikolojini anlıyorum 🥲🥲😁 ah teyzeler kendinizden yaşca kücük kızları çıtır olduğundan o kadar kıskanıyorsunuz ki gelmiş bide sprem sayısı falan diyo habire sapık 😆 inşallah sana gelecek gelin şöyle dişlidir de bi güzel ağzına eder cak cak cak konuşuyorsun insanın başını şişiriyorsun fazla konuşma yaşlılık psikolojisinden çık ömür bitiyor keyfine bakk
Evli çoluk çocuk sahibi insanım evde kalmadım sen gibi yaşımdan nerdeyse iki kat büyük amca diyeceğim adam beni alsın diye de uğraşmadım🫠 öyle ağzıma edecek insan da daha anasından doğmadı canım alıveririm ayağımın altına. Ben az önce car car hakaret etmene rağmen düzgünce cevap veren hanımefendiye de benzemem senin seviyene düşer ağzına lafını yapıştırırım merak etme. Dinsizin hakkından imansız gelir ban da hiç sorun değil. 31 yaşında gencecik insanım ben yaşıtlarımla takıldığım için de uzun süre genç kalcam sen kart zamparalarla konken oynarken ben gezip tozucam daha sen kafanı yorma benim hayatıma kafana yazık😘

Evli çoluk çocuk sahibi insanım evde kalmadım sen gibi yaşımdan nerdeyse iki kat büyük amca diyeceğim adam beni alsın diye de uğraşmadım🫠 öyle ağzıma edecek insan da daha anasından doğmadı canım alıveririm ayağımın altına. Ben az önce car car hakaret etmene rağmen düzgünce cevap veren hanımefendiye de benzemem senin seviyene düşer ağzına lafını yapıştırırım merak etme. Dinsizin hakkından imansız gelir ban da hiç sorun değil. 31 yaşında gencecik insanım ben yaşıtlarımla takıldığım için de uzun süre genç kalcam sen kart zamparalarla konken oynarken ben gezip tozucam daha sen kafanı yorma benim hayatıma kafana yazık😘
31 yaşında genç insan hımmm peki öyle diyorsanız öyle olsun o zaman size 4 yıl sonrası için cahit sıtkı tarancınım otuz beş yaş şiirini takdim ediyorum ha dilerseniz şimdi de okuyun zaten 35e çok kalmamış bi ayak çamurda :)

Nasıl yani aileden hiç kimse ile mi tanışmadın? İş yerine falan gittin mi peki, evine falan?

7 senedir tanıyorsan borcun ne hakkında olduğuna dair bir fikir yürütebilirsin bence. Araba ev gibi bir yatırım mı yaptı yoksa bakmakla yükümlü olduğu bir ailesi mi var veya kumar vs? 39 yaşına kadar hayatını toparlaması lazımdı.

Senin için para harcıyor mu düzgün mekanlarda? Hediye alıyor mu? Okul hayatında sana maddi olarak destek oldu mu? Veya şu an çalışıyor musun bilmiyorum ama çalışmıyorsan maddi olarak destek oluyor mu?

Bu soruların cevabı çok önemli.Buradan anlaşılır ilişkiniz hakkında ciddi olup olmadığı.

İşin aslı erkekler kız arkadaşlarını aileleri ile tanıştırmıyorsa bunun üç sebebi vardır. Ya kıza ciddi gözle bakmıyordur ya da ailesinin tanışır tanışmaz evlilik bakısı yapacağını düşündüğü için ağırdan alıyordur. Üçüncü sebep zaten malum.

31 yaşında genç insan hımmm peki öyle diyorsanız öyle olsun o zaman size 4 yıl sonrası için cahit sıtkı tarancınım otuz beş yaş şiirini takdim ediyorum ha dilerseniz şimdi de okuyun zaten 35e çok kalmamış bi ayak çamurda :)
Bir 6 7 yıl sonra sizde bu arkadaşımızın yaşında olacaksınız yıllar yerinde saymayacak yani

Konu sahibesi, benzer bir hata yapan biri olarak soyluyorum ki sonu iyi bitmiyor bu iliskilerin birak gitsin. Simdi donup bakiyorum o yas farklari hic normal degilmis. Kendi yasitini bul. Adam pedofili.
Yaş konusunda hiç bir sıkıntı olmadı birbirimi çok iyi tamamlıyoruz bu konuda ilk başta anlaşamayız diye düşünmedim değil ama aksine çok daha iyi zaten olsaydı 7 yıl sürdüremezdim

Ahdhdjjfjf 31 yaşındaki insana gidici deyip 39 yaşında olup “bu mantıkla” çoktan rahmetli olmuş kişiyle evlenmeyi düşünmek shdhjdjdjdj

Konu sahibesi, benzer bir hata yapan biri olarak soyluyorum ki sonu iyi bitmiyor bu iliskilerin birak gitsin. Simdi donup bakiyorum o yas farklari hic normal degilmis. Kendi yasitini bul. Adam pedofili.
Konu sahibi halinden oldukça memnun boşuna kendinizi yormuşsunuz verdiği cevaplar da zaten az cok ipucu veriyor kendisi hakkında

Kusura bakmayin yazidigi yorumlarin sadece bir kac tanesini okuyup yorum yaptim ben. Kendi bilir valla. Ben pismanim, kendisi de olmak istiyorsa bekleyebilir beyefendiyi. Ama allahtan benim gozum erkenden acilmisti da bitirdim (yine de pismanim tabi olmamasi gerekti).
Konu sahibi halinden oldukça memnun boşuna kendinizi yormuşsunuz verdiği cevaplar da zaten az cok ipucu veriyor kendisi hakkında

Herkes hata yapabilir bazen hiç suçumuz olmasa da kötü şeyler yaşayabiliriz lütfen kendinizi yıpratmayin gelmiş geçmiş önünüze bakın
Kusura bakmayin yazidigi yorumlarin sadece bir kac tanesini okuyup yorum yaptim ben. Kendi bilir valla. Ben pismanim, kendisi de olmak istiyorsa bekleyebilir beyefendiyi. Ama allahtan benim gozum erkenden acilmisti da bitirdim (yine de pismanim tabi olmamasi gerekti).

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back