- 7 Ekim 2016
- 184
- 68
- 48
- Konu Sahibi SerenityMamoru
merhaba, bunu yaşayan veya bir çözümü olan tecrübeli evli insanlar var mı aramızda? ben ne dersem ne yaparsam yapayım umursadığı kadarını yapan, söz konusu annesi ailesi olduğunda kendi eşini bebeğini hiçe sayan bir eş. ben bununla nasıl başa çıkabilirim ki. elimden geldiğince evlendiğimizden beri bir şekil aldık iyi kötü. ama hala ne deseler tamam diyor. mesela ben araba alalım dedim masraf dedi olmaz dedi durumumuz yok dedi. ailesi istedi aynı dönemde bana gelip araba alalım dedi. kabul etmedim tabi. sonra geldiler yazlık alın dediler. biz daha yeni evliyiz ikimizde çalışıyoruz bir senede toplasan 2 hafta iznimiz var borcumuz harcımız var bizim neyimize yazlık? ama eşim tamam dedi. şimdide kayınvalidemlerin oturduğu ev satılıyormuş onu alın diyor. kredi çeksem çekemem. bebeğimin kendi ailemin rızkından kesip onlara para biriktirip vereceğim. eşimde beni aç açıkta bırakmayacakmış. evin bana bir faydası var mı yok. kira mı alıcam tabiki hayır. eee bebeğim varken böyle bir borca neden giriyorum. kendileri kayınvalidem ve kayınpederim çalışıyor istediklerini yapabilirler hala niye bana karışıyorlar evim düzenim evliliğim çöp. çalışıp didinip onların avcuna koyduktan sonra ben neden çalışayım? çalışmasam onların yanında ezil dur. ooofff çok doluyum çok gitsem konuşsam nazikçe ben kötü olucam, oğluna söyleyecek öyle de bir sıkıntı. arada kaldım ev felan almak para felan vermek istemiyorum. yardım edin bunları nasıl aşarımmm