Ailesi yüzünden boşanıyoruz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hepsinin okuyamadım kbakmayın çünkü yavaş yavaş sinir katsayım yükseldi dayanamadım. Kendi değerinizi mi bilmiyorsunuz nasıl iş bu. Bunca para masraf elalemin adamına yapılır mı. Kaldı ki karşılığı davranışları da böyle. Yok yok yani hemen hemen ayrılın kendi hayatınızı kurun. Bu ne canım böyle. Şu tarzda karakterde insanlara pirim vermeyin.

Yani "şu an" ne yapayım demek istemiştim, evden gitmememi söyleyenler oldu. Vallahi atlamam boynuna, kızmayın. İçim kaldırmıyor ama görüyorum ben de gerçekleri. Arkamdan o kötü insanlar çok konuşup çok sevinecekler bu içimi kemiriyor sadece.

Balık baştan kokmuş aslında,ta en baştan her şeyi siz kendiniz yapmışsınız asıl kabahat burada ve aşırı taviz vermişsiniz. Neyse olan olmuş artık,şimdi o psikopatı sonsuza dek hayatından çıkarma vakti gelmiş. Lütfen kendinize bir iyilik yapın. BOŞANIN !

Bu adama bağımlı olduğum doğru. En büyük sebebi hayallerim. Evli olanlar, ya da uzun süreli ilişkisi olanlar düşünmeli, sadece sevdiniz ve üzerinize düşeni yaptınız.

Anlamadığınız şu, bunların hiçbiri üzerinize düşenler değil. Hiç kimse ve hiçbir ilişki için normal değil yaptıklarınız.

Üzerinize düşen elin keş oğlunu iyileştirmek değildi.
Uyuşturucu problemi, okulunu kaç senede bitirdiği sizin probleminiz değildi. Böyle biriyle ilişkiye başlamanız baştan hata zaten.
Bu kadar uğraşmanız hata, yaptığınız maddi yardımlar, aldatmalarını affetmeniz hata, 5 kuruş parası olmayan çulsuzun tekiyle evlenebilmek için onun çaba gösterip bu işe ortak yatırım yapmasını beklemeden bütün eşyaları almanız hata.
Bedelli askerliğini ödemeniz hata.
"Annemin tedavisini karşılamazsan ayrılırız" dediğinde ya da oda büyüklüğü için sizinle kavga ettiğinde "bak şuradan sektir git" dememeniz hata.
Annesi annenizi arayıp çemkirdiğinde arayıp ağzına etmek yerine esprili açıklamalar yapmaya çalışmanız hata.
Böyle bir adamdan hala tiksinmemiş olmanız hataların en büyüğü zaten.

Siz elin oğluna yaranmak için kendinizi paralayıp durmuşsunuz ve aileniz de bu işe ortak olmuş. Olayın özeti bu.
O yüzden "ben üzerime düşeni yaptım" demeyin. "Ben bunları niye yaptım, bunlar benim üzerime vazife miydi" deyin.
Doğru soruları sorup doğru cevapları kendiniz bulmadan bu adamdan kurtaramazsınız kendinizi.

Cehennemin dibine gitsinler. Bol bol konuşsunlar.
Çok da umrumdayfı kimin arkamdan konuştuğu.
Kaç arkadaşlığım bitti hepsi eminim arkamdan attı tuttu umrumda değişl. Ben kendime hayatıma bakarım.
Siz de kendi hayatınıza bakın.
Bir an önce boşanın. Diyetisyene gidersiniz spor salonuna gidersiniz fıstık gibi çıkarsınız yeni hayatınıza daha 25siniz yeni sevgiliniz olur.
Ben eşimle 27de tanıştım evlendim.
25 nedir.
Hemen çıkın annenize gidin ve çiçeklerle kapınıza dayansa affetmeyin. Musluklar kapanınca beleşe alışmış mecnun gibi gelir sakın yemeyin. Kurtulun parazitten

Eşinizin tanısı konmuş bir rahatsızlığı var lakin sizin rahatsizliginiza tanı koydurmak neden ailenizin aklıma gelmedi diye düşünüyorum.(Ciddi psikolojik sorunlariniz var bence)

Maddi gücünüz var,iyi bir işiniz var,arkanızda dağ gibi aileniz var(hatta ben sizin yaptığınızın yarısını yapsam annem babam beni silerdi emin olun) çok merak ediyorum NEDEN???

Çok mu yakışıklı çok mu romantik çok mu şefkatli diye sorarız bu gibi durumlarda ya da arada cocuk mu var deriz sizde hiçbiri yok ama görünmez bir pranga vurulmuş ayağınıza.

Eğer bir insan "adam" olmaya niyetli değilse önüne dünyaları serseniz neden şu tarafa sermedin der yine de adam olmaz.

Siz hiç evlenmemiş hic sevilmemissiniz. Kendinizce kurgu bir evlilik oluşturmuş ve eziyet çekmişsiniz. Üstüne üstlük bu eziyete bağımlı hale gelmişsiniz. Korkarım yine dönersiniz çünkü acıya bağımlı olmuşsunuz.

Şimdi ayağa kalk eline telefonu al deki
Boşanıyoruz, polisi arayıp boşanıyoruz gelip eşim olacak musvetteyi alır mısınız diye ben mi söyleyeyim yoksa sen mi arayıp dışarı çıkmak için izin istersin polisten.
De.. Ama lütfen yap bunu ve ne kadar acı çeksende güneşin dağların ardından doğacağını düsün ve geri dönme bu adama adam dedim ama özür dilerim gerçek adamlardan.

Konu fake tir umarım ya.
Elin keş, ahmak beş para etmez çocuklarının karşında kendini ve ailesini nasıl bu duruma düşürebilir bir insan?

Ne eşinize ve ailesine kizabildim.
Bu kadar aciz olmak sizin suçunuz.

Gitsin annesinde etsin kahvaltisini

Sonuna kadar ağzım açık okudum. Bu adam da seni haketmiyor ailesi de. Birinin bile elle tutulur yanı yok.
Hadi ailesi kötü olur ama adam iyi olur senden yana olur sahip çıkar ezdirmez, annesini babasını susturmayı bilir derim ki bosver bosanma esin senden yana.
Veya esin boşanmak istiyodur ama annesi hep senden yanadır gelinimi üzme o bizim icin neler yaptı onun yaptıklarını kim yapar vs der seni korur senden yana olur kadin dayanismasi yapar hadi yine sans ver derim.

Ama bunlarin hepsi ayni şeyin laciverdi. Hepsi aynilar al birini vur ötekine. Ve gercekten ruh hastası olmasalar -hakaret diye söylemiyorum gerçekten psikolojik sorunlari var belli- oyle olmasalar bu derece sorun çıkarmazlar zaten.

Sen ailesiyle samimiyken kanka gibiyken de bu adam sana eziyet ediyordu.
Sen ailesiyle samimiyeti kesince de ailemle samimi değilsin diye eziyet etmeye basladi. Be adam madem oyle samimilerken neden hayatı zehir ediyodun?

Annesi domates rendelerken onun yaninda bakta kadin gor demesi ayri komik zaten. Benim 20 yasindaki erkek kardesim de domates rendeleyebiliyor meziyet miymiş yani bu?

Ben kayinvalidemle ne kadar samimi ve iyi de olsam kocam boyle yapsa surekli ikimizi kiyaslasa surekli annem annem annem diye memeden yeni kesilmis bebe gibi aglasa surekli annesi evde gundemimiz olsa kavga sebebimiz olsa, annesinin hicbi sucu olmasa bile ben gene sogurum kadindan.

El birligiyle sogutmuslar soylenecek laf çokta bu ruh hastası kocanda anlayacak kapasite var midir ki yaziyoruz ama.

Annesi sizle bu kadar samimiyken size boyle yapiyosa ruh hastasından baska bisey degildir ya. Hani uzak durursun yuz vermezsin kotu davranirsin anlarim bi nevi.

Ben kayinvalidemle asla bu sekil samimi olmadim ama boyle yapmiyor. Benim kv minde sevmedigim cok davranisi var ama valla bu kadar degil.

Baştan cok yüz vermişsin hepsine de. Rezili vezir yapmissin. Serserinin tekiyken adam etmissin (bu adam oldugu hali düşün )

Sen bu serserinin annesi misin babasi misin ne diye o kadar para harcadin besledin hayir kurumu degilsin ki sen. Gordugun nankorlukte cabası.

Simdi senden sonra hadi yine maddi manevi sömürebileceği birini bulsun da gorelim :))
Senden sonra biriyle evlenirse ancak senin kiymetini o zaman anlarlar. Gerci bu ruh hastalari gene anlamayabilir tımarhaneye yatirsalar yadirgamam valla.

Sana son olarak diyeceğim şu ki, gencliginin en güzel yillarini bu adamla çöp etmissin. Bundan sonrasini da çöp etme daha cok gencsin. Sevgilinle universite hayatinda gezmelere tozmalara doyamayacaginiz, konserden konsere kosacaginiz, yiyip icip egleneceginiz genclik zamanlarınızda bu dengesizin ayrilmasiyla baska kizlarla düşüp kalkmasiyla psikolojini mahvetmissin keske anneni dinleyip zamaninda biraksaydin.

Evliligin ilk zamaninda basbasa kahvaltilar basbasa romantik yemekler basbasa sinemalar veya evde film izlemeler gülüşmeler olacagi yerde anasiyla uğraşıp durmussun.
Tatile gidip hayatın tadini cikaracaginiza annesiyle domates rendelemissin.

Sizin evlilik 2 kisilik olmamis ki annesi hep ama hep aranizda bu ne boyle 3 kisilik evlilik yasamissiniz sanki kuma gelmissin gibi.

Bırak bu adamı işin var paran var ailen var.

Daha gençsin cok daha guzel bi evlilik yapabilirsin kacirdigin yillari telafi edebilirsin. Valla ben okurken bunaldim sen yasarken bunalmiyo musun?

Dul kadin olmakta toplumun cahil kesiminde zor cevreni degistirirsen sorun olmaz.
Benim bi tanıdığım bosandi ve 2 cocugu olmasina rağmen bekar adamla evlendi mutlu mesut yaşıyor. Öyle boşanınca hayatim bitecek diye bisey yok ki.
Birak o ruh hastasi da annesinin dizinin dibinde yasasin on kere evlense on kere boşanır o bu kafayla. Kim çeker onlari. Sen kendi hayatını şu dakikadan sonra düzeltmeye bak. Yüklerini at sırtından. Sirtina yük olmuslar iyice.

Ben senin konunu tek kelime atlamadan okudum sen de benim mesajimi atlamadan oku ve artik o adamin yaninda kalma.

Sosyal deney mi yapıyorsunuz üzerimizde bilemiyorum. Gerçek ise yaşadıklarınız, kusura bakmayın üzülerek söylüyorum hak etmişsiniz. Siz kendinizi ve ailenizi karşınızdaki her kim olursa olsun ezdirirseniz böyle de tepenize çıkarlar, böyle değersiz olursunuz maalesef. Anlattığınız insan profilinden hiç 7 sene boyunca canınızı dişinize takıp evlenmeye çalışmanız gereken erkek profili çıkmıyor. Siz takıntı yapmışsınız, harcadığınız zaman ve paraya kıyamayıp nasılsa adam ederim diye düşünmüşsünüz. Ama maalesef, insan çiğ süt emdiği için, hayalleriniz suya düşmüş. Olan bu. Bundan sonra kararlı olup, eş ve eş ailesini geride bırakırsanız gençliğiniz yanmamış olur. Yeter ki kendinize inanın ve güvenin.

Devamli yatirim yaptim, emek verdim diyorsun. Bir insani yatirim olarak goremezsin, herşeyini senin sayende karşilayip, hayatini toparladiktan sonra seni terk edip gidebilirdi bu insan ki oyle yapsa daha az zararli cikardin bu işten o ayri.

Yatirimi kendine yap. Guzel degilim diyorsun başkasina harcayacagin parayi kendi dış guzelligine, kendi ruhuna harcasan mutlu bir kadin olsan seni mutlu edecek erkekler karsina cikar.
Ama bu kafayla başkasina yatirim yaparak mutluluk peşinde koştuğun surece bu adamdan ayrilsan bile karşina cikacak kişiyle de mutlu olamayacaksin. O yuzden sen de tedavi ol diyor herkes normal dusunmuyorsun sen.

Yarım saat arayla uyandık, tek kelime etmedik şu ana kadar. Sabah konuşuruz demişti. Polisi arayıp kendi mi gidecek yoksa benim gitmemi mi bekliyor bilemedim. Sizce ne yapsam?

E ama hala ne yapsam diye sormayın mesela, madem adamın gideceği yok annem yakında demiştiniz alın çantanızı çıkın. Salgın kontrol altına alındığı gün de boşanma davanızı açın. Başka bir yol yok o evde size bir gelecek yok bunu unutun.

Canım benim lütfen sana yalvaririm ayrıl.hayat bu değil sevgi bu değil evlilik bu değil.neden kendine bunu yapıyorsun.bu kadar fedakarlığına rağmen seni ezmişler resmen.sen gitme o evden defolup gitsin

Peygamber sabri varmış kardeşim sende çok bile durmuşsun bu adam tam bir ruh hastası boşa heba etmişsin 7 8 yılını baskasina verseydin su degeri paspas olurdu önünde arkana bakma senin yaşındakiler daha yeni başlıyor bir aşka çocukta yok boşa gitsin hayatini yasa tekrar aşık ol adam gibi adam biriyle evlen annesinin memesinden kesilmemiş senin ki adam gibi birini sev hiçbişey talep etmeden tek celsede bosan zamanını çalmasına daha fazla izin verme

Sana güzel şeyler söylemeyi o kadar çok isterdim ki hayatım. Ama sen çok özür dilereyerek söylüyorum resmen ayaklarında kul köle olmuşsun. Ve bu taa başından belliymiş zaten. Böyle olacağı belliymiş. Çok yakın bir arkadaşımın alkolik küfürcü erkek arkadaşı vardı. Evleneceklerdi çocuğun ailesi kızın ailesine küfür etmiş kızınızı istemiyoruz demişler. Çocuk Kıza sen çöp yığınından başka birşey değilsin demişti. Dertleşiyorduk hep ve sonunda olmayacağını anladı arkadaşım. Çocuk Peşinden koşmuş evlenmek için 2 yıl kadar sonra ama arkadaşım kabul etmemişti. Hep ağladı yanımda acı çekiyordu sarıldık dertleştik. Çok seviyordu ama geleceği yoktu bunu biliyordu. Unutmaya başladı çocuğu başka biriyle tanıştı. Tanıştığı kişi çok iyi biri çok seviyor arkadaşımı. Birtanem çok acı çekti ama şimdi çok mutlu. Şuan arkadaşım bu kişiyle evli o alkolik çocuk başka biriyle evlenmiş. Eminim arkadaşım o alkolik küfürbaz çocukla evlenseydi şimdiki kadar mutlu olamazdı.

Ben de yöresel bazı yemeklerini yemiyorum. Bok ye falan diyen olmadı. Allah razı olsun ne yersin, ne yapalım diyorlar. Ben zaten eş ailesi yönünden çok şanslı, eş yönünden şanssız bir kadınım.

Size gelince boşanmalısınız. Ne saygı kalmış, ne sevgi. Sizin ki alışkanlık, saplantı olmuş.

hayatım bitti 25 yaşındayım, dul kadına iyi bakmıyorlar
ne eşiniz ne ailesi ne de sizle alakası yok bu yaşananların. Bu iğrenç zihniyetle alakası var. İnsan birkaç yılı, emeği boşa gitmesin diye daha fazla zamanı ve emeği böyle ateşe atar mı? 25 yaşında gencecik insansınız delirdiniz mi siz yazık değil mi size? Önünüzde koskoca bir hayat var dul olmak ayıp mı 25 yaşında bekar olmak ayıp mı, bir tane hayatınız var elalemin ve psikolojik sorunları olan 3 5 insanın söyledikleriyle hareket ederek mi geçireceksiniz. Çok üzüldüm gerçekten eşinizi seviyor olabilirsiniz ama evliliğin başlama sebebi de sürme sebebi de hep o düşük zekalı elalem topluluğu, o ne der bu ne der. Gerçekten nefret ediyorum artık bu zihniyetten kaç kadının hayatını mahvetti.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…