Ailesi yüzünden boşanıyoruz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hayır bide annesine değer veriyor ama başkasının parasıyla!

Hepsini okuyamadım ama boşanın.
Mutlu mu olacaksınız eziyete devam mı edeceksiniz?
Şu an yaşadığınız sıkıntılardan daha kötüsü olmayacak boşanınca.
Yine aşkı da bulacaksınız sevgiyi de yuvayı da... Şu an bir yuva değilsiniz.

Ne okudum ben şimdi...Bu adama neden bunca zaman katlandınız, cazgır annesi, cazgır teyzesi pısırık bir koca...Bu adama beslediğin en başından beri ''ACIMAK'' başka bir şey değil. Sonrasında acıdıkça yanında oldukça emek sarf ettikçe kopman imkansız olmuş. Evren defalarca sana sinyal göndermiş ''Boşan'' hele onu işe güce yerleştirmen tam bir olay... adam ve anası verdiğin maddi destekten ötürü seni kullandıkça kullanmışlar sende seviliyorum sanmışsın. Tek bir soru soracağım: Bu adam senin için ne yaptı?

Ne bekliyorsun evden gitwmk yada onu göndermek için.. annen de aklına zora düşünce geliyor kv annene hakaret ederken niye gelmedi aklına..

bacım sımdı sen hala bu adamla evlı mısın aynı yataga bas koyuyormusun ?

Yazdım yazdım sildim gerçekten. Eğer arkadaşım olsaydınız sanal bir platformda olmasaydık çok daha ağır konuşurdum. Olabilecek en kibar şekilde yazmaya çalışacağım.

Eşinizin ailesi yüzünden boşanmıyorsunuz. Eşiniz yüzünden boşanıyorsunuz. Size üzülmedim çünkü yaşananların hepsi sizin tercihiniz. Bence haketmişsiniz zaten. İnsanın kendisine yaptığı kötülüğü başka kimsenin yapamadığı konulardan biri daha. Hala o evde kaldığınıza göre biz belli ki boşa konuşuyoruz. Sadece anne babanıza üzüldüm. Kınamak istemiyorum, kız evladım var umarım sizin gibi biri olmaz. Bu aşk değil, bu hastalıklı bir duygu. Bu bağımlılık.

İşin maddi boyutuna girmek bile istemiyorum. Kendinize resmen koca satın almışsınız. Acilen psikolojik destek almanızı Öneririm

sıze katılıyorum resmen parasıyla adamı satın almıs sonra sıkayetcı kızım adam senı degıl parayı sevdıgı ıcın senle bırlıkte sımdı bır de bankalar borclar var dıyor e halıyle adam tuymeye calısıyor calısıpta odeyecek mı okadar borcu

Kusıra bakma ama sende pek normal birine benzemiyorsun.
Senin yaptıkların iyiniyet değil ki artık daha ileri boyutu
Ahmak yerine koymuşlar.
Neden kendine bınu yaptın?
Bu kadar değersiz misin
Adamın koltukları kabarmış sen değer verince
İyice sömürmüş.
Aç kalınca döner yine bana kalırsa.
25 yaşındasın bence acilen bir terapi almalısın kendini mi ezik hissediyorsun neden bu kadar fedakarlık yaptın diye
Geçmiş olsun.
Sakın seni yeniden kandırmasına izin verme

Sizin bunu ısrarla eşinize okutmak istemeniz, ben napıcam nasıl vazgeçicem gibi cümleler yazıp okumasını sağlamanız sizi sadece daha da değersizleştirecek. Nedne bunu kendinize yapıyorsunuz? Bende boşanıyorum yenidoğan bebeğim ve 3 yaşında bir kızım var eşim iyi biri değil.. Gel git akıllı evet bazı günler beni çok sever şımartır ne dersem yapar dünyanın en güzel kadınıyöışım gibi hissettirir sonra bide bakmışım beni terk etmiş gitmiş? Hamileyken de terk edildim 1 aydır ayrıyız ve boşanacağız ama asla ona böyle ay ben napıcam gibi cümleler yazıp okumasını sağlamam.kendini küçük düşürme. Bende üzülüyorum ama kimseyi kendime güldürme. Dünya birinin üzerine kurulu değil. Üstelik benim senin gibi bi işim gelirim de yok. Ama bi gururum var lütfen seninde olsun

Bu konuda en cok benim zoruma giden kvnin yaptiklari ya kadin sana en zor aninda destek olmus tedavi ettirmis el ustunde tutmasi gerekirken eziyet etmis resmen Allah her seyin hayirlisini versin

Konunun tamamını okudum
Büyük konuşmayacağım
Ama hiç utanmadınız mı?
Eşinizin teyzesi annesi ve kocanız tarafından oradan oraya kovulup yine eşinin yanına dönmekten
Annenize babanıza hakaret küfür eden insanlara hala muhattap olmaktan
Eşinizin teyzesine hiç kızmayın gerçeği söylemiş
Hikayede asıl sorunlu olan sizsiniz

Umarım sosyal deney yapıyorsundur

Hayır Hayal dünyasında yok sadece.

Az bir kısmı çekirdek ailesinin değerini bilmiyor. Onlarda yok olsunlar cogalmadan inşaallah.

Bu da kadınların elinde. Böyle erkekleri gördüklerinde çocuk sahibi yapmayacaklar onları, Hemen boyayıp kapıya koyacaklar.

O zaman cogalamazlar işte. Kendi aptalliklarinda boğulurlar.

Sizde artık kendinizi kurtarmazsaniz bunun adı enayilik olur. Hayatı çöp yapmak olur, onurunuzu huzurunuzu hiçe saymak olur.

Her şey sizin elinizde.

Ayrıca " dul " kelimesi tarihte kaldı. Medeni bir toplumun ıcınde böyle bir kelime yok. Sizde tekrarlamayin bundan sonra.

Her şey sizin elinizde , ister devam edin , çöpe dönsün ömrünüz, ister ayrılın kıymet bilen birine ömrümüzü verin.

Konunuz çok gerçek dışı, inşallah da gerçekten de öyledir diye umut ediyorum. Yani bir değil, iki değil, bu ne saçma durumlar. Hala, evet saygısızlık yaptım ailesine gibi laflar geçiyor konunuzun içinde.

başlıkta da ailesi yüzünden boşanıyoruz yazmışsınız. Adamın kendisi başlı başına boşanma sebebi, ailesine ne lüzum var?

anneniz boşu boşuna ayırmaya çalışmamış sizi. Ve bu kadar şeyin üstüne hala ailenizden destek görüyorsanız, ellerinden öpün ve ailenizin yanında yeni bir hayata başlangıç yapın. Henüz çok gençsiniz.

tez zamanda ayrılın ve çok uzun bir süre hayatınıza hiç erkek almayın. Sizin de psikolojiniz hiç normal Değil. Bu bağımlı karakterden kurtulmanız lazım. Bunun için kendi biz için yaşamayı öğrenmeniz lazım.

yoksa hep böyle sömürücü tiplere av olur, hayatınızı eziyet çekerek geçirirsiniz. Size ve sizi doğuran anneye yazık.

Benim tanıdıklarım oldu böyle, uyuşturucu suç vs. İle ilgili kocaları olan, hatta onlardan çocukları olan. Hepsi de boşandı, çocuklarına dağ gibi sahip çıkarak, çalışarak kendi hayatlarını kurdular.

o adamdan bir cacık olmaz. Parazitin kendisi, hem size bağımlı yaşıyor, hem de üzerinde bulunduğu bünyeye zarar veriyor.

konu gerçekse, en kısa zamanda aklınızı başınıza toplamanızı diliyorum.

Eşiniz psikolojik haplar kullanıyorsa dengesiz oluşu ondandır ki zamanında uyuşturucu da içmiş beyne zarar veren maddeler
Psikolojik ilaçlar karekter bozukluğunu tetikliyor anne oğul dengesizler, birde erkeğe çok fedakarlık yapan kadın her zaman kayıp ediyor, çıt kırıldım ve süslü kadın daha değerli oluyor

Hiç bir erkek görmedim ki kendisine bu kadar fedakarlık yapan kadını ki bence (ENAYİLİK) sevsin değer versin. Üzülerek yazıyorum bir hem cinsimin bu kadar akıl dışı davranması... Hersey den önce bir an evvel terapi alın lütfen.

O ca döktügünüz paraya yeni insan yapilirdi be. Hem de en iyisinden uzulmeyin nolur. Bosanin gitsin bu salaktan. Kendi salak,anasi salak,babasi salak. Banlanirsam da banlanayim simdi. Abinizin eline saglik,keske daha cok döveydi bu sekilsizi.

Birgün iki gün hadi üç gün ağlarsın ama sonunda geçer. Yeniden seversin, yeniden başlarsın. İlla biriyle olmakta şart değil ama en azından kafa ve ruh olarak hem sağlıklı hem özgür olursun. Kaçanı kovalamaktan, olmayanı oldurmaya çalışmaktan daha güzel şeyler var hayatta. Bu esaretten bir an önce kurtulmanı dilerim. Yaşın genç daha yolun başındasin. Daha tecrübeli ve insanları daha iyi tanıyarak yeni bir sayfa açmış olacaksın.

Merak etmeyin bırakmaz eşiniz sizi. Ne de olsa bu kadar saçmalığa rağmen gözü açılmayan bir karısı var. Siz de artık beni bırakmasın diye annesine köle edersiniz kendinizi. Allah aşkına kendinize gelmeniz için daha ne olması lazım? 25 yaşındasınız ve hayatın bittiğinden anne olamayacağınızdan bahsetiyorsunuz. En büyük suçlu sizsiniz, her şeyi bilip hala eşinizle olmayı umut ediyorsunuz. Eğer dur demezseniz bundan sonra hayatınız bitecek haberiniz olsun.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…