Ailesi yüzünden boşanıyoruz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yanı neden karşına kimse çıkmasın.bu adam senin özgüvenini yerle bir etmiş.elbette çıkacak.ve diyeceksin ki ne kadar atamışım bu adama bu kadar emek vermisim

Neden o gitmiyor

Okurken dedim ki bu adam bırakmazsa, bu kadın asla ayrılmaz. İnşallah bırakır sizi.
Canım benim lütfen sana yalvaririm ayrıl.hayat bu değil sevgi bu değil evlilik bu değil.neden kendine bunu yapıyorsun.bu kadar fedakarlığına rağmen seni ezmişler resmen.sen gitme o evden defolup gitsin
Buradaki birkaç yorumu okumuş. Konuşmaya başladık. Bana diyor ki:
"Annem kadar hasta birini görmedim hayatımda, çok hastalıkları var annemin. He deseniz ne olurdu? Poposunu mu dönmüş, özür dileriz hata olmuş deseniz ne olurdu? AMA SİZ BURNUNUZDAN KIL ALDIRMIYORSUNUZ" diyor bana.

Resmen demek istediği şu, annem sınırsız düzeyde saçmalayıp hayatı hepinize zindan edecek, siz de tamam deyip oturup onun hayal dünyasında kraliçeyi oynamasına izin vereceksiniz. Çünkü senin hiçbir değerin yok. Çünkü karım değil kölem oldun. Anneme köle yaptım seni. Anneme kurban ettim.

VALLAHİ DE BİLLAHİ DE TİLLAHİ DE YETER ARTIK. BEN KURTULACAĞIM BU ADAMDAN. BANA BİR GRAM DEĞER VERMİYOR BU ADAM. DELİRECEĞİM. BURADA ŞU AN SİNİR KRİZİ GEÇİRİYORUM. BEN BU ADAMDAN KURTULACAĞIM. BURNUMUZDAN KIL ALDIRMIYORMUŞUZ. ULAN ÇIKARIP Bİ TARAFIMDAKİ DONU BİLE ALDIRDIM, AYLARCA EZİYET ÇEKTİM, EVLİLİK DENEN ŞEY BENİM İÇİN İŞKENCEYE DÖNÜŞTÜ, HALA "ALDIRMIYORSUNUZ."
ALLAH GÖRSÜN ALLAH.
Liona Esposito mesajını tek tek satır satır okudum. Sakinleşeyim cevap yazacağım.

Bu kadar şeye "rağmen" evlenince, herhangi bir şey "yüzünden" bitmesi şaşırtıcı değil.

Hala daha "burayı okuyacağını biliyorum" edebiyatı, pes.. Sizinki sevmek değil bu arada, sizinkisi paspaslık. Kimse kendisini, gururunu bu denli ayaklar altına birine kıymet vermez. Omurgalı bir duruşunuz olsaydı bu iş çoktan bitermiş ama o da sizde yokmuş.

Anne babanıza üzüldüm, nelerle-kimlerle muhattap etmişsiniz insanları.

Yağmur kızım...insan en büyük kötülüğü kendine yine kendisi yapıyor.
Eline kahveni al şu hikayenin kahramanının ismini değiştir iyice oku. Hatta üç dört defa oku. Sonra kendinden özür dile. Bu kötülüğü ben kendime nasıl yapabildim diye bağışla kendini.
Yazık ya çok yazık...hem eşin hem ailesi bu kadar nankör insanların varlığı beni dehşete düşürdü.
Ama en çok şaşırtan sensin tabi ki...ben başlarım böyle aşkın .........
Çok özür dilerim nefret ederim küfürden ve edenlerden ama ...bazen ediliyor işte...
Emeğine hiç acıma yapılması harcanması gerekiyormuş geleceğinin sadakasi olsun kuzum. Lütfen o hasta insanlardan uzak dur. Bundan sonrası için günaha girersin iflah olmazsın Allah bu fırsatı aydınlanmayı bir daha sana sunmayabilir. Benim gibi düşünen sağduyulu çok mesaj okuyacaksın eminim. Ağır da olsalar üzülme haklılık paylarinin olduğunu düşün. Kulak ver çünkü başka şekilde akillanmaz bu yürek... Lütfen hayatını daha berbat hale getirme. Ailenin kıymetini bil...Bu süreçte çok takdir ettim onları...abini de affet kızkardeşinin canını yakan birini kutlasa miydi napsaydi...şiddet sevmem ama olmuş bir kere...
Allah yardımcın olsun tek dua yetmez napacağini mantığın sana söyleyecek dinle onu tamam mı

Ya boşver böyle düşünceye sahip birini. Sende bir insansın yazık değil mi sana. Başkasının hükmü altında yaşamaya mahkum değilsin. Bırakamayacak birşey yok seviyorsan da ondan eziyet çekeceğine sevgini kalbine göm sen sevdiğin için acı çek ama katlanma şu adama ya. Ben çok ciddi söylüyorum boşan gitsin. Kim o ya kim. Bir erkek bir kadına eziyet edemez ya çok sinirlerim bozuldu şuan. Hepimiz insanız hepimiz Allah ın cc kuluyuz. Biz hürmet ediyorsak sevgimizden saygımızdan dır. Ama bizi bu şekilde aşağılayan birine boyun eğmeyelim arkadaşlar lütfen. Bir erkeğin hükmü altında yaşamaya mahkum değiliz. Biz Kadınlar istersek herşeyi başarabiliriz. Kendimize güvenelim. Acımızı kalbimize gömelim gerekirse lütfen bize merhamet etmeyene acımayalım

Biraz zamana ihityacın var o zaman gelince geçmişe dönüp baktığında ne salakmışım diyceksin. Ağladığın günler, harcadığın zaman, alamadığın değer hepsi için çok pişman olacaksın kendini bu kadar ezdirdiğin için. Sen elinden geleni fazlasıyla yapmışsın için rahat olsun Allah benim hakkımı senden alsın de o ona yeter. Maddi manevi zaman kaybı senin için Bırak gitsin ..

Yazmayacaktım ama gerçektrn dayanamadım okudukça.
Aynı yaştayız, ben de nişanlıyım ve bu yaptığın saçma şeylerin hiçbiri senin üstüne düşenler değil! Ya da bunlar bir sevgilinin üstüne düşenlerse vallahi ben 4 senedir benim herife sevgililik yapmamışım, burdaki çoğu kadın da yapmamıştır. Babanın yerinde olsam iki tokat da sana çakardım.

Ben anlayamıyorum .kendımı daha cok sevıyorum herhalde.allah size sağlık sıhhat versın.ruh sağlığı da onemlı ..

Iliskide sadece kullanilmaniz ve ne hayallerle aldiginiz yemek takimini dusunmeniz gelinligin taksidini dusunmeniz cidden ilginc

Sonra tekrar kendinizde suc bulmussunuz guzel degilim keske olsaydim da bunlar basima elmeseydi diye

25 yaşındasınız ve gencligim bitti diyorsunuz

Onlarca sayfa yazilmis siz hala diyorsunuz ki guzel degilim keske guzel olsaydim.

Insan onca yildan hic mi ders cikarmaz? Demek ki cikaramadiktan sonra cikaramiyor

Siz zaten bu adami boyle cekerdiniz adam terketmese uzulmeyin adam 1-2 dolanir tekrar gelir borclariniz hafifleyince

Bu arada anladığım kadarıyla evlendiğiniz şahıs da okuyormuş, bu mesajım da ona olsun.

Beyefendi tebrik ediyorum iyi yere kapak atıp senelerce sömürmüşsünüz.

Hem hizmet görsün hem hesapları ödesin hem de herşeye eyvallah desin vallahi de billahi süper emeklilik gibi bir şey.

Annenize bu denli sahip çıkmanız ise cidden takdire şayan, Yağmur hanım sizden görüp kendi annesine uygulayamamışsa o da onun ayıbı değil mi? Neticede kendi annesine saygı duymayan bir kadının annesine neden saygı duyulsun ki? Halbuki sizin anneniz öyle mi, tam bir hanımefendi.

Bizde "anası ne ki, danası ne olsun" derler, bu kadar mı cuk oturur. Öyle bir hanımefendiye de sizin gibi beyefendi bir evlat yakışırdı.

Hakkınızda hayırlısı demek isterim naçizane, bence iki gün yüzüne gülüverin de barışın eşinizle, aklı olan kimse altın yumurtlayan tavuğu kesmez.

Hepsini okuyamadım
Ama insanoğlu nankördür
Anasının babasının ortaya bıraktığı serseri kopuğu adam ederseniz olacak olan budur
Bazıları hak ettiklerini yaşıyor
Bangır bangır gelmiş adam ta nişanlılıktan beri
Artık dönün Kendi hayatınıza bakın emeklerinizi gücünüzü kendinize harcayın

yaşımız aynı sayılır, birikimim vs yok hiçbir şeyim yok ama hayatımın tamamen bittiğini hiç düşünmedim. şu an fazla karamsar düşünüyorsun. kiloluyum yüzüme hiç vurmadı diye sanki büyük bir şey gibi yazmışsın; acaba bilinçaltında kilolu oldugun için seni kimsenin sevemeyeceği korkusu mu var? karsı tarafın seni suçladıgı şeyler için kendini savunmana gerek yok, sucun yok cunku varsa da boyle tepkileri hak edecek şeyler yok. sana yapılan şeylerin hiçbir haklı yanı olamaz. surekli kendini savunma suclu gorme eğilimindesin. daha bu yasta ne tecrübeler edinmişsin bak bana hiçbiri yok bi hocam 26 yasında baslamıs hayatına üniversiteyi tekrar okumak zorunda kalmıs su an her manada cok iyi durumu. yani bu yasta hayat bitmiş gibi konusmamalısın. sanırım depresyondasın ya da o tarz bir durum çünkü düşüncelerin çarpık ama farkında değilsin.tabi ben tanı koyacak değilim kendim mükemmel de değilim. ama umarım sana yardımcı olacak şeyler yazmışımdır ve bu adamdan da ailesinden de kendini kurtaracak gücü bulursun.

Geri dönse bile lütfen ama lütfen kendine barışma gibi bir kötülüğü yapma . sakın barışma ve sende kesinlikle piskologa git bence .. gelecek güzel günleri düşün . Ve sevilmenin ne kadar güzel olabileceğini düşün . Geri adım atma .

Kimsenin sevgisini emekle fedakarlıkla anasına iyi davranarak kazanamazsınız ayrıca
Sizi seven siz hata yaptığınızda sizden vazgeçmez
Bu evlilik tek taraflı kullanım sözleşmesi olmuş
Daha nişanlılıkta anasının hastane odası rahat olsun diye senle kavga eden adama şut çekmediğin için sende suçlusun

Sonuna kadar okudum okurken her şey canlandı adeta gözümde, içim acıdı yaşadıklarını hissettim. Sen çok güçlü ve çok güzel bir kalbe sahip bir kadınsın. Ailen arkandaysa boşandın diye sana kızacak kimse de yoksa ki anlattıklarına bakılırsa arlansalar. Bir saniye durma ailenin yanına git ve bir daha asla o cehennem eve dönme. Yakma kendini. Yaşın daha genç sen daha 25 yaşında bunları yaptıysan bundan sonra neler neler yaparsın.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…