Ailesi yüzünden boşanıyoruz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Size inanamıyorum, insan bu kadar salak olmaz evren hayır diye çığlık atmış resmen size. Tek merak ettiğim mesleğiniz nedir?

Hiçbirini atlamadan okudum. Okurken de inşallah sallıyordur gerçek değildir dedim. Bu insanlar hasta kaç bunlardan kurtar gençliğini! Yok 7 senemi harcadım bilmem ne boşversene ya!!! Psikolojik hasta bunlar seni de deli edecek yakında

ben genelde bir derdim var konularına yazmam.sadece sana iki sorum var. sen gerçek misin. 2. aklından zorun mu var.bir bu sevgi degil takıntı. sen eşine takılmış kalmışsın.kesinlikle tedavi olman lazım. seni sevmeyen adamı zorla elinde tutmaya çalışıyorsun.merak etme öyleleri çok var piyasada. biri gider biri gelir. sen onları vazgeçilmez yağtıkça hepsinin götü kakmış. boşanman senin için kurtuluş ondan önce sen sevin. ne üzülüyorsun.harcadıklarını da sadakan say. sonuçta seni kanseretmeden kurtuluyorsun. sen tanrı degilsin .kimseyi düzeltemezsin.hele bencil egoist kibirli insanları asla

ben yorumları okumadan yazmıştım. bunca insan aynı şeyi diyorsa bir düşün derim.

Öylesine alıştırmışsın ki adamı zaten tabiri caizse sen erkek o kadın olmuş. Her derdine her borcuna sen koşmuşsun ama baştan yapmışsın hatayı. Adam seni sadece ihtiyacını karşılayan her koşulda kayıtsız yanında olacağını bildiği için bir eşyası gibi görmüş üzgünüm sözlerim ağır gelmesin ama birazda hata sende. Bir insan bu kadar ödün vermemeli kendinden. Ve kimseyi bu denli hayatının merkezi yapmamalı. Sana tavsiyem arkana bile bakma. Daha fazla bunu yapma kendine

pes etmedim sonuna kadar okudum.
tek kelime sana kendine daha fazla işkence yapma.
kendine işkence yapılmasından zevk mi alıyorsun anlattığın şahısın elle tutulur hiç bir yanı yok hiç ama hiç yok o yüzden bi silkelen kendine gel kesinlikle bitir yaşın daha küçük o kullanamadığın çeyizlerini başka bir adamla gül gibide kullanırsın...

Canım arkana bile bakma. Annesinin yemeği senin damak tadına uymadığı zaman, başka birşeyler yemeni söyleyen eşler gerçekten var. Değer görmediğin yerde sakın bulunma ve kendine her zaman değer ver. Eğer hala çalıştığın bir iş varsa maddi açıdan kendini düzeltmen zaman alır ama düzeltirsin. Ve inan çok daha mutlu olacaksın. Toplumda duş kadın muhabbeti yapan cahil kesimi boşver onlar her zaman olan boş kalabalık.

miy miy diye aglasmayi birakip kocanin birseyler anlamasini bekleyip durma.

anlasa ne degisecek? hic sana yasattiklari aklina gelmeyecek mi?
gelmez dersen yollar senin devam et.

ama senin baska kadinlardan ne farkin var?
sende bir ciceksin ve el üstünde tutulmaya layiksin.

kendine cok görme bunu...

Koskoca 7 yilim bosa gecti diye uzme kendini nolur. Biz kadinlar bu hatayi hep yapiyoruz yok 3 yil emek verdim yok 5 yil ugrastim diye diye koca bir omru heba ediyoruz. Zararin neresinden donersen kardir. Sen zararin 8.yilindan donersen yine karda olacaksin.
Henuz 25 yasindasin. Bu gectigin 7 yili tecrube say, nasil erkeklerden uzak durman gerektigini ogrenmissindir. Bir dahaki secimini bu ogrendiklerin isiginda yap.
Annesi domates dograrken kadin dedigin boyle olacak derken sustun mu? Susma sakin bir daha. Bir dahaki tanisacagin erkek peri padisahinin oglu olsa bile gururunu kirmasina, seni rencide etmesine izin verme.

kızımın sorumlu olduğu TEK şey kendi yaptıklarıdır
odası dağılırsa toplar bi şey dökerse temizler eşyalarını düzenler
ona temizlik yapmayı öğretmedim kirlenirse temizleriz canımız istemezse pislik içinde yaşarız
yemek yapmayı öğretmedim canımız ne isterse internetten bakar yaparız
canı isteyen kendi kessin domatesini sana çemkireceğine
ama sana müstehakmış hiç mi bilmiyordun hiç bir iyiliğin cezasız kalmadığını

seven insan eşiniz gibi mi davranır

Sonuna kadar sabırla okudum kendini bu adam için heba etme dimdik güçlü bir kadın olabilirsin dul olmak mutlu olmiyacaksin anlamına gelmiyor daha yaşın 25 allah ömür versin bu adama haracadigun emeği kendine haraç canım arkadaşım yazık günah taş olsa çatlar bu olanlara k3ndine yazık etme gözünü severim böyle gidersen yani onun yanında kalmaya devam edersen türkiye bir kadın cinayeti daha görebilir yapma cik git bari yetiskinligin kurtulsun heba etme

Gerçekten saka olmali butun bunlar uzgunum ve kusura bakmayın ama sizinde psikolojik rahatsızlığınız oldugu aşikâ. Acilen tedavi olmalısınız ve bunda sonra asla ne olursa olsun o adama dönmeyin derhal bosanin hayatınızdan cikartin imkanlarınız var.farkliydi sehre tasinin yeni bir hayat kurun.Aksi takdirde ya kendinizi tımarhanede bulursunuz yada intihar tesebbusunuz tekrarlamasi yuksek olasilik ya bi silkelenin kendinze gelin kendinize deger verin ise yaramaz bir adam ve ailesi yüzünden yillariniz zehir olmus o yillar bir daha gelmeyecek yazik hayata bir kez geliyoruz siz o hayati mahfetmeye adamissiniz sanki kendinizi.suraya gunlerce yazabilirim gercekten

Hepsini okudum rabbim sana nasıl bi sabır vermiş öyle canım seni hiç haketmiyor bu adam kabul et ve ayrıl bi an önce benimde içim soğusun seni hakedecek birini bulursun insallah

konumu bırakıp kaçmadım, kendimi iyi hissettiğimde gelişmeleri yazacağım. Hepinize sonsuz teşekkür ederim. Yedi senelik adamdan daha çok emeğiniz geçti bana.

Ay kusucam ya kaç kurtar kendini bacım lütfen

Offffff sonuna kadar okudum. 7 yili unut 8 ay da Cok kisa bi zaman. Daha fazla vakit kaybetmeden arkana bakmadan kac guzelim. Lutfennn lutfenn

Ben tamamen sizin hakettiğinizi düşündüm kusura bakmayın.tamamı hem de tamamı sizin tercihiniz bile bile lades demişsiniz.evet aşk insanın gözünü aşk kör edebilir ama ben sizin hislerinizin aşk olmadığını düşünüyorum

En başta uyuşturucu kullanan birisine bırak aşık olup evlenmeyi, hoşlantı bile duymam. Sonrası da çorap söküğü gibi gelmiş. O kadar masrafa değecek biri olsaydı neyse. Benim eşim olsa mesela ben de her koşulda destek olurdum. Çünkü ben eşimden aynı şekilde görüyorum. O benim için neler yapar, biliyorum. Hastanedeki o tavır bile bitirmeye yeter benim için. Annesine de annecim demek zorunda mısın yani, lafı koyamadın mı? Balayında boşanmak istiyorum diyen bir adamla nasıl o eve geri dönüyorsun? Ya bilmiyorum yazabilecek çok şey var yani... Ben de hak ettiğini düşünüyorum.

Bunların tümünü kendini kabul edip evliliği devam ettirmek istemişsiniz o yüzden benim tek takıldığım nokta siz teşhisi konulmuş hasta bi insanı araya adam sokup kamuya sokmuşsunuz. Asıl vebal burada bence. Gerisi sizin özel tercihleriniz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…