Ailesi yüzünden ayrıldık :(

Memlekette böyle bilinçli ne istediğini bilen kadınların olması
Beni mutlu ediyor o ailede doğan çocuklar mutlu olur

İki kadın melek olsa bile aynı evde kanatları çarpar derler Yani ev üstüne ev olmaz. Sizi tebrik ederim bu mantıklı kararınızdan dolayı. Kulun kaderi çabası kadarmış siz hayatınızı daha güzel bi tarafa yönlendirdiniz inşaallah.hayırlı olsun üzülmeyin uzun vadede kazanan sizsiniz

Aileye sahip çıkmayı çok yanlış anlayanlar var. Ben evlenince ailemle oturmak istemiyorum bu durumda ben ailesine sahip çıkmamış mı oluyorum. Teşekkür ederim eminim aldığım karardan dolayı ileride mutlu olacağım.

Farklı sebeplerden bende birlik evlendim sonuç sadece 5 ay beraber oturabildik ne sevgi kaldı nede saygı 6 yıl üzerinden geçmesine rağmen sakın öyle bir hataya düşmeyin

Birde artık çoğu insanın, hayalleri, yaşam tarzı değişti. Eskiler, kocamla şöyle sarmaş dolaş tv karşısında öpüşüp koklaşayım diyerek hayal kurmamış olabilir. Ne bileyim ben en basitinden, kitap okumak için özel zaman isterim kendime. Eşim anlar hiç seslenmez bile bana. Bunlar en basiti. Dünya değişti, bizler değiştik. Hasta anne babaya bakmak şöyle farklı, zaruret hali insana dayanma gücü verebilir. Bu motivasyon yoksa insan yıpranır, çürür içten içe. Doğru olan anne baba ile yaşamamak. Bu çağın insanına, evliliklerine iyi geleceğini düşünmüyorum.

Tebrik ediyorum şimdi ağlamazsan sonradan cok ağlardın. 2 sene kayınvalidemlerle yaşadım birde benimkiler çok iyilerdir ama insanın evinin rahatlığı yokmuş. Oh be canım evim iyiki var küçük küçük ama olsun okadar

Ne güzel demişler. Katılıyorum anlaşacağım varsa da anlaşamam gibi geliyor zaten aynı evde. Teşekkür ederim

Bunun farkli çözuleri olamaz zaten
Niye ille aileye yakin oturmali? Bende ailemden uzakta yaşiyorum ve gayet iyi gidiyor herşey.

Senin sevgilin daha olgunlaşmamiş, bağimsiz birey değil. Ve gaye evlenip, hayati paylaşmak değil, annesine hizmetçi bulmak.

Şimdi bir iki hafta sonra seni arayip "tamam ayri evde yaşariz" diyebilir. Sakin aldanma. Zhniyeti halen ayni. Ana kuzusu. Böyke biri ile ayri evde bile zor olur. Kaldi ki evlendikyen 5 ay sonra ayni ev diye diretebilir. Yada annesi o kadar sik gelir ki, beraber yaşamaktan farki yok.

Yani asla tekrar barişma. Doğru karari verdin.

Farklı sebeplerden bende birlik evlendim sonuç sadece 5 ay beraber oturabildik ne sevgi kaldı nede saygı 6 yıl üzerinden geçmesine rağmen sakın öyle bir hataya düşmeyin
Ben de sevgimin bitmesinden korktum. Aşk bir yere kadar mantıklı düşünmek lazım galiba.

Kendi evine çıkmış olmana sevindim :)

Teşekkür ederim. Tekrar barışmayı düşünmüyorum zaten. Aynı yaştaydık biz, dediğiniz gibi olgunlaşmamış çocuk gibi düşünüyor hala

Onun için 2 senaryo var. Ya ilerde burnundan getirecek biriyle evlenecek ve gayet güzel ayrı eve çıkacak. Ya da sessiz sakin ağzını açmayan birini bulup evlenecek ama o evde evlilik yürümeyeceği için boşanacak. İlerisi yok çünkü kendi kendine dram yaratıp Hastalık yokken dert yokken kendine dertler edinmiş

sonradan üzülceğine şimdiden üzül boşver zararın neresinden dönsen kardır.aileyle bu devirde melek olsalar yaşanmaz.belirli bir yaştan sonra insan kendi ailesiyle bile geçinemiyor.

Her şey çok daha güzel farklı olabilecekken insanlar işleri neden zorlaştırırlar ki.. Umarım o kötü günleri atlatır daha mutlu olursunuz

Onunla aynı kafada biriyle evlenecek ve pişman olacak. İki tarafta mutsuz olacak büyük ihtimal.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…