Ailesi yüzünden ayrıldık :(

Baştan konuşmalarında ikinize ait bir evi düşünüyorken, sonradan ailesinin yanına gidip fikir değiştirmesi ailesinin ağzına baktığını gösteriyor. Yani sözünün eri değil ve kişilik olarak ailesine sözünü geçiremiyor.Birde aynı evde yaşamaya başla ve gör bu sadece fragman. Sürekli anne babasına göre hayat sürersiniz. En basitinden gençsiniz bibir banyo keyfiniz olmaz. Bir bornozla uzanamazsınız. Ve en kötüsü bu adamın karakteri oturmamış. Kendisi kabul etmez karakteri otursa. Her duygu sömürüsünde anasının ağzına bakar. Boşver iyi olmuş böyle. Koca hayat gerçekten boşver.

Ama o bile olmaz ki,
evlenirken zaten kendini esine bagliyorsun,
bir de kayinvalide kayinpedere baglamanin mantigi nedir?

Hem neden onun ailesine yakin oturasiniz, neden sizin ailenize degil.

Veya iyi bir is teklifi aldiniz X sehrinden varsayalim,
kayinvalidenin evine uzak diye ret mi edeceksiniz.
Olur mu hic.

bu devirde boyle dusunen erkekten kacmalisiniz.
Ben de arkadaslar gibi dusunuyorum,
geri donse bile kabul etmemelisiniz,
edecekseniz de acele etmeyin, daha neler cikaracak bu zihniyetteki adam iyi inceleyin derim.

Biz en başından bunları konuşmuştuk ve o zamanlar ailesinden ayrıydı. Ailesinin yanına gidene kadar o da benim gibi düşünüyordu ya da bana öyle söylüyordu. Baştan böyle düşündüğünü bilseydim bu kadar uzun sürmezdi. Ailesini tercih etti demem bu yüzden. Teşekkür ederim.

Bu devirde insanların bu düşüncede olması beni de şaşırtıyor. Ben böyle şeylerin geçmişte kaldığını düşünmüştüm ama öyle değilmiş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…