Ailesi yüzünden ayrıldık :(

Yıl 2019. Birlikte yaşamak ne ya? Evleri köşk mü ki? 120 m2 evlerde iki aile yaşar mı? Tahminen gözleri eve getireceğiniz parada.
Bende onu düşünmedim değil. Ben lisans mezunuyum o lise. Bu konuları konuşmak çok doğru olmasa da aldığımız para ortada. Hem çalışacağım hem de evimde mutsuz olacağım.

Iyi yapmissin.ayri evde oturun. git annenle babanla yine ilgilen bu senin gorevin erkek olarak.ustelik tek de degillermis.kari koca.erkelerde biraz mantik olsa.

Belki de hayatında verdiğin en doğru karar olmuş sakın pişman olma. Bu kadar insan aynı şeyi düşünüyorsa demek ki gerçekten olması gerekeni yapmışsın.

Bende onu düşünmedim değil. Ben lisans mezunuyum o lise. Bu konuları konuşmak çok doğru olmasa da aldığımız para ortada. Hem çalışacağım hem de evimde mutsuz olacağım.
Cok dogru yapmissiniz yol yakinken donmussunuz.eger sizi cok sevseydi ailesi icin sizi birakmazdi.belliki ailesi baski yapti.ayni evde otursaydiniz bugun cok sevdiginiz adamla 1 ay sonra birbirnizi yerdiniz.ben ayni eve gitmedim ama beni kandirip yinede ayni oturttular ama kocamla onlar yuzunden cok kavga ettik.sonra evi ayirdik esim diyor keske bastan ayirsaymisim cok rahatmis boyle diyor.ama sizinki daha yolun basinda resti cektiyse sonradan hic duzelmezdi

Doğru karar. Kadının böyle evlerde yeri olmuyor. Bazen kendi evinde bile yeri yok. İki gün sonra sizin o insanların yanında ne muamele göreceğiniz ne belli.
Üzülmeyin bakın evlendikten sonra bir de kadına hesap soruluyor. Biliyordun niye evlendin. Baştan kabul ettin diye.
Zor duruma düşen kadın oluyor bir de suçlu konumuna düşürüyorlar.

Canım benim senin için çok aciyordur şimdi.Sonucta ne kadar emek vermişsin bu ilişkiye.Ama inan bana bunu kabul etseydin evlendiginin ilk ayı pişman olacaktın.Ortada aşk falan da kalmayacaktı.Ya ne demek bu devirde kayinvalideyle falan yaşamak.Bosver gitsin.Zor bulur o evlenecek kızı bu dusunceyle

Mantıklı, ne istediğini bilen, doğru karar alıp bunu uygulayan insanlara hayranım.
Çok doğru bir karar vermişsiniz.
Ailelerin bazıları en küçük erkek çocuğunu kendilerine yaşlılık güvencesi olarak görüp, bunu küçüklüğünden itibaren o çocuğun kafasına işliyorlar. Her yönden kendilerine bağımlı yetiştiriyorlar. Duygu sömürüsü ile vicdanına oynuyorlar resmen.
Kendine ayrı ev kursa bile, bir şekilde yakasından düşmezlerdi.
Bunları çok gördüm. Hatta bizzat yaşadım.
Onun için kararınızdan dolayı asla üzülmeyin.
Allah sizinle el ele, aynı yöne bakabilen, hayırlı insanla karşılaştırsın sizi inşallah.

Kesinlikle doğru yapmışsınız, bırak aynı evde oturmayı yakın bile istemiyorlar artık, eşim gelmiş gene bu akşam annemlere gidelim diyor örneğin, gelde yok de, bekarlık sultanlık

Evet çok üzülüyorum kalbim acıyor. Ama insanlar ne acılar çekiyor, yakınlarının yokluğuna alışıyorlar. Elbet alışacagım ben de..

Çok haklısınız. Teşekkür ederim, İnşallah

arkada bakmadna kac

Çok doğru yapmışsınız.Evlilik 2 kişiliktir.Evliliğinizi bile bilemezsiniz böyke.Cinsel hayatın bile olmaz.İyiyken kötü olursun.Hiç kimsenin bunu yapmaya böyle bir şart submaya hakkı yok.

En doğru kararı vermişsin.
Zamanla düzelir denilen şeyler maalesef düzelmiyor hatta dağ gibi büyüyüp seni de kocanı da evliliğini de yutuyor

helal olsun sıze
guclu akıllı davranmıssınız umarım cok mutlu olursunuz allah herkese dengını versın ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…