Ailemi Sevmiyorum

Çok isteyip de olması derken sen iste o olacak ondan bahsetmiyorum. Sen çok istemiş olsaydın sana ne deseler de sen o bölümü isteyip dediklerine aldanmazdın. Sne gerçekten istememişsin. Şİmdi senin geçmişteki oyuncağı değil, gelecekteki isteklerini düşüneceğin yaş. SEnin yaşında ben hayatımı kazanma planları yapıyordum. yaşının çok gerisinde şeyler düşünüyorsun.

Yahu şuan oturup o barbie bebek için üzülmüyorum tabi ki. Ama hafızama yer etmiş ve ben de örnek olarak kullandım. Saçmalamayın. Ayrıca istedim tabi ki ama bana orada okursan ayıracağımız bütçe şu sen geçinemezsin, orası çok büyük bir şehir yapamazsın vs dediler. Bi'nevi tehdit etmişler yani 18 yaşımdaki aklımla ben de çekindim açıkçası.
Merak etmeyin ben de planlar yapıyorum. Teşekkürleeeerr

Çok merak ettik, senin derdin de bizi germişti..

Çok merak ettik, senin derdin de bizi germişti..
Çok seviyesizsiniz. Adam gibi yorum yazıyorum yazdığınız şeye bakın yani. Ben çok merak ediyorum sizin ezik planlarınızı, neydi acaba mesleğiniz nedir? Biraz sizin dilinizden konuşalım :)

Yazdıklarıniz can sıkıcı şeyler olabilir ama aileme üzülmem vs çok gaddarca sözler, bunu hakkedecek bir şey yapmamış aileniz...bunları annenizle babanizla konusnalisiniz.. Tüm bunların belki sebepleri vardır, ornegin ben de altı yaşındaki kizima barbi almak istemiyorum, ama doğum günü için çok daha pahalı mikroskop setlerine bakıyorum... (Kızımda böyle dusunmesin ilerde..)

Beynim var çok şukur siz böyle rabbena hep bana saldırgan ve hakaretvari bir tarza sahipseniz sizden önce anne ve babanızı dinlememiz gerekir.Allah evladında hayırlısını versin.

Bu arada hayata atılmak kişilerin tekelindedir sizin şu anki yaşınızdan çok daha önce memur olarak doğuya gittim ben ..dort nala koşmadım ama ekmeği kazanmak ayaklarımın üzerinde durabilmek adına eşşek gibi gittim ve senelerce kaldım...üniversiteye o bolüme göndermem diyen babamın tehditlerine rağmense gittim..bazı insanlar basite kaçmıyor sizin gibi bende 17yaşında gittim akıl aynı akıl dimi beynime kaçak kat çıkmadığına göre yaratıcı.

buna katılmıyorum
baskıcı ailede yetiştim
dediklerinin adım dışına çıksam dayak yedim
ben neyi istesem değil onlar neyi istese hep o oldu
buna inanması benim gibiler için zor mesela..

Başta saldırgan tavır takınan sizsiniz. "Ergen değilseniz bir daha düşünün" derseniz bu cevabı almanız çok normal. Tebrik ederim size bu geniş vizyonunuzla mutluluklar.

Başta saldırgan tavır takınan sizsiniz. "Ergen değilseniz bir daha düşünün" derseniz bu cevabı almanız çok normal. Tebrik ederim size bu geniş vizyonunuzla mutluluklar.
Evet ergen değilseniz ailenizin tutumunu bir kez daha düşünmenizi birinci sınıf cümlelerle anlatmalıydım size gerçekten seviyenin tanımını bir kez daha yazdırabilirsiniz tdk ya...fazlası polemiğe girer isyankar hayatınızdan bir gün sıyrılabilmeniz dileğimle...

her ailede olamıyor
ben gitcem desem kafama yumrujklarla vururdu
eskiden yaptığı gibi
koşarak evden kaçmıştım dayak yiyip peşimden koşup o da apartmanın birinde sıkıştırıp deli gibi dövmüştü
kapıya çıkanlara babasıyım karışmayın diyordu
her aileyi kendinizinki gibi sanıyorsunuz yazık..

Kızınız öyle bir şey düşünmeyecektir eminim. Mikroskop seti bakmanız çok güzel elbette barbie bebeğe göre. Ben annemin babamın bana karşı olan tutumundan örnek vermek amacıyla kastettim onu. Yani annem onu pahalı bulduğu için almamıştı paramız olmasına rağmen.

Ergensiniz diye kısaca kestirip atmak yerine daha düzgün bir cümle kurabilirdiniz. Birinci sınıf cümleler size fazla dururdu zaten.

Niye ben çok mu el bebek gül bebek buyudum bunu nasıl bilebilirsin ki hele benim babam gucu kuvveti yerinde bir rutbeliydi ..yani öyle saç baş yolup tokatlanarak dayak yemedik biz ..maça çıkmış..neyse çok açmayayım..sonuç bazı insanlar gerçekten zorlar..sizin seçtiğiniz yolu seçmeyip zora gittik diye yazık mı diyeceksiniz yani..ben sizin yerinizde olsam sadece gıpta eder tebrik eder geçerdim..ben yapamadım o yapmış ıyyy diye yuklenmezdim..bak bunu samimiyetle soyluyorum.

Ergensiniz diye kısaca kestirip atmak yerine daha düzgün bir cümle kurabilirdiniz. Birinci sınıf cümleler size fazla dururdu zaten.
Hakikaten munakaşa edebileceğim biri değilsin Allah selamet versin daha da yazmayacağım istediğini yazmakta serbestsin tabiki..burası ozgur bir platform..

saçmalık baban para vermese sen biraz zor okurdun
17 yaşında nasıl olacak o iş

Canim valla merak ettim hangi uye oldugunu ister istemez
Aileni sevmiyorsun,olabilir bunu neden nicin diye sorgulamayacagim
Anladigim kadariyla konu aileni sevmemen degil sevmemenden dolayi rahatsiz olman
Bence rahatsiz olma,onlara bakmak zorunda da degilsin,huzurevi denen birsey var ki bence cok daha saglikli yaslilar icin
Kendini yipratma,uzulme olan olmus ,meslegini ve yasamakta oldugun hayati sevmeye calis gerisini salla

saçmalık baban para vermese sen biraz zor okurdun
17 yaşında nasıl olacak o iş
Benim babam bana para vermedi canım ...
08:00-16:00 otelde muhasebede çalıştım..
17:00-22:00 (dersler daha erken biterdi ikinci opretimdi)okudum...
22:00den sonra cafede servis yaptım...
Hafta sonuda çay bahçelerinde gündelik 20liraya çay dağıttım....
Kesin zor okurdum...ha kesin inanmadın..ama ben yinede bilin istedim..zihin takılı kalınca ne yapsam bildiğinden şaşmayacaksın ..konu sahibide bu kafada olduğundan mütevellit..ben daha fazla yazmayacağım..ama şunu kabul edin herkes pamuklarla yaşamıyor ve tekrar ediyorum herkes kolayı seçmiyor..hadi biz sıradan insanlara inanmayın ..bir kaç unlunun hayat hikayesini okuyun bari..

iyiki biri gelip kız ortada kalmış şuna musallat olayım
fırsattan istifade edeyim dememiş
kız başınıza tek başıma ayakta durdum hikayesine Türkiye de inanmam hikayenizde eksikler olduğunu düşünüyorum net
ama illaki yok yaptım ben yaptım evet diyorsanız tamam helal olsun
ayrıca artistlenmeyi bırak bence izin ver tebrik eden etsin
üslubun çok itici

Üzgünüm ama yazılanları anliyamiyorsunuz, Kizimi sadece örnek verdim zbelki annenizin de bir sebebi vardır, konuşun demek istedim sizden çok daha zor hayatlar yaşamış yakinlarim var ama ailelerine sırt çevirmek yerine anlayarak yaklaşıyorlar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…