Ailemi Sevmiyorum

İtici üslup tamam anladım
Artist tamam onuda anladım...
Yalnız konu açan üye kendi nickiyle yorum yazamaz yazıyordu kurallarda dikkat edin derim..gram hakaret içermeyen teşvik edem mesajları polemiğe çevirmek gerçek bir beceri ister..neyse ben artist hayatıma doneyim daha önemli işlerim var ,size vakit harcayıp insani açıklamalar yapmak ve karşılığında hoş sohbet beklemek sadece size özel dğil bu devirde zordu zaten...:))))

ben konu sahibi değilim
beni bilen bilir bence size ay ne hoş sohbetim diye ispatlayacak değilim
evet üslup itici yalan mı söyleseydim
ayrıca böyle gülünce "" vuuu denmiyor
neyse devam artistliğe evet...

Neyini anlayabilirim acaba? Okudunuz mu bilmiyorum ama başkalarını benden çok düşündüklerini söylüyorum. Yani bir insan sadece 1-2 kere gördüğü ve kiracısı hoş biri diye nasıl evine o kadar harcama yapabilir parası bu kadar kıymetliyken? Daha zor şeyler yaşayan birileri her zaman vardır. Ama sürekli şükredip şuanki durum için bir şey yapmayalım, üzülmeyelim mi yani? Ben yapamıyorum. Ne mutlu o yakınlarınız için.

Tek kelimelik cümleler yazayım o zaman..
Konuşun...
Annenizle konuşun...
Babanizla konuşun...
Duygularınızı anlatın.. İki mesajımin anafikri bu, anlatabildim mi?

Neyini anlayabilirim acaba? Okudunuz mu bilmiyorum ama başkalarını benden çok düşündüklerini söylüyorum. Yani bir insan sadece 1-2 kere gördüğü ve kiracısı hoş biri diye nasıl evine o kadar harcama yapabilir parası bu kadar kıymetliyken? Daha zor şeyler yaşayan birileri her zaman vardır. Ama sürekli şükredip şuanki durum için bir şey yapmayalım, üzülmeyelim mi yani? Ben yapamıyorum. Ne mutlu o yakınlarınız için.

O kısım için cevabım buydu. Ayrıca;
Anlayamıyorsun diyip de benim bu konuları yıllardır ailemle konuşmadan etmeden direkt KK'ya konu açmaya koştuğumu sanmanız da çok ironik. Teşekkür ederim yine de.

sizin yerinizde olsam ben de bozulurdum
burada fakir durumu olmayan bir adam için Barbie bebek almadı beni üniversiteye dışarı göndermedi diye üzülmüyor konu sahibi başka şeylere para harcanır değer verilirken kendisinin sonuncu planına bile atılmaması üzmüş
sorunlar maddi gibi görünse de insan çocuğunun geleceği için endişelenir para harcar üzerine düşer kiracının gönlünü hoş tutmak için evi yeniden yapmaz onun yerine

hep daha kötü örnekleri gösteririz yok hiç okula göndermeyen var 15 inde evlendirilen var vs.
ya daha iyi durumda olanlar
örneğin tanıdıklarım arasında merdiven silerek hayatını kazanan kadının kızını hukuk okutması var
yada inşaat işçisi olup zorlukla aldığı evini satıp kızını tıp okumaya göndereni var
konu sahibi ailesine ne desin bunlar görünce

iy
yine de anne babadır, ben de zaman zamn babama kızarım ama onu seviyorum, seni bu yaşa kadar büyütmüşler, ne kadar zor biliyor musun,10 aylık oğlum kök söktürüyor, çocuk büyütmek zor iş, meşakkatli, haklılar demiyorum keşke sana sevgi verselerdi ama ölsünler gitsinler demen çok yanlış,

Allah gecinden versin de, yasamadiklarini dusundun mu hic? o zaman da bu yazdiklarin ayni onemde olur muydu gozunde??

Bu başka şehire gitme burda kal altinda araba cebinde para olur gibi sözler de çok ikna edici. Baya kişiden duydum ama tabii pek yerine getirilmiyor.
Annenizin parası olduğu halde oyuncak almaması falan küçük bir şey gibi gözüküyor ama işte insanın içinde ukte kalıyor.Yalnız şunu söylemek isterim bence bir annenin böyle yapmasının sebebi layık görmediğinden değil gerek yok diye dusunuyor çocuk gözünden bakamiyor. Arkadaşlarınızla falan kiyaslamissiniz emin olun onların ailesi daha iyi değil.Ne biliyim ya konu sahibi gerçek üzüldüm durumuňa zorla sev diyemem ki sevmek de içten gelen bise zorla sevilmez ki.
Ama su var olseler uzulmem heralde demissiniz, her ne kadar yanlış olduğunu düşündüğünüz davranışları da olsa, siz olseniz en çok anneniz uzulur herkes unutur bi annenizin yüreği parçalanır.

Aynı duyguları ben de babama karşı besliyorum.Yalnız değilsin.En acısı da hala kardeşlerimin bu durumu çekiyor olması.Aklıma geldikçe kahroluyorum...Elimden de bir şey gelmiyor..Çocukların okullarını geçtim artık ama boğazlarından da kısıyor kendi saçma sapan harcamaları için ve ikisi de olayın farkında,onlar da kin besliyorlar.

Yani aynen dediğiniz gibi üzüyor ve ister istemez soğuyor ailesinden insan. Madem var da sakınacaksın ya da başkalarına daha çok önem vereceksin neden çocuk yapıyorsun? Bazı insanlar görev olarak görüyor herhalde çocuk yapmayı. Benim ailem de dahil buna. Umarım ailelerimiz geç de olsa anlarlar yaptıklarını.

Sanmıyorum anlayacağını.Böyle gelmiş böyle gider gibi görünüyor.Bir de yalandan samimiyeti yok mu babamın yemin ederim telefonu açmak istemiyorum :/ Lafı açıldı mı unfortunate şurada okudu burada okudu ama işin aslı üniversite boyunca bana bir bayramda gömlek aldı :) Her şeyden mahrum kaldım hatta ve hatta şu an eşim sağ olsun yurt parasını okurken ödeyememiştim icra geldi bana onu ödüyor.Ama sorsan babam kendi okutmuştur...Ama aile işte atsan atılmıyor satsan satılmıyor ben zamana bıraktım sen de öyle yap.Resmen hayata 1-0 geride başlamışız hep diyorum ki keşke beni destekleyen babam olsaydı da daha iyi yerlerde okusaydım...Daha iyi şeyler yapsaydım...

nasıl böyle düşünebiliyorsun anlamıyorum herşeyden önce o beğenmediğin insanlar seni dünyaya getirmiş tamam senin istediğin gibi bi hayat sana vermemiş olabilirler ama sen bu nedenle onları yargılayamazsın ki kusura bakma ama senin bu beğenmediğin hayatı yaşamak için can atan yurtlarda büyümüş onlarca çocuk var benim bi çocuğum var isterse en iyi üniversiteyi kazansın araba almak zorunda değilim ona benimde ailemin durumu iyi ve bende istemediğim bi bölümü okudum o işin ekmeğini yiyorum ama hiç bi zaman suçlamadım ailemi neden yapmadınız etmediniz bence yapma o insanlara haksızlık etme inş.. iyi bir işin olur ve ailenin sana yapamadıklarını sen hem kendine hemde çocuğuna yaparsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…