Öncelikle açıklama getireyim :)
1. Çocukken zaten hiç oyuncak istemezdim bilgisayar oyunları revaçtaydı o zamanlar :) Şaka bir yana öyle sürekli bir şeyler isteyen bir çocuk değildim. Sadece oydu yani.
2. Hoşlandığım kişiyi söyleyemezdim derken annemle paylaşamazdım. Yanlış anlamışsınız. Annemle arkadaş gibi olmak isterdim saygıyı koruyarak abartmadan :) Arkadaşlarım paylaşırdı bir çok şeyi anneleriyle. Ben üniversitede çok yanlış kişilerle yakınlık kurdum annemle bazı şeyleri paylaşabilsem belki o beni yönlendirebilirdi.
3. Çok isteyip de olması durumuna pek inanmıyorum. Yanlış anlamayın ama kişisel gelişim kitaplarından alınmış sözler gibi geliyor. Tavsiyeniz için teşekkürler.
Çok isteyip de olması derken sen iste o olacak ondan bahsetmiyorum. Sen çok istemiş olsaydın sana ne deseler de sen o bölümü isteyip dediklerine aldanmazdın. Sne gerçekten istememişsin. Şİmdi senin geçmişteki oyuncağı değil, gelecekteki isteklerini düşüneceğin yaş. SEnin yaşında ben hayatımı kazanma planları yapıyordum. yaşının çok gerisinde şeyler düşünüyorsun.