Aileme bu ilişkiyi nasıl açıklayabilirim? Mantık evliliği mutlu bir evlilik olur mu sizce?

Boşver gel kahve içelim biz.

Siz bir ne yazdığınızı
Okul bitirmiş ile 4.sınıf olmak aynı şey mi sen çok iyi anlıyorsun düşünüyorsunda torpille adamın sırtından yükselmeyi bunu düşünemiyorsun ama

Eklentiler

• D5E0573C-4FB2-48D4-A4E5-4B88CEA8CE10.png
    225,2 KB · Görüntüleme: 42
ya ben gerçekten çok teşekkür ederim bin kişi görmedi saçma sapan şeylere takıldı ama birkaç kişinin bile anlamış olması yeter de artar. Ben bu adamı hiç sevmesem sırf para için katlansam kıskandığımdan bahsetmem 1 paragraf. Ya da yakışıklılığından boyundan posundan da bahsetmem. Seviyorum, hayranlık duyuyorum ama aşk derecesinde de değil diyorum. Bunlar sanki dede kılıklı bir adama parası için katlanıyorum gibi bir algı yarattı

Guzel arkadasim, bir kadin hayat planini baska bir erkegin vaad ettikleri uzerine kurmamali. Yolun basindasin. Niye kendi emeginle bir seyler yapmak varken aslinda sevmedigin ve cizdigin aile profiline bakilacak olursa hayatini da zindana cevirecek bir adama yamanmaya calisiyorsun. Bu iliskinin hic oluru yok. Cok pisman olursun.

Umuyorum hakime olmazsın çünkü eğer olursan bu bakış açınla dünyayı daha kötü bir yer haline getirirsin . Mühendislikte de işler farkli değil . Şu an torpille çok rahat maaş alabileceğim bir işte olabilirdim çünkü bunu yapabilecek çevrem var. Bir kere bile düşünmedim . Bir insanın hesabını vereceği kişi kendisidir . Yeni bir güne uyanıp aynaya baktığında bugun de yediğim para helal diyebilmek önemli . Yozlaşmaya alet olup kendine pay çıkarıyorsun ama bu noktada bile dürüst değilsin kendini akliyorsun . Bu devran hep böyle sürüp gitmez kimin iktidar olacağı da belli değil . Önünde çok uzun yıllar var . Onu da geçtim . Diyelim adam seni gerçekten o konuma getirdi . Cidden bununla mutlu olabileceğini sanman da komik .

Neyse kime ne anlatıyorum yaşa ve gör. Mutluluğu bu kadar para ve güce bağlayan bir insan anca hayalkırıklığı ile dolu bir ömür geçirir .

Haklısınız, çok teşekkür ederim. Çocuğumun mutlu bir evlilikte büyümesini isterim tabii ki.

36 yaşında, iyi bir mesleği, ilişki geçmişi, görece hayat tecrübesi olan bir adamın 22 yaşında gencecik bir kızla işi ne zaten. Onun da yaşına denk, hayat tecrübesine denk biriyle evlenmesi gerekmez mi?

i
Olay tamamen para ekseninde değil tabii ki yahu. 100 bin büyük bir para değil zaten bu mesleği ya da bölümü de para için okumadım. Hayatımın geri kalanında bu işi yapmak istediğim için okudum. Yoksa zengin adamla evleneyim ne çalışacağım kafasında da olabilirdim burada konu açan pek çokları gibi. Üyelerin beni anlamadığı çok nokta oldu da neyseki arada anlayanlar oldu. Bu da yeterli

Boşanırım diye evlenilmez bu 1
2.si ise hakimden boşanmak kolay mı sanıyorsun o adamın ne kadar çevresi de vardır arkadaşımın ablası hakim eşi de aynı şekilde öyle ve adamdan asla boşanamadı çocuklarını göstermemekle tehdit ediyor adam bu aile de seni kolay kolay bırakmaz. Yaş farkını hiç demiyorum bile 14 yaş nedir

Erkeklerde yaş ilerledikçe çocukta otizm, şizofreni riski ve birçok hastalık artıyor. Hukukçusunuz, baba yaşı ve otizm; mutasyon falan diye aratın. Onlar sizi kuluçka makinesi gibi görüyor ama o adamın yaşı size uygun mu acaba? Neden genç ve sağlıklı iken öyle olmayan ve sizi genç ve sağlıklısınız diye seven birisiyle olasınız?

Ne anlamsız bir mesaj. Ne bu şimdi? Ne alaka camiadaki olaylar falan, siz iyi misiniz?
(Mesajın tek katkısı utancımı ikiye katlayıp üzüntümü yok etmesi, bak bir işe yaramış en azından)

Her neyse,

Ben gidip enstitüden nöbetçi birilerini bulup doktora kaydımı sildirip lisans ve master diplomalarımı da sobada yakayım.

Kendinden yaşça büyük, aşık olmadığı, sırf parası ve mevkiisi için evlenmeyi düşünen, tercih edilme sebeplerinin yaşı ve temiz geçmişi olduğuna inanan ve bunun bedeli olarak da kendini garantiye almayı düşünen yarı yaşındaki müstakbel meslektaşına ' kendine bunu yakıştırıyor musun' diyerek öz değerini hatırlatmaya calisan hukukcu mu olur hiç?

Cıks olmaz.

Bak konu sahibi arkadaşım amacım seni kırmak falan değil, zaten ilk yorumlarıma bakarsanız görürsünüz. Daha çok genç olduğunuz için içinize sinmeyen yanlış bir evlilik yapmanızı istemem. Tâbi yinede siz bilirsiniz, mutsuz olacak olanda sizsiniz mutlu olacak olanda.
Ayrıca her ne kadar maddiyat düşkünü değilim deseniz de ( bende öyle olmadığınız düşünüyorum ) fakat bu ilişkiye çekilmiş olmanızın en büyük nedeni maddiyat çünkü her ne kadar inkar da etsek ister istemez insan maddiyatan etkileniyor sadece bazılarımız daha fazla etkileniyor. Neyse hakkımızda hayırlısı olsun

,
Anlaşamadığımız ortada, birbirimize daha açıklama yapmanın anlamı yok. Saygı duyuyorum ve iyi geceler diliyorum..

Anlaşılan sevgilimizin Ekşi Sözlük hesabını bulmalıyız

Hanimefendi insanlarin gerceklerden neden haberi olmasin sizce elbette ki bilgi bu kadar kolay ulasilabilir bisey oldugu icin rezil bir durum yada takdir edilecek bir durum cok kolay sosyal medyaya sizdigi icin cogu insanin gerceklerden haberi var birkac ay once “adliyede cevirmedigi halt kalmayan hakime” mesela okunabiliyorsa demek ki yakinda sizde mantik evliliginizle bi yere gelen hukukcu olarak okunabilirsiniz bilgi o kadar kolay ulasilabilir bisey dusunun artk asil sizin bundan haberiniz yok gbi duruyor demem o ki merak etmeyin kimse kendi dort duvarindan ibaret sanmiyor dunyayi. Ama ulkede adalet, saglik , egitim bunlar temel sac ayaklari oldugu icin bu kurumlarda liyakat istiyor insanlar cunku torpille bi yere gelen hakime hanim sonra yine torpille yada ust makamlardan guclu birilerinin araya girmesiyle vicdana aykiri kararlar verebiliyor mesela ve ulke berbat bi hale gelebiliyor ve sizin kendi dort duvarlarindan ibaret saniyorlar hayati dediginiz insanlar o karar icin evlerinde, kendi iclerinde uzuluyorlar. Insanlar esek gibi hakimlik icin hazirlaniyor sizde bu amaca ne sekilde ulasmanin pesindesiniz yazik

Teşekkür ederim. Sizi de diğer üyeleri de yakinen tanımıyorum, kafasına göre milletin ne zaman çocuk yapıp yapmayacağına kimin oğluna uygun olup olmayacağına karar verme hakkını kendinde gören saçma bir kv adayı ve pek de saf masum aşık olmayan sevgilim için burada birini kırmaya değmez. Hele ki bir hemcinsimi. Benim sinirlendiğim konu olayın ya da ilişkinin tasvip edilmemesi değil öyle olsa burada sorup sizlere akıl danışır mıyım? Ama bazılarının ciddiyetsiz tavrı, mahalle ağzı gerçekten çekilmiyor sizi tenzih ediyorum. Yorumunuzda da haklısınız tekrardan sağ olun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…