- 15 Ekim 2024
- 46
- -2
- 21
-
- Konu Sahibi gunebakancicegi
Vallahi öyle oldu. Hani ters yorum yapacaksan da ne alaka evlenme falan dersin de üsluplar mahalle ağzına dönmüş çok saçmaResmen gunebakancicegi nin derdi tüm KK’yı gerdi gibi oldu .
Evet onu ben de düşünüyorum çift yıllarda oluyor sanırım. 2026'da deneyebilirimKurum avukatlığı için çalışın bence en güzeli o. Kendi emeğinizle kimseye ihtiyaç duymadan bir hukukçunun olabileceği en mantıklı meslek.
Sazı eline alıp, hızlı hızlı yazarken yaşanan kurgu hatası onla
Ben sizi çok iyi anladım konu benim konum muhatabınız da benim, çok teşekkürler lütfen takılmayın diğer yorumlara. Çoğu kişi tamamını bile okumamış yorum yapıyorSizin algı probleminiz var ben size açıklayayım ama okuduğunuzu da anlayacağınızı sanmıyorum. Ben evlen ya da bırak diyenlerin yorumlarını kasdettim bu 1.si hanımefendi ben bi hakimle evli değilim olmadığım gibi burda başka birisiyle ilgili sırf hakim olduğu için tanı diyemem ne kadar saçma bi yorum yapmışsınız. Ben meslek maddi durum bi kenarda bi yorum yaptım. Kız ikilemde duyguları karmaşık farkında mısınız hiç bişeyden emin değil bırak ya da evlen demek ne kadar doğru. Ben içinizin sinmediği bir durum var ise bırakın yazdım emin değilsen tanı. Yazdığımı okumamışsınız ama fikir sahibi olmuşsunuz. Benim ağzımdan laf yürütmeyin lütfen
O ailenin içine bi girin, arada mahalle ağzı dinlemeye geleceksiniz burda. Terapi gibi gelecek inan olsun ki.Vallahi öyle oldu. Hani ters yorum yapacaksan da ne alaka evlenme falan dersin de üsluplar mahalle ağzına dönmüş çok saçma
Olaya baktığın yer yanlış. Yoksa tabii ki itiraz edebilirsin.Siz olumsuz yorum yapabiliyorsunuz ki hakkınız. Karşı taraf itiraz edince niye kötü oluyor? Herkes düşüncesini beyan etsin diye yok mu bu forum. Herkes prenses, masum ben çok kötüyüm pekiBu arada referans dediğiniz şey herkes düzgünce geçerken birilerinin işini kolaylaştırmak için kullandığı bir yöntem değil. En azından bizim meslekte değil. Bunu bizzat adamlar kendisi bekliyor zaten sebepleri de "devlet o kadar önemli makamlara tanımadığı kişiyi getiremezmiş bilmek istermiş. Referansın önerisiyle biliyor sanırım
Toz pembe sandığımi kim diyor. Madem meslek konuşacak ise mühendisim. Toplumun çürümüşlüğünü bilmemem imkansız mı? Ama bu çürümüşlüğü konuşmamamız anlamına gelmiyor. Her yer de adaletsizliğin olması bizim de buna göz yumacağımız anlamına gelmiyor. Toplumu toptan karalamak yerine hakkaniyetli ve sert kanunları olan bir devlette olsak bu saydıklarınız olur muydu mesela? Kimse bunu konuşmuyor. Siyaset buna izin verirse toplum ne yapabilir? Sistemin sahibi yok. Sistem temelden çürük. Peşine gelenler sadece üstüne daha çok kat attı. Ama senin zihniyetinin de bundan farkı yok. Zengin aileye nasıl kapak atarım düşüncesi beyninde yer edinmiş ise önce kendini sorgula. Topluma gelene kadar ... Sen bir hukuk öğrencisi olarak böyle edebiyat yaparken 36 yaşındaki hakim adamdan nasıl mesleğime basamak yaparım düşüncesindesin. Tecrübeli bir mühendis olarak hiçbir iş yaşamımda kimsenin torpili ile bir yerde olmadım. Bunu kendime hakaret saydım. Ahirette bunun hesabını vereceğim hesabı ile yaşadım. O yüzden seninle ben çok başka kulvardayız. Kim toz pembe bakıyor bence gözünü aç. Kariyerini başkalarının sırtı üzerine yaslama.Hayat sandığınız kadar toz pembe değil
Kurguda hata var.görümce 26 yaşındaysa kurguda.hakim bey 36 dan çok büyük de olabilir.Hiçbir şey anlamadım gerçekten. Kv nin tek bir çocuğu var o da konu sahibinin sevgilisi. 26 yaşındaki kız kardeş nereden geldi
Ya o konu şöyle herkesin takıldığı başka bir şey olduğundan uzun uzun anlatmadım. Ablası ilk evlilikten sonra sevgilim 2. evlilikten. 3. kardeş de aslında amcanın kızı ama amca ve yenge trafik kazasında ölünce kayınbaba adayı büyütüyor. Kız daha bebekmiş zaten ailesini kaybettiğinde o yüzden kardeşim diyorlar ailenin öz kızı gibiKızlar nasıl öz kızı değil ben anlamadım. En küçük kız kardeşi 26 yaşında yazmışsınız. Sevgilinizin annesinin ikinci eş olduğunu söylüyorsunuz. Eee nasıl oluyor bu? Adam ilk kadından önce bir bebek yapmış sonra ikinci kadından sevgiliniz doğmuş daha sonra ilk kadından 26 yaşındaki kız kardeş mi doğmuş? İlk kadın ölmemiş miydi
Vallahi öyle oldu. Hani ters yorum yapacaksan da ne alaka evlenme falan dersin de üsluplar mahalle ağzına dönmüş çok saçma
Yani burada bahsettiğim ailevi detaylara bile önem vermişsiniz çok teşekkür ederim. Görüşünüz çoğunlukla aynı olmasına rağmen bunu ifade ediş biçiminiz farklı. Beni anlamışsınız. Herkes başka telden çalarken birinin ince şeyleri de farkına varması çok değerli. Babasından dahi hukuk okuduğunu gizlemek durumunda kalan annesi tarafından hiç korunup kollanmamış bir insan hakkında klavyeden kafasına göre yorum yapmak ne kadar kolay.Ben sizi anladım hepsini okumadım ama sizin yaralarınızı sarıyor gibi . Benimde bir kız evladım eşime hep derim çok sev kızımızı hissettir . Seni seviyorum erkeğe koşup gitmesin . Malesef çoğu kadın sizin yaşadıklarınızı yaşamazdır bende dahil sıcak aile ortamında büyümedim . Bence dengini bul daha çok gençsin . Karadeniz kadınları baskın oluyor evlensen hemen çocuk isterler . El üstünde tutulmuştur hep . Sende biriciksin . Bide tartışmalarınız olması . İlerde aman sesi yükselmesin diye onu idare edersin farkında olmadan sinersin . Al eline mesleğine evlenip sınava hazırlanma paranı kazan . Sonra dengini bul . Bide çok iyi olsa geçmişindeki kadınlar ayrılmazdı aman boşver pek sağlam ayak gelmedi
Güzel kurguYa o konu şöyle herkesin takıldığı başka bir şey olduğundan uzun uzun anlatmadım. Ablası ilk evlilikten sonra sevgilim 2. evlilikten. 3. kardeş de aslında amcanın kızı ama amca ve yenge trafik kazasında ölünce kayınbaba adayı büyütüyor. Kız daha bebekmiş zaten ailesini kaybettiğinde o yüzden kardeşim diyorlar ailenin öz kızı gibi
Aynen size de epey dokunmuş sanırım bu durumSırf güç için evlilik düşünen biri milletin üslubuna laf edecek seviyede biri olduğunu düşünüyorum.
Sizi mi inandıracağım ister inanın ister inanmayın özgür iradenizGüzel kurgu
Aynen size de epey dokunmuş sanırım bu durum
O mesajdan sonra inandırıcılığınız kalmadı zaten.Sizi mi inandıracağım ister inanın ister inanmayın özgür iradeniz
Konunun devamı hangi sitede çıkacak ?Sizi mi inandıracağım ister inanın ister inanmayın özgür iradeniz