- 27 Mart 2017
- 9.509
- 48.091
- Konu Sahibi sassyassyy
Alla alla çok yoğun doktorlar gördüm de böylesini görmedim. Biraz annenize doğru sizin adım atmanız gerekecek anlaşılan. siz arayın ne zaman uygun sorun,bi akşam yemeği ayarlayın ya da çok yoğunsa çalıştığı hastanede bi öğle yemeği yiyin :) bence size neler hissettirdiklerini bilmemeliler.
Hmm valla yetişkin çoçuğum olsa ben de babanıza yakın bir cevap verirdim galiba :) ama sizinki bir senelik bi ilgisizlik değil anladığım kadarıyla bir birikmiştik var.
Mesela babanızla haftada bir baba-kız gününüz olabilir.bunu siz talep edin babanızdan.beraber sevdiğiniz bi aktivite yapın.sinema,tiyatro,yemek vs gibi
Ne yazık ki anne babalar farkınd olmuyor ne yaptıklarının,bu durumda olgun olup adım atması çocuklara düşüyor.
babamın benden böyle bir adım beklediğinin farkındayım. onun için en kısa zamanda harekete geçerim zaten beni tatile davet edip duruyor belki onu kabul ederim. ama annemle cidden ne yapacağımı bilmiyorum.yani pat diye gidip geri boş dönmekten korkuyorum daha çok güvenim kırılır. belki anneannemden yardım isterim. zaman ayırdığınız için çok teşekkürler.