İlk mesajınızda ne alaka bunları dert edip neden tanışmamış dedim ama daha sonraki yazdıklarınızdan az çok anladım sizi.
Baba ve annenizin bir ikili olarak özel yaşantısında ne yaşadığı,neler yaptığı hiç kimseyi,ileride eşinizin ailesini bile ilgilendirmez. Bu durumda tek açıklamanız "anlaşamadılar,boşandılar." Olsun. Merak eden daha fazlasını açana "onların özel hayatı" deyin geçin.
Esas mevzuya yanı yalnız hissettiğinizi anlamasınlar diye erkek arkadaşınızın ailesi tanışmamanıza gelecek olur isem ilk tanışmada özel hayatınızın bu kadar ayrıntısından bahsetmezsiniz ki.çok yüzeysel geçer ilk tanışmanız.siz anlatmadıkça kimse sizin aile hayatınızda içinizde neler olduğunu bilmez.
Ki yaşadıklarınız zor şeyler ancak utanılacak şeyler değil. düşünceniz hiç sağlıklı değil bence.
Ve bu düşüncenizin temelinde anne babanızdan istediğiniz ilgiyi almamanız yatıyor olabilir.
Anne ve babanızı karşınıza alıp bakın siz böyle böyle yapıyorsunuz sonucunda ben bunları hissediyorum,neden böyle davranıyorsunuz şeklinde konuştunuz mu?