- 15 Şubat 2015
- 13.345
- 47.050
- 798
- Konu Sahibi ilaydaNur87
-
Ucakla otobus arasinda olsun olsun 500 lira fark olsun. Otobusle 12 saat cocukla eziyet cekmek yerine 2 saatte gitmek paha bicilemez. İnsan cocuguna karisina mi kiyar yoksa parasina mi?
AYNEN DE ÖYLE ARADA KI FARK MALESEFUcakla otobus arasinda olsun olsun 500 lira fark olsun. Otobusle 12 saat cocukla eziyet cekmek yerine 2 saatte gitmek paha bicilemez. İnsan cocuguna karisina mi kiyar yoksa parasina mi?
Eşiniz yaklaşmasın zaten, siz kızınızla gidin.Ucak yolculuğuna da esim yaklaşmıyor
Kıştan alsaydınız bileti o zaman, daha uyguna gelirdi.AYNEN DE ÖYLE ARADA KI FARK MALESEF
Bizim kirada olan ev vardı hemen alt kat eşim oraya bile ailemin gelip oturmasını istedi yakın olunsun diye ama ailem yaklaşmadı yani ailem uzaklaşıyor bizlerden biraz da.O isin bahanesi. Simdi siz soyleyince baktim. Kendi sehrimden 12 saat uzakliktaki baska bi sehre 6 ay sonraya bilet 886 tl yapiyor hemde aktarmasiz ucus. Kisin bilet alsaydiniz cok daha uygun olurdu, bunlar zamli hali. Adam sizi göndermek istemiyor, sizde otobusle gitmemek icin ayak surunduruyosunuz. Esiniz sizi gotursun istiyosunuz degil mi? Cenazesine gelmeyen insanlarin evine esiniz gitmez ben olsam bende gitmem. Bence bosuna umit baglamayin bu ise
VAR MADDIYATLARI IYI DURUMDA BIZIMDE VAR AMA ARADA GÖNÜL KIRGINLIĞI GIRIYOR YA OLAY ORADA PATLIYOR ZATEN HERŞEY BAHANE OLUYOR OLAN ARADA KALANA OLUYOR SADECE VE SADECE.Aileniz neden gelmedi cenazeye? Yaşlılık hastalık mı, size mi değer vermiyorlar, sorun mu vardı aralarında? Bence maddi imkanları varsa uçak biletinizi kendi aileniz alsın siz de rahat rahat gidin.
Haklı Esin.Merhaba çıkmazın icindeyim günlerce bu sorunu aşamıyorum çaresini bulup. Konuya gelicek olursam annem ve babam 12 saatlik bana uzaklar 1 senedir gidemiyorum gecen sene onlar geldiler kızım var 4.5 yaşında otobüste tuvalet sorunu olduğu için gidemiyorum onlarda istiyorlar gitmem için arabamız var ama eşim yeminli benim aile eşimin annesi vefat ettiğin de gelmediler sonra eşimin annanesi vefat etti yine gelmediler cenazeye bizimkiler eşim tek çocuk baba vefat etmis eşim 9 yaşında iken eşim de onlar benim cenazeme gelmediler ben de gitmeyecegim ölülerine bile diyor yeminli daha öncelerinde olanları yazmıyorum bile eşim ve benim ailem arasında geçenleri ama eşim buna takılı kaldı onlar gelmediler zor günümde ben de gitmeyeceğim sen gidecek git diyor bana ben tek değilim ufak kızım var. Ne yapıcağımi bilmiyorum.
Portatif tuvaletler var uzun yolculuklar için trendyolda bakın işinize yararMerhaba çıkmazın icindeyim günlerce bu sorunu aşamıyorum çaresini bulup. Konuya gelicek olursam annem ve babam 12 saatlik bana uzaklar 1 senedir gidemiyorum gecen sene onlar geldiler kızım var 4.5 yaşında otobüste tuvalet sorunu olduğu için gidemiyorum onlarda istiyorlar gitmem için arabamız var ama eşim yeminli benim aile eşimin annesi vefat ettiğin de gelmediler sonra eşimin annanesi vefat etti yine gelmediler cenazeye bizimkiler eşim tek çocuk baba vefat etmis eşim 9 yaşında iken eşim de onlar benim cenazeme gelmediler ben de gitmeyecegim ölülerine bile diyor yeminli daha öncelerinde olanları yazmıyorum bile eşim ve benim ailem arasında geçenleri ama eşim buna takılı kaldı onlar gelmediler zor günümde ben de gitmeyeceğim sen gidecek git diyor bana ben tek değilim ufak kızım var. Ne yapıcağımi bilmiyorum.
Büyük harfle yazmak yasak sitede. Bağırmak oluyor çünkü.VAR MADDIYATLARI IYI DURUMDA BIZIMDE VAR AMA ARADA GÖNÜL KIRGINLIĞI GIRIYOR YA OLAY ORADA PATLIYOR ZATEN HERŞEY BAHANE OLUYOR OLAN ARADA KALANA OLUYOR SADECE VE SADECE.
Hmm bunu bilmiyordum kusura bakmayınBüyük harfle yazmak yasak sitede. Bağırmak oluyor çünkü.
Peki teşekkür ederim. BakayımPortatif tuvaletler var uzun yolculuklar için trendyolda bakın işinize yarar
Kusura bakmasın yolarım öyle kocayı, arabayla götürmüyorsa eşşek gibi biletleri alacak , çok yüz vermişsin çok...Ucak yolculuğuna da esim yaklaşmıyor
Evet... öyle de oldu 'da tek çocuk ve kimsesi kalmadı diye aslında iki taraf 'da Inat ediyor dik kafalık olmasa herşey güllük gülistanlık olacak.Kusura bakmasın yolarım öyle kocayı, arabayla götürmüyorsa eşşek gibi biletleri alacak , çok yüz vermişsin çok...
Evet karışmıyor sen gideceksen git diyor otobüsle ama uçak olmaz mı var tabi4 yaşımda kızım yıllardır otobüsle gider gelirim, sizin kadar uzun saat değil ama şimdi kızıma anlatıyorum otobüste tuvalet olmadığı için bez takmanız gerek diye sorun olmuyor çünkü bazen otobüsün duramayacagi an cisi geliyoro yüzden böyle daha rahat, eşim yoğun çalıştığı için her zaman gelemiyor ama ben gidiyorum iki bilet alın, gece yolculuğu yapın çocuğunuza yastık örtü alın yanınızda uyutun...bu arada eşin haklı ben olsam ben de gitmem, size karışmıyor sonuçta kendiniz gidin gelin, uçak varsa uçakla gidin
VAR MADDIYATLARI IYI DURUMDA BIZIMDE VAR AMA ARADA GÖNÜL KIRGINLIĞI GIRIYOR YA OLAY ORADA PATLIYOR ZATEN HERŞEY BAHANE OLUYOR OLAN ARADA KALANA OLUYOR SADECE VE SADECE.
AYNEN münakaşaya girmek istemiyorum ondan çünkü eğer öyle birseye girersem çok kötü oluyor bir keresinde oldu elimde kalıyordu gözüm dönmüştü ondan sonra iyilik güzellikle ile olsun çabasına bıraktım.Maddiyat varsa deli misiniz 12 saat otobus/araba dusunuyorsunuz.
Ikna edin esinizi bir sekilde gidin.
Alti ustu 3 gun bidi bidi eder, sonra kapanir konu. Siz cabuk pes ediyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?