- 17 Temmuz 2021
- 7.231
- 23.642
- 298
- Konu Sahibi ilaydaNur87
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Zor oluyor en son bende bidaha gitmem dedim o kadar yolculuğu kızımla dedim bir gittim sorun yaşadım. Kızım ara ara altına kaçırıyor bu yaşında en kötü tarafı bu da var 4.5 yaşında şuan pek konuşamıyor ayrıca. Dil konuşma geriliği var.12 saatlik yola bende gitmiştim 3 yasında kucagımda çocuk ay zulüm zulüm. Wc hiç sorun olmadı ama kucagımda bidaha gitmem
Adam haklıMerhaba çıkmazın icindeyim günlerce bu sorunu aşamıyorum çaresini bulup. Konuya gelicek olursam annem ve babam 12 saatlik bana uzaklar 1 senedir gidemiyorum gecen sene onlar geldiler kızım var 4.5 yaşında otobüste tuvalet sorunu olduğu için gidemiyorum onlarda istiyorlar gitmem için arabamız var ama eşim yeminli benim aile eşimin annesi vefat ettiğin de gelmediler sonra eşimin annanesi vefat etti yine gelmediler cenazeye bizimkiler eşim tek çocuk baba vefat etmis eşim 9 yaşında iken eşim de onlar benim cenazeme gelmediler ben de gitmeyecegim ölülerine bile diyor yeminli daha öncelerinde olanları yazmıyorum bile eşim ve benim ailem arasında geçenleri ama eşim buna takılı kaldı onlar gelmediler zor günümde ben de gitmeyeceğim sen gidecek git diyor bana ben tek değilim ufak kızım var. Ne yapıcağımi bilmiyorum.![]()
HMM TEŞEKKÜR EDERİM BAKIN BU OLABILIR IŞTE.Esinize kalsa gitme der zaten
Gitmek istemeyene bahane cok
Umumi wclerde oturmak istemeyenler icin bi aparat var atayim
Eki Görüntüle 3269854
Bide pet sise alirsiniz icine doldurur cisi gelirse
Ya bilmiyorum ben neyle gideceğimi eşime sormam. Benim neyle gideceğime de karışmaz, karışmamali.Ucak yolculuğuna da esim yaklaşmıyor![]()
Ehliyet almak sizin elinizde ?
Altına kaçırmanın alasını benim büyük oğlum yapmıştı. Yanıma bi kadın bindi oğlumu kucaklıyor aman bacakların ağrıdı dur diyor analık yapıyorZor oluyor en son bende bidaha gitmem dedim o kadar yolculuğu kızımla dedim bir gittim sorun yaşadım. Kızım ara ara altına kaçırıyor bu yaşında en kötü tarafı bu da var 4.5 yaşında şuan pek konuşamıyor ayrıca. Dil konuşma geriliği var.
Esinize ne yahu?Evet.... Doğru söylüyorsunuz ucak yolculuğu bende dusunuyordum ama esim ona yaklaşmıyor.Tesekkur ederim.
Adam ucaga bindirmiyor. Ehliyeti kim kaybetmis konu sahibi bulacakEhliyet almak sizin elinizde ?
Teşekkür ederim az önce bir arkadaş daha söylemiş araştırıcam bunu olabilir bu aklıma yattı.Seyahat tuvaletleri var onlardan alın,büyükçe bir bez torbaya koyar taşırsınız yanınızda. Haznesi büyük, mola yerlerinde çöpünü boşaltırsınız olur biter. Gitmek isteyen her türlü gider.
Haklısınız.Adam ucaga bindirmiyor. Ehliyeti kim kaybetmis konu sahibi bulacak
Adam ucaga bindirmiyor. Ehliyeti kim kaybetmis konu sahibi bulacak
Maddiyat oluyor ya hani uçakla fazlasıyla ondan uçak ile gitmeme izin vermiyor.Esinize ne yahu?
Evet.. aynen öyle malasef kredi kartı var o da limitine gore yüklüyor.Adam gorusmek istemiyor ki hakli. O yuzden otobusle gitmeyeceginizi biliyor, ucaga da taş koyuyor. Rest cekmedeginiz surece sittin sene gidemezsiniz. Kendize ait kredi karti fln yok mi alsaniz ucak bileti?
Ucakla otobus arasinda olsun olsun 500 lira fark olsun. Otobusle 12 saat cocukla eziyet cekmek yerine 2 saatte gitmek paha bicilemez. İnsan cocuguna karisina mi kiyar yoksa parasina mi?Maddiyat oluyor ya hani uçakla fazlasıyla ondan uçak ile gitmeme izin vermiyor.![]()
Maddiyat oluyor ya hani uçakla fazlasıyla ondan uçak ile gitmeme izin vermiyor.![]()
Evet... aileme ben söyledim cenazelerde burda olsaydınız ve eşimin sülalesi ailemi sordular gelmeyecekler mi diye ben hep bahane uydurdum zorlana zorlana ha aile söyledim söyledim ama kabul etmiyorlar da ayrıca.Uzun yolculukla her ihtimale karşı bezle götürüp getirebilirsiniz
Bu arada aileniz eşinize karşı çok ayıp etmiş