- 9 Ocak 2012
- 15.479
- 30.000
- 798
- Konu Sahibi ilaydaNur87
-
Evet eşim haklı haksız demiyorum da o konuda yalnız kaldı ben de o da gözümüz benim aile fertlerini bekledi gelirler mi diye acabalarla bekledik hep teşekkür ederim.Esiniz tepkili olmakla hakli. Insan o zaman yalniz birakanlari asla unutmuyor. Bir kac insan var gecinin ortasinda arasa kosa kosa yardimina giderim cünkü babam vefat ettikten sonra yanimdalardi. Esiniz birde iki .sevdigini kaybetmis.
Yolculuga gelince. Bence gidebilirsiniz otobüsle. Bez götürün yaninizda.
Benim ailem aksi takdirde eşimi de istiyorlar birde bana dedikleri eşim normalde hafta sonu evde oluyor tatili var annemin dediği cuma akşamı çıkın yola, gelin pazar günü gidersiniz diyor. Bunu eşim dahi bilmiyor söylemedim kendisine bir önemi yok onun için çünküEşiniz sonuna kadar haklı bende olsam gitmezdim kötü günümde yanımda olmayanın iyi günümde yüzümü görmeye hakkı yok. Siz bir şekilde idare edip gitmelisiniz
hanımefendi burdan bakılınca sizde gitmemek için her türlü verilen öneriyi savuşturuyor gibi gözüküyorsunuzEvet.. aynen öyle malasef kredi kartı var o da limitine gore yüklüyor.
Yok arkadaşım olanı söylüyorum ben neyse ohanımefendi burdan bakılınca sizde gitmemek için her türlü verilen öneriyi savuşturuyor gibi gözüküyorsunuz
Evet eşim haklı haksız demiyorum da o konuda yalnız kaldı ben de o da gözümüz benim aile fertlerini bekledi gelirler mi diye acabalarla bekledik hep teşekkür ederim.
Aynen arkadaşım kesinlikle bende olayın tam da burasindayim işte nereye kadar bu dik başlılık inatlik diye düşünüyorum onlara sorsam onlar kendilerini haklı buluyorlar eşime soruyorum eşim de kendini haklı buluyor. Ama bir orta yol var mı arada kalan için bir gönül alma gibi bir söz konusu yok.İki taraf içinde.Sizde arada kaliyorsunuz farkindayim. Bir tarafiniz esiniz olmadan gitmek istemiyor, cünkü o zaman kendinizi savunma durumunda kalacaksiniz. Sizin isiniz de zor, ama burda esinize ilk adim aslinda ailenizden gelmeli olayin cözülmesi icin. Böyle sadece bir süre örtbas edebilirsiniz
Kusura bakmasın yolarım öyle kocayı, arabayla götürmüyorsa eşşek gibi biletleri alacak , çok yüz vermişsin çok...
Aynen arkadaşım kesinlikle bende olayın tam da burasindayim işte nereye kadar bu dik başlılık inatlik diye düşünüyorum onlara sorsam onlar kendilerini haklı buluyorlar eşime soruyorum eşim de kendini haklı buluyor. Ama bir orta yol var mı arada kalan için bir gönül alma gibi bir söz konusu yok.İki taraf içinde.
Kızım dil konuşma geriliği olduğu için ve buna yorarak altına gündüz bile yapması oluyor gece nadir oluyor yani ehliyet almak için bir gelir olması lazım kendime ait zaten olsa çoktan almıştım ve burda olmazdım zaten ve çalışan biri değilim ev hanımıyımEşiniz sonuna kadar haklı ben olsam bende gitmezdim. Ama sizde bahaneye sığınıyorsunuz gibi geldi çocuğunuz tuvalet tutmak için gayet büyümüş çok istiyorsanız ehliyet alın kendiniz gidin. Gitmek isteyen her türlü gider.
Aileniz uçak biletini alsın durumları yerindeyse çok görmek istiyorsa siziKızım dil konuşma geriliği olduğu için ve buna yorarak altına gündüz bile yapması oluyor gece nadir oluyor yani ehliyet almak için bir gelir olması lazım kendime ait zaten olsa çoktan almıştım ve burda olmazdım zaten ve çalışan biri değilim ev hanımıyım
AYNEN öyle kendileri geçen sene geldiler ailem yani onlara kızıyorum kızmıyor değilim bir hafta ilk kez kaldılar zor kaldılar onda da annem ameliyat oldu gitmedim eşimin cenazeleri olduktan sonra ben yine gitmedim ama dedik ki eşimde bende burda bizim tarafda ameliyatın olsun dedik bende kalırsın dedim bakarız dedik sana esim de bende annem her seferinde ben kalamam baban ac kalır yemek felan dedi ben orda sıkılıyorum dedi yapamam dedi ben bundan önceki senelerde gidiyordum eşimin cenazeleri olmadan önce eşim gönderiyordu ben gittiğimde 1 ay kalıyordum ben sıkılmıyordum sanki ama annemin yüzüne demiyordum.Adamin annesi vefat etmis, gelmemisler. Cok uzucu bi durum bence.
Sanirim adam "kizlarini görmek istiyolarsa biletinide kendileri alsin, kilimi kipirdatmam" modunda.
Yok neden öyle birşey yapsinlarki onlar evleri ve bahçeleri için düzenleme gerektiren harcama yapıyorlar ben günün birinde babamdan ilk defa borç istedim onda da istemez olaydım her biri laf soktular bana erkek kardeşim de dahil çok pişman oldum istemekle cook.Aileniz uçak biletini alsın durumları yerindeyse çok görmek istiyorsa sizi
O zaman bez bağlayabilirsiniz ehliyet için çalışmanızada gerek yok eşinizden alabilirsiniz parayı değişk bir evliliğiniz var demekki bir ehliyet için para dahi alamıyorsunuz anlayamadım sizi? Yok uçak pahalı yok ehliyet için para yok sürekli bahaneler sizde gitmek için eşinizi bekliyorsunuz ama çok beklersiniz bu gidişle.Kızım dil konuşma geriliği olduğu için ve buna yorarak altına gündüz bile yapması oluyor gece nadir oluyor yani ehliyet almak için bir gelir olması lazım kendime ait zaten olsa çoktan almıştım ve burda olmazdım zaten ve çalışan biri değilim ev hanımıyım
Neyine yaklaşmıyor ki?Ucak yolculuğuna da esim yaklaşmıyor
Ailem ceviz içini doldurmayacak bahanelere sığınıyorlar anlatsam size gereksiz gelir belki ama farkinda degiller ki cenaze var bu daha önemli diye ailem ayrica cenazelerde birinde aradılar birinde aramadılar ya yazsam roman olur daha siAileniz neden gelmedi ki? Ha diyelim birinde hastalik veya corona felan gibi bir durum söz konusuydu, ama iki ölümden sonra hic gelmemek de kolay kenara koyulacak bir durum degil. Yani kendine birsey olmus olsa belki yine affederdi, ama söz konusu anne ve anneannesi. Aileniz bu konuda kendini nasil hakli görür ki
Eşim ile evlendim evleneli çalışmama karşıAyrıca bu kadar durumunuz yoksa bir işe girip çalışın size ne fikir sunulda yara yok diyorsunuz madem para yok ailenizi görmek istiyorsunuz gidip çalışın bir yerde.
O otobüs fiyattan biraz fazla olduğu için maddiyat kaçınıyor.Neyine yaklaşmıyor ki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?