Ailem ve eşim

12 saatlik yola bende gitmiştim 3 yasında kucagımda çocuk ay zulüm zulüm. Wc hiç sorun olmadı ama kucagımda bidaha gitmem
Zor oluyor en son bende bidaha gitmem dedim o kadar yolculuğu kızımla dedim bir gittim sorun yaşadım. Kızım ara ara altına kaçırıyor bu yaşında en kötü tarafı bu da var 4.5 yaşında şuan pek konuşamıyor ayrıca. Dil konuşma geriliği var.

Adam haklı

Dagilalim bence .

Altına kaçırmanın alasını benim büyük oğlum yapmıştı. Yanıma bi kadın bindi oğlumu kucaklıyor aman bacakların ağrıdı dur diyor analık yapıyor
Sonra oğlum kadının üstüne işedi uyurken. Geberdim utancımdan kadın seslenmedi çok sevmişti oğlumu ama kötü bişey ya

Teşekkür ederim az önce bir arkadaş daha söylemiş araştırıcam bunu olabilir bu aklıma yattı.

Adam gorusmek istemiyor ki hakli. O yuzden otobusle gitmeyeceginizi biliyor, ucaga da taş koyuyor. Rest cekmedeginiz surece sittin sene gidemezsiniz. Kendize ait kredi karti fln yok mi alsaniz ucak bileti?

Adam gorusmek istemiyor ki hakli. O yuzden otobusle gitmeyeceginizi biliyor, ucaga da taş koyuyor. Rest cekmedeginiz surece sittin sene gidemezsiniz. Kendize ait kredi karti fln yok mi alsaniz ucak bileti?
Evet.. aynen öyle malasef kredi kartı var o da limitine gore yüklüyor.

cocuk çok wc den çok sıkışırsa şoför aracı durudup ihtiyaç gidermeye müsaade ediyor. eğer umumi tuvalete sokmak istemezseniz bir iki plastik yogurt kovası alın isesin cocuk atın çöpe gitsin. ben pandemide o wc leke girmemek için çocukları Pet bardağa isetiyordum çok pratik oluyor aklınızda olsun. cocuk belki bardağa yapamaz ama yogurt kabı olayı çözer

Maddiyat oluyor ya hani uçakla fazlasıyla ondan uçak ile gitmeme izin vermiyor.
Ucakla otobus arasinda olsun olsun 500 lira fark olsun. Otobusle 12 saat cocukla eziyet cekmek yerine 2 saatte gitmek paha bicilemez. İnsan cocuguna karisina mi kiyar yoksa parasina mi?

Maddiyat oluyor ya hani uçakla fazlasıyla ondan uçak ile gitmeme izin vermiyor.

O isin bahanesi. Simdi siz soyleyince baktim. Kendi sehrimden 12 saat uzakliktaki baska bi sehre 6 ay sonraya bilet 886 tl yapiyor hemde aktarmasiz ucus. Kisin bilet alsaydiniz cok daha uygun olurdu, bunlar zamli hali. Adam sizi göndermek istemiyor, sizde otobusle gitmemek icin ayak surunduruyosunuz. Esiniz sizi gotursun istiyosunuz degil mi? Cenazesine gelmeyen insanlarin evine esiniz gitmez ben olsam bende gitmem. Bence bosuna umit baglamayin bu ise

Uzun yolculukla her ihtimale karşı bezle götürüp getirebilirsiniz
Bu arada aileniz eşinize karşı çok ayıp etmiş
Evet... aileme ben söyledim cenazelerde burda olsaydınız ve eşimin sülalesi ailemi sordular gelmeyecekler mi diye ben hep bahane uydurdum zorlana zorlana ha aile söyledim söyledim ama kabul etmiyorlar da ayrıca.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…