Ailem ve eşim

Benim ailem ile ilgili iletişim kopuklugu var ben kendimi bildim bileli yani hep bizim dediğimiz olsun istiyorlar ondan olay patlak veriyor. Biz büyüğüz bizim dediğimiz olur yönündeler devamlı.Bu da bana karşı hep böyle oldu oluyor da halen malesef. benim biraz isteksiz tarafım bu ama annem bu seferde duygusal olarak telefonda ağlamaklı olarak yaklaşmaya çalışıyor beni yıpratan bu.

Son düzenleme:
Daha önce ki senelere dayanan iki dünür tarafından bazı tatsız olaylar doğrultusunda gelmek istemediler ki cenazeler öncesinde de gelmezler di ben ve biz giderdik.

Daha önce ki senelere dayanan iki dünür tarafından bazı tatsız olaylar doğrultusunda gelmek istemediler ki cenazeler öncesinde de gelmezler di ben ve biz giderdik.
Eşiniz için, sizin için gelmeleri gerekirdi. İnsan evladını zor durumda birakmak istemez en azından.

Eşin sonuna kadar haklı. İnsan dünürünün cenazesine damadına destek olmaya nasıl gelmez. Bence eşine teklif bile etme sakın götürmüyor diye surat asayım deme. Yine de senin ailen tabi görmek hakkın. Otobüse çocuğun uyku saatlerinde bin molalarda indirip tuvalete götür altına da kilot bezlerden bağla Bi güncük. Yine de tuvaleti gelirse dururlar Bi yol kenarında yaptırıverirsin. Bi de seyyar klozetler oluyor onlardan al yanına oldu da bitti. Şunun gibi. Poşet takıyorsun atıyorsun.

Eklentiler

• Screenshot_20230710_004044.webp
    14,1 KB · Görüntüleme: 23
Eşinizi haklı buldum. Tüm ailesini kaybetmiş eşiniz ve sizin aileniz gelmeye tenezzül etmemiş (aksini yazmadığınız için gelebilecek durumdayken gelmediklerini varsayıyorum). Ben de olsam gitmezdim. Onlar gelsinler madem belki telafi etmeye çalışılır bi şekilde yaptıkları.

Keşke onlarda buraya gelmemek için bahaneler üretiyorlar yok annem diyor ki ben sıkılırım ben yapamam ben rahat edemem felan demeye başlıyor saydırıp yoksa onların gelmesi daha makûl olur.

E tamam işte, koy mesafeni, manipüle edip huzursuz etmelerine izin verme, eşinin yanında dur.

Öncelikle eşin haklı her ne olursa olsun cenazeye gelmelilerdi.12 saat gece yolculuğu yapabilirsiniz çocuğa alıştırma külotlarindan giydirin bı şekilde atlatırsıniz yolculuğu

Ben tam olarak neyi sorun ettiğinizi anlayamadım. Akşam 20:00 gibi otobüse binin sabah 8 de inersiniz. Çocuğa da her ihtimale karşı bez bağlayın ve mola yerlerinde de mutlaka tuvalete götürün.
2+1 olan otobüslerden 2 li koltuklara bilet alın. Bir yastık, altına kalınca battaniye ve üstüne yine bir battaniye ile çocuğa yatak yaparsınız bitti gitti.
Ben koltugun en köşesine sıkışmak suretiyle kızıma yatak yapıyorum ve kızım rahatça yolculuk yapıyor. Biz de 8 saat yolculuk yapıyoruz ailemin yanına.

Tamam otobüs ile de o şekilde ayarlanmış olsa.Fakat olayın gerçek yüzünü iç tarafını yukarda arkadaşlara da belirttiğim gibi okursanız eğer sizde anlarsınız.Vijdanim git diyor aklım gitme diyor. Vijdan ve aklım arasında da sıkışmış durumundayım. Hangisi ağır basıyor ona göre hareket ediceğim. Ama yari yarıya oluyor. Demem o ki kendimi toparlamaya kadar askıya alicam bu meseleleri gözlemleyip ailemin bana olan tepkisini ki sağlıklı düşünmek için en iyi bu olmalı diye düşünüyorum. Teşekkürler kıymetli yorumlariniz için ve tüm arkadaşlara da ayrica bana destek oldugunuz için iyi ki varsınız. Hoşçakalın...

Vicdan*

Cok guzel soyluyorsun 'da keske olabilse defalarca dedim ama annem kabul etmiyor ki dinlemiyor bile beni eşim neden aramıyor sormuyor kendisini diye böyle konulara giriyor tam tersi...
Arkadaşım sana verecegimiz tek tavsiye ailen yüzünden asla eşinle bu konuda arani bozma çok pişman olursun

Esiniz cok haklida siz sorunu fazla buyutmussunuz 4.5 yasindaki cocujla otobus seyahati yapilir en fazla kilot bez giydirirsiniz yani bumu sorun bunu bahane ediyor gibisiniz gidersem aramiz bozulur falan diye dusunuyosunuz heralde ucaga yanasmiyor ne demek binicem gidicem bitti yani dert yok ortada esinizde sizin ailenizle gorusmenize karisamaz

Hayır eşim her halükârda bana sen gidebilirsin diyor ama ben oraya vardığımda esimin de olmasını istiyorum eski günlerde ki gibi çünkü annemlerin oturduğu yer küçük bir memleket, bütün sülalem orada ve onlarsa hâliyle benim eşimi soracaklar ki soruyorlar mış da gitmediğim halde ben de istiyorum beraber adım atalım ayrıca bütün darginliklarda kuskunluklerde bitsin istiyorum anlıyor musun bunun sadece ve sadece otobusle seyehat ettigim ile bitmiyor burada bir kaç arkadaşa da bahsettim ayrıntısıni dahası 'da var kısaca böyle.. Konunun özü...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…