- 20 Haziran 2022
- 331
- -152
- 28
- Konu Sahibi ilaydaNur87
-
Teşekkür ederim yinede arkadaşımO zaman bez bağlayabilirsiniz ehliyet için çalışmanızada gerek yok eşinizden alabilirsiniz parayı değişk bir evliliğiniz var demekki bir ehliyet için para dahi alamıyorsunuz anlayamadım sizi? Yok uçak pahalı yok ehliyet için para yok sürekli bahaneler sizde gitmek için eşinizi bekliyorsunuz ama çok beklersiniz bu gidişle.
Ailem ceviz içini doldurmayacak bahanelere sığınıyorlar anlatsam size gereksiz gelir belki ama farkinda degiller ki cenaze var bu daha önemli diye ailem ayrica cenazelerde birinde aradılar birinde aramadılar ya yazsam roman olur daha si
Ailenizle konuşsanız eşim yemin etti gelmiyor değilde onun zor anlarında yanında olmalıydınız gibi. Belki telafi etmeye çalışırlar. Çünkü onlar bir adım atmadan eşiniz atmaz haklı olarak.Benim ailem aksi takdirde eşimi de istiyorlar birde bana dedikleri eşim normalde hafta sonu evde oluyor tatili var annemin dediği cuma akşamı çıkın yola, gelin pazar günü gidersiniz diyor. Bunu eşim dahi bilmiyor söylemedim kendisine bir önemi yok onun için çünkü
Ailenizle konuşsanız eşim yemin etti gelmiyor değilde onun zor anlarında yanında olmalıydınız gibi. Belki telafi etmeye çalışırlar. Çünkü onlar bir adım atmadan eşiniz atmaz haklı olarak.
Bazi şeyler uzaktan pespembe görünür ama iç ayrıntısı farklıdır.Eşiniz görüşmek istemiyorsa haklı bence görüşmesin kendi bilir ama siz eşinize bağımlısınız farkında mısınız? O isterse ailenizi görebiliyorsunuz resmen. Uçağa yanaşmıyor ne demek hayatımda daha saçma bir cümle duymamış olabilirim. . Ehliyet almaya da para demişsiniz. Maddi olanaklarınız yeterli değilse işe girip çalışın kocanızdan para beklemenizden iyidir. Çalışmama karşı ne demek ayrıca karşıysa bir zahmet ihtiyaçlarınızı karşılaşın.
Eşin çok haklı.İnsanin zoruna gidiyor.Kimsenin gelmemesiMerhaba çıkmazın icindeyim günlerce bu sorunu aşamıyorum çaresini bulup. Konuya gelicek olursam annem ve babam 12 saatlik bana uzaklar 1 senedir gidemiyorum gecen sene onlar geldiler kızım var 4.5 yaşında otobüste tuvalet sorunu olduğu için gidemiyorum onlarda istiyorlar gitmem için arabamız var ama eşim yeminli benim aile eşimin annesi vefat ettiğin de gelmediler sonra eşimin annanesi vefat etti yine gelmediler cenazeye bizimkiler eşim tek çocuk baba vefat etmis eşim 9 yaşında iken eşim de onlar benim cenazeme gelmediler ben de gitmeyecegim ölülerine bile diyor yeminli daha öncelerinde olanları yazmıyorum bile eşim ve benim ailem arasında geçenleri ama eşim buna takılı kaldı onlar gelmediler zor günümde ben de gitmeyeceğim sen gidecek git diyor bana ben tek değilim ufak kızım var. Ne yapıcağımi bilmiyorum.
Bazi şeyler uzaktan pespembe görünür ama iç ayrıntısı farklıdır.
Ailen niye böyle davrandı? Annesinin cenazesine gelmeyecek kadar büyük bi şey mi yaşanmıştı?
Aynen de öyle oldu. Ailemde tam tersi bize uzak duruyorlar ama bizden yakınlık bekliyorlar biraz eleştiride bulunayım ben kendilerine bu sefer de beni rencide edip konuştuğuma pişman oluyorumYani önceden anladigim kadariyla kirginliklar ve olaylar yoktu. Siz ailenize karsi ne tepki gösterdiniz? Acikcasi esiniz bence sizin de aslinda gitmenizi istemiyor, yoksa ucagi o kadar engellemezdi. Kücük cocukla yolculugu yapmazsiniz diye umuyordur. Esinize de üzüldüm.ben babami 20 sene evvel kaybettim. Kayinpederime birsey olucak diye ödüm kopuyor. ..yani insan ailenin destegini ariyor o günlerde. Oda sizin ailenizden yakinlik ummustur
Uçakla gitmek, yolculuğu geceye denk getirip tedbiren bez takabilirsiniz cocugaMerhaba çıkmazın icindeyim günlerce bu sorunu aşamıyorum çaresini bulup. Konuya gelicek olursam annem ve babam 12 saatlik bana uzaklar 1 senedir gidemiyorum gecen sene onlar geldiler kızım var 4.5 yaşında otobüste tuvalet sorunu olduğu için gidemiyorum onlarda istiyorlar gitmem için arabamız var ama eşim yeminli benim aile eşimin annesi vefat ettiğin de gelmediler sonra eşimin annanesi vefat etti yine gelmediler cenazeye bizimkiler eşim tek çocuk baba vefat etmis eşim 9 yaşında iken eşim de onlar benim cenazeme gelmediler ben de gitmeyecegim ölülerine bile diyor yeminli daha öncelerinde olanları yazmıyorum bile eşim ve benim ailem arasında geçenleri ama eşim buna takılı kaldı onlar gelmediler zor günümde ben de gitmeyeceğim sen gidecek git diyor bana ben tek değilim ufak kızım var. Ne yapıcağımi bilmiyorum.
Aileniz nasıl kendilerini haklı buluyorlar merak ettim.Esiniz yaptığı dik başlılık değil cenazelerime gelmeyeni dvi e yüzsüz gibi çay içmeye gitmemAynen arkadaşım kesinlikle bende olayın tam da burasindayim işte nereye kadar bu dik başlılık inatlik diye düşünüyorum onlara sorsam onlar kendilerini haklı buluyorlar eşime soruyorum eşim de kendini haklı buluyor. Ama bir orta yol var mı arada kalan için bir gönül alma gibi bir söz konusu yok.İki taraf içinde.
Eee, o yok bu yok. Gitmeyin o zaman. Ehliyet diyorlar, hemen olmuyor( kesin kocanız izin vermiyor), uçağa kocanız izin vermiyor, kocanız oraya gelmek istemiyor. Otobüs deyince tuvalet diyorsunuz. Eee, söyleyin bakalım siz ne düşündürdünüz?Ucak yolculuğuna da esim yaklaşmıyor
Eşinin yanında dur öyleyse, ailem de ailem diye tutturup seni ve eşini yoksayan, düşünmeyen insanlar yüzünden evliliğinde huzuru kaçırma, eşinin güvenini kırma. Eşini sakın ha sakın zorlama, gelmediği için gönül koyma, hak verdiğini bilsin.Aynen de öyle oldu. Ailemde tam tersi bize uzak duruyorlar ama bizden yakınlık bekliyorlar biraz eleştiride bulunayım ben kendilerine bu sefer de beni rencide edip konuştuğuma pişman oluyorum
Tamam öyle ama bu durum nereye kadar sürecek o geri adım çekilirse ben geri adım çekilirsem orta yol nasıl bulunucak.Aileniz nasıl kendilerini haklı buluyorlar merak ettim.Esiniz yaptığı dik başlılık değil cenazelerime gelmeyeni dvi e yüzsüz gibi çay içmeye gitmem
Ya aslında inanır mısın bi ayağım gidiyor bir ayağım gitmiyor tüm bu olaylardan sonra ailem beni ve eşimi dikkate almıyor yani bizim ne dediğimiz ne düşündüğümüz umurlarında değil. Ama kendilerine gelince bizim dediğimiz olsun istiyorlar ve bastırmaya çalışıyorlar bizi, kendilerini haklı çıkarmaya çalışarak psikolojimizle oynanıyor ve bunun da farkındayız biz.Eşinin yanında dur öyleyse, ailem de ailem diye tutturup seni ve eşini yoksayan, düşünmeyen insanlar yüzünden evliliğinde huzuru kaçırma, eşinin güvenini kırma. Eşini sakın ha sakın zorlama, gelmediği için gönül koyma, hak verdiğini bilsin.
İstiyosan git tabii ailenin yanına ama ben olsam bana, eşime böyle davranan insanlarla görüşmek için can atmazdım, ailem bile olsa. Mesafeyse mesafe.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?