Ömrümün sonuna kadar böyle mi olacak dedin ya ,istemsizce güldüm
Gelecek planların arasında , çalışıp kariyer yapmak ,evlenip farklı bir hayata karışmak gibi seçenekler yoksa haklısın :)
Annenler kabul etse de icerde icme ya sigarayi. Tum esyalara, kiyafetlere, perdelere ve hatta duvarlara siniyor kokusu. Camdan icmek hatta balkonda icmek en hayirlisi.
Aman çok da ayrıntıya takılma ..onu da o zaman hesap edersin ..hem de alışırlar o vakte kadar ..belki de sen bırakırsın sigarayı ..Hayır tabiki gelecek planlarım var ömrümün sonuna kadar ailemle yaşayacak değilim ama sonuçta görüşmeyecek de değiliz dimi yarın bir gün evime geldiklerinde ya da beraber bir misafirliğe falan gittiğimizde ne olacak diye düşünüyorum
Alışırlar ne demek ya. Şu sigara yı ekmek su gibi görüyorsunuz ya. Yeter artık hem kendinizi hem üstünüze sinmiş pis kokusuyla dumanıyla herkesi zehirlediniz. Bıktık sigaradan. Temiz havamız kalmadı sizin yüzünüzden, sigaradan damarlarınız tıkanıp bacaklarınız mı kesilsin istiyorsunuz bu ne ya yeter.Aman çok da ayrıntıya takılma ..onu da o zaman hesap edersin ..hem de alışırlar o vakte kadar ..belki de sen bırakırsın sigarayı ..
Sigarayı ekmek su gibi gören bir evlat daha. Hem kendinizi hem pis kokusuyla dumanıyla etraftaki masum insanları çocukları bebekleri zehirliyorsunuz. Arkadaşlar görün böyle evlatları doğum yapmayın.Kiyamam ya, ben evlendimde oyle kurtuldum annemin dilinden. Ben lisede sigara iciyorum diye psikologa goturmustu zorla o gunleri hatirladim bi an
Herkesin kendi tercihi,kendi bilecegi birsey 3. Sahislara hele hic laf dusmezSigarayı ekmek su gibi gören bir evlat daha. Hem kendinizi hem pis kokusuyla dumanıyla etraftaki masum insanları çocukları bebekleri zehirliyorsunuz. Arkadaşlar görün böyle evlatları doğum yapmayın.
Sen sadece kendini değil o 3. Şahıslarında sağlığını zehirliyorsun biz masumların ne suçu var sizin yüzünüzden ufacık çocuklarda mı kanser olsun bunu mu istiyorsunuz, O masumların kul hakkı nolcak haHerkesin kendi tercihi,kendi bilecegi birsey 3. Sahislara hele hic laf dusmez
Kimsenin kul hakkina girdigim yok. Kalkip cocuklarin yaninda ictigim de yok. Sigara ictigimde kalkip bir bebegi bir cocuguda asla sevmem. niye bu kadar nefret soylemindesiniz onu anlamadim. Ulkenin yarisi gibi icen bi oran söz konusuyken. Sigarayi savundugumdan degil,uslubunuza anlam veremedim.Sen sadece kendini değil o 3. Şahıslarında sağlığını zehirliyorsun biz masumların ne suçu var sizin yüzünüzden ufacık çocuklarda mı kanser olsun bunu mu istiyorsunuz, O masumların kul hakkı nolcak ha
Çok sinirliyim çünkü.Evet ülkenin yarısının sigara içmesi yüzünden temiz havamız kalmadı. Sigara dumanı milyonlarca çocuğa zarar veriyor. 2 yaşında bir oğlum var sokağa çıkmaya korkuyorum artık. Yazık değil mi bu bebeklere ne zorluklarla doğuruyoz, insanlar sigara dumanıyla oğlumu zehirlesin kanser etsinler diye mi oğlumu büyütüyorum ben, hastane köşelerinde sürünmek acı çekmek için mi. Sigarayı savunmuyorum diyorsun ama hep savunuyorsun bir içici olarak. Yazık değil mi bizlere ya. Evet nefret ediyorum çünkü faydalı birşey değil nimet bile değil o, zehir küpü.Kimsenin kul hakkina girdigim yok. Kalkip cocuklarin yaninda ictigim de yok. Sigara ictigimde kalkip bir bebegi bir cocuguda asla sevmem. niye bu kadar nefret soylemindesiniz onu anlamadim. Ulkenin yarisi gibi icen bi oran söz konusuyken. Sigarayi savundugumdan degil,uslubunuza anlam veremedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?