- 6 Ekim 2017
- 93
- 74
Çok sinirliyim çünkü.Evet ülkenin yarısının sigara içmesi yüzünden temiz havamız kalmadı. Sigara dumanı milyonlarca çocuğa zarar veriyor. 2 yaşında bir oğlum var sokağa çıkmaya korkuyorum artık. Yazık değil mi bu bebeklere ne zorluklarla doğuruyoz, insanlar sigara dumanıyla oğlumu zehirlesin kanser etsinler diye mi oğlumu büyütüyorum ben, hastane köşelerinde sürünmek acı çekmek için mi. Sigarayı savunmuyorum diyorsun ama hep savunuyorsun bir içici olarak. Yazık değil mi bizlere ya. Evet nefret ediyorum çünkü faydalı birşey değil nimet bile değil o, zehir küpü.
Kusura bakmayın ama abartıyorsunuz bence dünyanın her kötü kokusundan, mikrobundan, hormonundan korunamazsınız malesef bu bir gerçek. Tek sizin için yaşanacak başka bir dünyada icat edilmediğine göre önleminizi alın tabi ama bu kadarda takıntılı olmak doğru değil. Çocuklara çok seçici davranıyoruz o zararlı bu faydalı değil diye yedirmiyoruz, içirmiyoruz fakat unutmayınki mikrobada ihtiyacı var en basitinden. Sigara tabi ayrı bir boyut... ben bu zihniyet için konuştum