- 6 Ocak 2013
- 1.293
- 1.570
Niyeki???Sigarama, içkime laf ettirmem.
Laf eden insanı da hayatıma sokmam. (Aile için demiyorum, yazasım geldi sadece. Ailem bir şey demiyor zaten.)
Yeşilaycı insanları itici buluyorum.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Niyeki???Sigarama, içkime laf ettirmem.
Laf eden insanı da hayatıma sokmam. (Aile için demiyorum, yazasım geldi sadece. Ailem bir şey demiyor zaten.)
Yeşilaycı insanları itici buluyorum.
Niyeki???
Anladim simdi:)haklisinKendi sigara içki kullanmayana değil lafım.
Ama nutuk atıp ahkam kesiyorsa itici arkadaşım. İşim olmaz.
Ben de sigarayı bırakabilme iradesini gösterenlere büyük saygı besliyorum. Büyük bir irade eforu harcıyorsunuz, resmen kendinizle savaşıp yenilmiyorsunuz bu çok büyük bir başarı bence. Ben içmiyorum ama içseydim bırakabilir miydim emin değilim açıkçası. Tebrik ederim, sağlıkla yaşayın inşallah.Ben 3 yılı aşkındır bıraktım. Kolay değil zaten bırakmak ama çok çok rahatlıyor bedeniniz.aklima gelmiyor değil sigara ama hep nefis kontrolü yapiyorum
Teşekkür ederim.gercekten kolay değil bağımlılıktan kurtulmak.gerci bıraksak da yine her zaman potansiyel tehlike sigara, ben gibiler icin.hic ummadığımız şekilde başlayabiliriz.korkmuyor degilim bundanBen de sigarayı bırakabilme iradesini gösterenlere büyük saygı besliyorum. Büyük bir irade eforu harcıyorsunuz, resmen kendinizle savaşıp yenilmiyorsunuz bu çok büyük bir başarı bence. Ben içmiyorum ama içseydim bırakabilir miydim emin değilim açıkçası. Tebrik ederim, sağlıkla yaşayın inşallah.
kendi açından bakılırsa haklısın.ama sen sigara içmesen evde bi kişinin bile o sigarayı içmesine inan bana tahammül edemezsin.mesela ben edemem.kimse sigara içmediği halde o kokuyu duymaya mecbur değil.çok istiyorsan mesela camdan da değil inip aşağıya orda içebilirsin,bütün eşyalara perdelere siniyor ve onları annen yıkıyor,kokusu da kolay kolay geçmiyor,sen farknda değilsin çnkü o kötü kokuya alışmışsın.evde rahat davranmak sigara içmek hatta alkol tüketmek vesaire şeyler istiyorsan ayrı eve çıktığında rahatça yapabilirsin.ama ailenin seni düşünerek boyle kötü bi alışkanlığını hoşgörmesi normal olmazdı zaten.diğer ailelerinki asıl normal değil.bunu anlarısn umarm.sevgiler.Merhaba yaşım 22 okulumu bitirdim iş bulma aşamasındayım. Ailemde kimse sigara içmiyor annem nefret ediyor özellikle. Ben de arkadaş ortamlarından alıştım başlayalı 7 sene oldu. Şimdi konu şu ki evet sigara kötü bir alışkanlık ve ailemin tepki göstermesi normal tamam. Fakat ben belli bir yaşa geldim eğer ömrümün sonuna kadar içecek olayım hep bu laflarımı duyacağım yani. Bide hala gizli gizli içiyorum bu hep böyle mi devam edecek onlarında artık bi yerden sonra kabullenmesi gerekmez mi. Bakıyorum benim durumumda olan bazıları ailesinin yanında içiyor hatta karşılıklı içende gördüm. Benim ailem hala kabullenemedi ve böyle kalacaklar sanırım her içişimde çok dikkat ediyorum ama tabi bazen koku gidiyor her anladıklarında yine mi içtin sen ne zaman bırakacaksın falan susuyorum yinede söyleniyorlar. Hele kışın işkence gibi oluyor hep camda içmek. Camı açtığım an da zaten rüzgar sesi duyuluyor hemen anladıklarında yine bir ton laf bu havada cam mı açılır falan bıktımm Bu konudaki düşüncelerinizi merak ediyorum...
ne desem boş en iyisi sen iç sigaranı booşver.Uslubunuz hiç hoş değil ne güzel içmemişsiniz bunda hemfikirim fakat nasıl ki size içmediniz diye madalya vermiyorlarsa içenede işkence etmiyolar. Yani siz içmemiş olabilirsiniz ama ben içtim illada arkadaş ortamı böyleyse kesinlikle başlanır sigaraya demedim. Hiç bir arkadaşımda tutup ağzıma zorla vermedi. Saçma ve gereksiz bir ayrıntı olmuş bence hayata bakış açışınızı biraz değiştirin 26 yaşınızdasınız ama hayat tecrübeniz çok zayıf kimseyi direk yargılamamayı ve empati yapmayı öğrenememişsiniz. Olsun bilmemek ayıp değil öğrenmemek ayıptır...