Ailem sevgilimi kabul etmiyor? Severek ayrılanlar ?

Irkçılık olarak düşünmek yanlış doğu ve batı insanı kültürel anlamda veya daha iyi anlatmak gerekirse örf ve adet konusunda oldukça farklılar. Doğulu birçok arkadaşım var çok iyi anlaşabildiğim güzel insanlar ama bazı konularda çok kapalılar/katılar. Farklı kültürlerdeki gençler zamana ve birbirlerine ayak uydurabilseler de ailelerde aynı durum söz konusu değil. İstisnalar elbet vardır ama konu sahibinin sevgilisi, konu sahibinin sosyal medyadaki satış sayfasında "ellerin videoda gözükmesin, sesin çıkmasın, saat 22.00dan sonra o hesaba girme, bi yere gideceğin zaman benden izin al, ben izin vermezsem gitme" diyerek BİR yıllık ilişkiye göre fazla sahiplenici bir insan. Yazımın başında kültürel farklılıktan bahsettiğim bu işte, ataerkillik. Karşı taraf bu durumun tam aksine bir kültüre sahipse önce aileler sonra gençler arasında mutlaka çatışma çıkar.

Ben zaten erkek arkadaşın tavırlarını savunmadım adam birlikte olunucak biri değil o belli. Benim ırkçılık dediğim ailesinin doğulu diye tanışmadan direkt reddetmeleriydi. Evet içlerinde çok kapalı insanlar olabilir ama her insan bir değildir. Sırf memleketine bakıp tanışmaya bile tenezzül etmeden yargılamak ırkçılıktır.

anne babanın istemediğiyle evlenme kusura bakmasın kimse yöre farklılıkları evliliği çok etkiliyor doğunun adetleri daha ağır

daha 22 yaşındasın ne bu acele işe gir kazan kendi paranı bi ye bakalım kıskançlık numaraları bayanları çok etkiler ama onun altından aslında şiddete meğilli baskıcı insan karakteri çıkar

Şuna ne durumdasınız

Nekadar hızlı pes ediyorsunuz?
Hemen yok dedi diye gemileri yakmak nedir.
Daha birkere istemeye bile gelmemişler.

Ay annesi babası izin vermese ben reşitim özgürüm ne demek yaaaa diye cazlayan kızlar mağara sakini sevgililerinden izin alıyormuş.
Hiç mi kendinize saygınız yok. Kimse kimseden izin almaz bireysin sen birey. Ailene acıdım.
Herkes gider gerçek arkadaş ve ailen kalır. Burda deli gibi sevip kaçanları da gördük ailemin yanına geri döndüm yazdılar.
Buradan iletmiş olalım böyle düşünenlere.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…