- 5 Ocak 2016
- 78
- 53
- Konu Sahibi kararsizbirisi
Benimki de etmiyordu hala bile zar zor kabul ediyorlar çocuk kapıya geldi kapıdan kovdu arasa ailesini sokmak istedi ailesini istemedi en son iki tarafın da beni çekiştirmesinden bunalıp evde olay çıkarıp (uzun mevzu) topladım eşyalarımı bi gece dışarda kaldım ama sağ olsun her yer kamera burda ne ise diyeceğim o ki çıldırdığım için zar zor tamam konuşurum dedi ama şimdi de ben evlenmek istiyor muyum bunu bilmediğim bi döneme girdim... Kıskanma konusunda napıyor mesela bi örnek verir misin daha iyi anlamak için. Valla sana tek bişi dicem eğer sen "şu da olsun bu da rayına girsin ondan sonra söylerim" kafasında hiç olma çünkü sen değişirsin ama onlar değişmiyor. Babanın yanına oturup niyetinin ciddiyetini bi şekilde belli etmelisin. Hep bişilerin "olur" konuma gelmesini beklersin ve karşındaki böyle düşünmez, düşünmüyor olan size olur. Sevgilin de şimdi böyle diyor ama bi yerden sonra kendisi 27 yaşında ve sen daha küçüksün kusura bakma ama ailen araya girdikçe sorun olacak çünkü ben sanmıyorum ki 27 yaşındaki bir erkek durmadan kızın babası tarafından reddedilip sağlıklı bi ilişki yürütebilsin... En fazla 1 yıl daha bekleyeceğini düşünüyorum. Ayrıca aileni illa ikna filan edemez ancak sen edebilirsin he gene de edebiliyo ise söyle gelsin şimdi etsin sonra okuyacaksan oku, sınava gireceksen gir ama konu netleşsin en azından. Neden değer mi diye düşünüyorsun? Bir de naçizane yargı olarak düşünme ama onun yaşı olmuş 27 sen daha 22sin tamam böyle bakınca çok bi fark yok aranızda ama daha gençsin bak hayalin filan var evlenince adam kısmı onunla ilgilenmeni istiyecek ve onun yaşı geçiyor artık bikaç yıl daha bekleyebilir seni, sence evliliğe hazır mısın? Çünkü gerçekten de rest çekmen gerekecek bi noktada.
Edit: Hele daha 1 yıllık ilişki ha bence birbirinizi biraz daha tanıyıp vakit geçirmelisiniz
Edit: Hele daha 1 yıllık ilişki ha bence birbirinizi biraz daha tanıyıp vakit geçirmelisiniz
Son düzenleme: