Ailem sevgilimi istemiyor

Yok okuyorum hepsini haklı olduklarını da biliyorum ama nasıl bir yol izleyeceğimi bilemiyorum
Ben atanacağım ama sen ne zaman iş bulup çalışacaksın, ailem işi olmayan birinin beni istemeye gelmesine bile izin vermez diyeceksin. İş bulunca da para biriktirme bahanesi sunacaksın, ailenin yapamayacakları kadar altın istediğini söyleyeceksin. Sen şehirden ayrılınca o başkasını bulur zaten uğraşmana gerek kalmaz çok takılma.

Atandığın şehire taşınırım diyor

Ne güzel görmüş ayrılmışsınız.İnşallah yazılanlardan ders alır.

Çocuğun henüz düzgün bir işi olmaması ve annemin çocuğu paragöz olarak düşünmesi benim paramı yiyeceğini düşünmesi öyle biri değil ama
Yaa tabii maaş kartına el koyulduğunda anlarsın. Evleneceksiniz iyi hoş da tek maaşla nasıl ev geçindireceksiniz? Daha dünyadan haberiniz yok olgun yaşlarda değilsiniz.

Atandığın şehire taşınırım diyor
Ona diyeceksin ki, ben düşündümde evlenmek için ikimizinde yaşı çok küçük.Önce iş güç sahibi olalım iyice oturtalım düzeni para biriktirelim evlenmek için acele etmeyelim.Ben böyle düşünüyorum.Ailemde zaten bu durumda kabul etmez.Hem yaşınız çok küçük evlilik kolay mı önce iş düzenizi iyice kurun para kazanın para biriktirin diyecektir diye konuş bakalım ne diyecek..Doğrusu bu da.Siz bu doğruları ne kadar anlayabildiniz bu yaşta bilmiyorum.Eleştirmek için yazmıyorum.Anlamanız için tüm bunlar.Hayatınızın içine etmeyin.
Bizlerin zamanında böyle bir şey yoktu buradan okuyor görüyorum atanmış kendini garanti etmiş kızlar hiç kaçırılmak istenmiyor.Erkek çocuklarıda akıllı.Yan gelip yatacaklar bu durumda bazıları için tabi.Sizinki açık açık belli etmiş.
Aileni eleştiriyorsun ama asıl eleştireceğin kişi erkek arkadaşın.Ailen doğru söylüyor ve ama sen görmüyorsun.

20 yaşındaki sevgilimle evlenseydim kendisiyle herhalde 30 kere ayrılıp barışıp, en sonunda boşanırdık daha o kadar küçüksün ve düzenin oturmamış ki, biraz bekle acele etme. Koca kaçmıyor ya. Anlamıyorum sizi.

Yapma kuzum yapma yavrum yakma kendini
Aileni dinle
Aileden kaçmak için evlenenlerin sonlarını burada hiç mi okumadın? Zaten ataninca ayrilacaksin ailenden
Bak ben 21 yaşımda evlenip 20 gün sonra atandım 17senedir çalışırım daha 1 maaşı kendime harcayamadim. Keşke önce atanıp gezip tozu yeseydim maaşımı. Hala pişmanlık çekiyorum yapma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…