Ailem sevgilimi istemiyor

melmel00

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Ekim 2024
9
-3
20
Merhabalar ben 20 yaşındayım erkek arkadaşım 21. İki yıllık bölüm okuyup kpss girdim güzel bir puan yaptım atanmayı bekliyorum. Konuya gelirsek ailem sevgilimi istemiyor. Annemle tanışmışlardı ama annemin hoşuna gitmedi. Annem çok dengesiz bir insan daha öncesinde sen atanırsan yüzük takarız demişti şimdi ise normal buluşmaya bile izin vermiyor. Biliyorum daha küçüksün diyeceksiniz ama geri kalan hayatımda onunla olmak istiyorum. Ailem beni hala küçük bir çocuk olarak görüyor. Her konuda öyleler. Onlar yüzünden ayrı bir birey gibi hissedemiyorum bunun çaresi de atanıp başka şehire yerleşmek ve kendi hayatımı kurmak. Ardından sevgilimle evlenebiliriz. Atandığında hemen evlenelim diyor. Sizce nasıl bir yol izlemeliyim hem ailemin bana bu tutumu hakkında hem de ilişkim hakkında?

Kaç yıldır birliktesiniz? Erkek arkadaşın çalışıyor mu bir işi birikimi var mı? Öncelikle evet yaşın daha çok küçük. Annen de endişelenmekte haklı en azından bu kadar acele etme evlenmek için. Bir anne olarak söylüyorum haberlerde neler görüyoruz duyuyoruz insan ister istemez endişe ediyor evladı için. Onları da anlamaya çalış bence.
Bir de benden sana tavsiye ailenin gönlü olmadan da evlenme. Allah korusun yarın bir gün bir şey olduğunda gidecek bir ailen olsun en azından. Bir erkek için aileni karşına alıp kırma. Biraz zamana bırak atanma işin flan olsun sonra güzelce konuş ailenle.

Daha 20-21 yaşında ne evliliği? Önce atan elin ekmek tutsun biraz gez toz kendini geliştir para biriktir. Koca kaçmıyor ya nedir bu evlenme gelincilik oynama sevdası. Bu yaşta her şey zaten toz pembe gelir.
Konuyu bir de ailenden dinlemek lazım

Neden aileniz istemiyor? Karşı taraf çalışıyor mu, okuyor mu? Askerlik ne durumda?

Çocuğun henüz düzgün bir işi olmaması ve annemin çocuğu paragöz olarak düşünmesi benim paramı yiyeceğini düşünmesi öyle biri değil ama

Annen hakli. Sizi okutup bu güne getirmisler. Sizinle denk birini istemesi son derece normal. Sevgilin ne ile evlenecek sen (!) Atandiktan sonra ?

6 ay olacak evet haklısınız biraz aceleci düşündüm o da ailemden uzaklaşma isteği yüzünden

6 ay olacak evet haklısınız biraz aceleci düşündüm o da ailemden uzaklaşma isteği yüzünden
6 ay çok çok kısa bir zaman hele ki bu yaşta. Ailenizden kurtulmak için kendinizi başka bir bilinmezlige sürüklemeyin. Aileden uzaklaşmanın tek çözümü evlenmek değildir. Ataninca kendinize yeni bir hayat kuracaksınız zaten. Kesinlikle acele etmeyin zamana bırakın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…