Kaşe imzaAilen sence de haklı değil mi? Adam evet paragöz, sizin memur maaşınıza göz dikmiş şimdiden o işsiz haliyle.
Uzak durun bu adamdan, ailenizin sözünden de çıkmayın. Zira gözünüz gerçekleri göremeyecek kadar aşık ve toy.
Kocası az para getirirse öpsün başına koysun.Annem çok haklıymış. Anneler ne derse çıkıyor. Napıcan sen çalıscaksın sonra ahmetın az getırdıgı para zoruna gidecek. Kaç arkadasım böyle boşandı.
Çok haklısın özguvene bak atanınca evlenelım demiş. Dolandırıcılıgın başka bır boyutuKocası az para getirirse öpsün başına koysun.
Yok okuyorum hepsini haklı olduklarını da biliyorum ama nasıl bir yol izleyeceğimi bilemiyorumKonu sahibi hiç yorum yapmıyor cevaplar hoşuna gitmedi galiba..Bak kızım burda sana bunca yorumu yazan insanların hepsi tecrübeli her şeyi önceden gören insanlar..Kararından vazgeçmeyeceğin gibi bir hisse kapıldım ama umarım bu his yanlıştır yoksa birkaç yıl sonra kesinlikle dizini dövüp bana demişlerdi diyeceksin
İşsiz adama kimse kız vermez, istersen 30 yaşında ol. Kusura bakma ama ben senin annen olsam aynısını düşünürdüm.
Sevgilin öyle biri değilse önce kendine düzgün bir iş bulsun, düzenli bir geliri olsun. Sonra düğün ve ev eşyaları için birikime, yatırıma başlasın. Maaşını almaya başladıktan sonra sen de birikim, yatırım yap. Bu şekilde evlenmeniz en az 2 seneyi bulur. Aceleye gerek yok.
Yok okuyorum hepsini haklı olduklarını da biliyorum ama nasıl bir yol izleyeceğimi bilemiyorum
Ha zaten hemen evlenmeyi düşünmem işler rayına oturduktan sonra anca. Ve aklım karışık çocuk hakkında. Pek benlik değil gibi. Bazı anlar çok güzel bazen de çok kötü. Kafam çok karışık aslında ya.Ne yapacağını nasıl bilmiyorsun? Burada sana tavsiye vermiştim. Bunu uygula.
Eski sevgilimi anlatıyorsun.Ha zaten hemen evlenmeyi düşünmem işler rayına oturduktan sonra anca. Ve aklım karışık çocuk hakkında. Pek benlik değil gibi. Bazı anlar çok güzel bazen de çok kötü. Kafam çok karışık aslında ya.
Çocuğun henüz düzgün bir işi olmaması ve annemin çocuğu paragöz olarak düşünmesi benim paramı yiyeceğini düşünmesi öyle biri değil ama
İnanır mısın zaten küçük bir çocuksun. Yaşının ilk rakamı 2ye döndü diye her şeyi yaşadım gördüm tecrübeliyim büyüdüm ayaklarına hiç girme. Geçmişe bakıyorum da 20 yaşındaki ben ağzı süt kokan bir kızmış.Ailem beni hala küçük bir çocuk olarak görüyor. Her konuda öyleler.
6 ay mı6 ay olacak evet haklısınız biraz aceleci düşündüm o da ailemden uzaklaşma isteği yüzünden
Merhaba , bence senin annen senin kötülüğünü değil iyiligini istiyor 20 yaşındasın daha seviyor olabilirsin sana kimse ayrıl demiyor zaten . Ama bak memurluk kazanmissin. Emin ol annen hayatını yaşamanı istiyordur bu genç yaşında evlilik dediğimiz sorumluluğu almanı istemiyordur . Hele kaldiki sevgilin ne iş yapıyor bilmiyorum ama işi yoksada bekle canım inan aynı evin içine girince işler öyle bir değişiyor ki anlatamam o çalışmıyorsa benim maaşım bana yeter deme yetmez. Bence güzel bir sevgilim yasa para biriktir kendine ehliyet çıkar gez biraz kendi başına ayaklarının üstünde kendin durdukça yaşamdan tat alıcaksın baktın 1 sene 2 sene sevgilim surecinj iyi gidiyor işte ozaman annene desen bile annen sana hayır diyemez hakkında hayırlısı olsun ama annen haklıMerhabalar ben 20 yaşındayım erkek arkadaşım 21. İki yıllık bölüm okuyup kpss girdim güzel bir puan yaptım atanmayı bekliyorum. Konuya gelirsek ailem sevgilimi istemiyor. Annemle tanışmışlardı ama annemin hoşuna gitmedi. Annem çok dengesiz bir insan daha öncesinde sen atanırsan yüzük takarız demişti şimdi ise normal buluşmaya bile izin vermiyor. Biliyorum daha küçüksün diyeceksiniz ama geri kalan hayatımda onunla olmak istiyorum. Ailem beni hala küçük bir çocuk olarak görüyor. Her konuda öyleler. Onlar yüzünden ayrı bir birey gibi hissedemiyorum bunun çaresi de atanıp başka şehire yerleşmek ve kendi hayatımı kurmak. Ardından sevgilimle evlenebiliriz. Atandığında hemen evlenelim diyor. Sizce nasıl bir yol izlemeliyim hem ailemin bana bu tutumu hakkında hem de ilişkim hakkında?
Hala çocuksun zaten aileni dinle dinle dinle bu çocuk kimdir nedir ne iş yapar ? İnan o yaşlarda hepimize başka biri olamazmış bir daha başka birini asla böyle sevemeyiz gibi geliyor ama öyle değil inan şimdiki aklıma ilk aşkıma gözümün ucuyla bakmamMerhabalar ben 20 yaşındayım erkek arkadaşım 21. İki yıllık bölüm okuyup kpss girdim güzel bir puan yaptım atanmayı bekliyorum. Konuya gelirsek ailem sevgilimi istemiyor. Annemle tanışmışlardı ama annemin hoşuna gitmedi. Annem çok dengesiz bir insan daha öncesinde sen atanırsan yüzük takarız demişti şimdi ise normal buluşmaya bile izin vermiyor. Biliyorum daha küçüksün diyeceksiniz ama geri kalan hayatımda onunla olmak istiyorum. Ailem beni hala küçük bir çocuk olarak görüyor. Her konuda öyleler. Onlar yüzünden ayrı bir birey gibi hissedemiyorum bunun çaresi de atanıp başka şehire yerleşmek ve kendi hayatımı kurmak. Ardından sevgilimle evlenebiliriz. Atandığında hemen evlenelim diyor. Sizce nasıl bir yol izlemeliyim hem ailemin bana bu tutumu hakkında hem de ilişkim hakkında?
Yaş olarak daha 20 yaşındasın erken bencedeMerhabalar ben 20 yaşındayım erkek arkadaşım 21. İki yıllık bölüm okuyup kpss girdim güzel bir puan yaptım atanmayı bekliyorum. Konuya gelirsek ailem sevgilimi istemiyor. Annemle tanışmışlardı ama annemin hoşuna gitmedi. Annem çok dengesiz bir insan daha öncesinde sen atanırsan yüzük takarız demişti şimdi ise normal buluşmaya bile izin vermiyor. Biliyorum daha küçüksün diyeceksiniz ama geri kalan hayatımda onunla olmak istiyorum. Ailem beni hala küçük bir çocuk olarak görüyor. Her konuda öyleler. Onlar yüzünden ayrı bir birey gibi hissedemiyorum bunun çaresi de atanıp başka şehire yerleşmek ve kendi hayatımı kurmak. Ardından sevgilimle evlenebiliriz. Atandığında hemen evlenelim diyor. Sizce nasıl bir yol izlemeliyim hem ailemin bana bu tutumu hakkında hem de ilişkim hakkında?
Merhabalar ben 20 yaşındayım erkek arkadaşım 21. İki yıllık bölüm okuyup kpss girdim güzel bir puan yaptım atanmayı bekliyorum. Konuya gelirsek ailem sevgilimi istemiyor. Annemle tanışmışlardı ama annemin hoşuna gitmedi. Annem çok dengesiz bir insan daha öncesinde sen atanırsan yüzük takarız demişti şimdi ise normal buluşmaya bile izin vermiyor. Biliyorum daha küçüksün diyeceksiniz ama geri kalan hayatımda onunla olmak istiyorum. Ailem beni hala küçük bir çocuk olarak görüyor. Her konuda öyleler. Onlar yüzünden ayrı bir birey gibi hissedemiyorum bunun çaresi de atanıp başka şehire yerleşmek ve kendi hayatımı kurmak. Ardından sevgilimle evlenebiliriz. Atandığında hemen evlenelim diyor. Sizce nasıl bir yol izlemeliyim hem ailemin bana bu tutumu hakkında hem de ilişkim hakkında?
Annen böyle düşünüyorsa vardır bir nedeni. Anneler yanılmıyor maalesef.Çocuğun henüz düzgün bir işi olmaması ve annemin çocuğu paragöz olarak düşünmesi benim paramı yiyeceğini düşünmesi öyle biri değil ama