Ailem sevgilimi istemiyor

Atandiktan sonra bir süre iliskiniz sevgili gibi devam etsin bak bakalım hayat sana ne getirecek 25 yaşında da bu adamla ömrüm geçsin diyorsan o zaman ailen tamam der. Şuan için sadece ailenin gözünde değil çoğumuzun gözünde küçüksün.

Çocuğun henüz düzgün bir işi olmaması ve annemin çocuğu paragöz olarak düşünmesi benim paramı yiyeceğini düşünmesi öyle biri değil ama
Evet öyle. İşsiz güçsüz adam senin atanmanı bekliyor. Çünkü senin üzerinden beslenecek. Evi sen geçindireceksin o da yatacak. Birikim yok,iş yok,yaş küçük bu adam sana ne verebilir ? Hiçbir şey. Seni kandırmış. Ailenin sözünü dinle. Sonra çok pişman olursun.

Sevgilin atandığında hemen evlenelim diyormuş.Bu ne demek biliyor musun.Atanda maaşını yiyelim.Nasılsa her ay maaş garanti değil mi.
Evladım meslek sahibi bir büyüğün olarak yazıyorum.Gözlerini aç.Burada yazılanları da iyi oku.
Bu arkadaşın iyi niyetli biri olsa sana der ki
Atandığında acele etmeyelim evlenmek için,sen de çalış paranı biriktir.Ben de güzel bir işe gireyim ben de paramı biriktireyim.Tüm bunları yaptıktan sonra ancak ben ailenin karşısına dik olarak çıkarım kızınızla evlenmek istiyorum derim.
Nerdeeee o senin maaşa gözünü dikmiş.
İkinizde 20 li yaşlardasınız.Bu yaşlarda bu detaylar düşünülmüyor aşk sevgi hep devam edecek sanıyor.
İnan bu gençle evlendin işe girdi çıktı çalışmadı bir seneye kalmaz ben bu adamı mı besleyeceğim ayrılayım mı diye buraya tekrar konu açarsın.
Bak ne güzel iş güç sahibi olacaksın.Gir işine çalışmaya başla maaşını al bir kısmını gelecek için biriktir.Gez toz ne gerek var evlenmeye şimdi.
Evlilik kolay mı.Büyük sorumluluk.Bir evi idare etmek kv kp değişik aileler.Maaşını eline almadan sen yemeden arkadaşın göz dikmiş.Sorumsuz olduğu buradan belli.Bu yaşlarda karşındaki sana iyi gelebilir inan ki bunu anlayacak yaşta değilsin.
Hayatının geleceğinin içine etmek istiyorsan koş evlen..

Sana kendimden örnek vereyim.Üniversite bitti güzel bir meslek sahibi oldum.Zaten 2 yıllık arkadaşım vardı.Okul bitmeye yakın evlenmeye karar verdik.Onun mesleği işi askerlik her şey hazır.8 ay içinde evlendik.Evliliğimden hiç şikayetim yok.Her evlilikteki olağan şeyler.Eşim maaşımı bile bilmezdi .Ama hayat ortak sorun yok bizde.Yeri geldi gezdik tatiler de yaptık her zaman.Kv oldum.
Tekrar hayata gelsem neyi yapmam biliyor musun.Tamam aynı kişiyle evlenirim sorunum o değil..Ama okul bitti diye 8 ay içinde evlenmezdim.En az1 yıl maaşımı yer gezer tozardım.
Evlilik ne olursa olsun büyük sorumluluk.Bir evi idare etmek hem çalışıp hem de çocukla hiç kolay değil.Eşle birlikte her şey yapılsa bile.Tüm bunları iyi okuyun hayatınızı harcamayın sakın daha bu yaşta..

20 yaşında ne evliliği. Aileniz haklı. Evliliikler toz pembe mi oluyor sanıyorsunuz. Ev geçindirmesi var, kv, kp, elti vs si bitmez. Evlenip cicim ayları geçince acı gerçekle yüzleşirsin.
Önce bir çalış, paranı ye, gez toz eğlen. 25,26 ol öyle düşün evliliği

Kendinin doğru düzgün işi gücü yok, utanmadan atan da evlenelim mi diyor beyefendi? Bu uyanık için annenize dengesiz diyorsunuz, anneniz sizin sarı inadınızla o an uğraşmamış da he demiş geçmiş. Olacak iş olmadığını kendi de biliyor başından zaten.

Atan bir hayatı gör. Adamın davranışlarına bak. Adamı tanıyamazsın çünkü bir zorluk görmedin, ki okurken annem gibi düşündüm. Maaşım var diye adama hediyeler alma, evden zaten gidiceksin. Bir dur çok gençsin. Ayrıca seven insan bekler.

Acelen ne?
Koşa koşa koca ile sürekli sevgililik zamanındaki gibi ponçik mi olacağınızı zannediyorsunuz?
Örnek bakınız anne babanız aşk kuşu değillerdir heralde artık.
Yüzük falan da takma, git hayatı öğren azıcık paranı ye iç. Azıcık özgür olma fırsatı varken kocaya mı hesap vereceksin. Git paranı çatır çatır harca keyfince.
Ayrıca bir atan hele önce ya gaza gelme.
Hemen evlenmeeeeeee
Ayrıca el oğlu için iki günlük adam için anneye öyle laflar edilmez saçmalama istersen

Çocuğun henüz düzgün bir işi olmaması ve annemin çocuğu paragöz olarak düşünmesi benim paramı yiyeceğini düşünmesi öyle biri değil ama
Anneniz haksız değil,baksana atanır atanmaz evlenelim diyor.Karakterli biri olsa ince kendine iş bulur, düzenini kurar tenhalarda baykuş gibi atanmanızı beklemez Belki de anneniz paraci , kötü biri ama bu sizi sevmediği ve gerçekleri görmediği anlamına gelmez

Önce atan canım.
Mesleğini işini eline al paranı kazan.
Karşı tarafla da durumlarınız eşit olsun, onunda iyi bir işi olsun.
Sonra birikim yapın ve en azından birkaç sene daha sevgili gezin.
Hem çocuğu daha iyi tanırsın
Hem iyi işi vs’si olursa ailende daha çabuk kabul eder onu
Bence ailen istemiyorsa acele etme
Daha gençsin şu an evlilik yaşı 30 a gidiyor kadınlarda
O yüzden annenin istememe sebebini yetişkin insanlar gibi konuş sor
Neden istemiyor?
Bu önemli bir detay.
Muhakkak aile istemiyorsa bir sorun vardır

Adam kendisini besletme derdinde. Siz de aval aval koca arayın aferin,mok var çünkü bu yaşta
Adam dediğin de 21 yaşında daha, ağzından süt kokusu yeni gitmiş. Bu yaşta kendine sponsor kadın arıyorsa vah onun gençliğine yav.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…