Merhabalar ben 20 yaşındayım erkek arkadaşım 21. İki yıllık bölüm okuyup kpss girdim güzel bir puan yaptım atanmayı bekliyorum. Konuya gelirsek ailem sevgilimi istemiyor. Annemle tanışmışlardı ama annemin hoşuna gitmedi. Annem çok dengesiz bir insan daha öncesinde sen atanırsan yüzük takarız demişti şimdi ise normal buluşmaya bile izin vermiyor. Biliyorum daha küçüksün diyeceksiniz ama geri kalan hayatımda onunla olmak istiyorum. Ailem beni hala küçük bir çocuk olarak görüyor. Her konuda öyleler. Onlar yüzünden ayrı bir birey gibi hissedemiyorum bunun çaresi de atanıp başka şehire yerleşmek ve kendi hayatımı kurmak. Ardından sevgilimle evlenebiliriz. Atandığında hemen evlenelim diyor. Sizce nasıl bir yol izlemeliyim hem ailemin bana bu tutumu hakkında hem de ilişkim hakkında?
Sevgilin atandığında hemen evlenelim diyormuş.Bu ne demek biliyor musun.Atanda maaşını yiyelim.Nasılsa her ay maaş garanti değil mi.
Evladım meslek sahibi bir büyüğün olarak yazıyorum.Gözlerini aç.Burada yazılanları da iyi oku.
Bu arkadaşın iyi niyetli biri olsa sana der ki
Atandığında acele etmeyelim evlenmek için,sen de çalış paranı biriktir.Ben de güzel bir işe gireyim ben de paramı biriktireyim.Tüm bunları yaptıktan sonra ancak ben ailenin karşısına dik olarak çıkarım kızınızla evlenmek istiyorum derim.
Nerdeeee o senin maaşa gözünü dikmiş.
İkinizde 20 li yaşlardasınız.Bu yaşlarda bu detaylar düşünülmüyor aşk sevgi hep devam edecek sanıyor.
İnan bu gençle evlendin işe girdi çıktı çalışmadı bir seneye kalmaz ben bu adamı mı besleyeceğim ayrılayım mı diye buraya tekrar konu açarsın.
Bak ne güzel iş güç sahibi olacaksın.Gir işine çalışmaya başla maaşını al bir kısmını gelecek için biriktir.Gez toz ne gerek var evlenmeye şimdi.
Evlilik kolay mı.Büyük sorumluluk.Bir evi idare etmek kv kp değişik aileler.Maaşını eline almadan sen yemeden arkadaşın göz dikmiş.Sorumsuz olduğu buradan belli.Bu yaşlarda karşındaki sana iyi gelebilir inan ki bunu anlayacak yaşta değilsin.
Hayatının geleceğinin içine etmek istiyorsan koş evlen..