- 12 Ocak 2021
- 4.455
- 18.679
- 30
düzelttim teşekkür ederim söylediğiniz için. yardıma muhtaç olduğunu düşündüğü kişi için müdahale etmeye çalışırken saldırı kendisine yöneldi. ölen kişinin sevgilime saldırması sonucu kendisini savunmak durumunda kalınca adamın ölümüne neden oldu.
bunun masum tarafı yok amadüzelttim teşekkür ederim söylediğiniz için. yardıma muhtaç olduğunu düşündüğü kişi için müdahale etmeye çalışırken saldırı kendisine yöneldi. ölen kişinin sevgilime saldırması sonucu kendisini savunmak durumunda kalınca adamın ölümüne neden oldu.
aslında şu nefsi müdafa konusu benimde kafama takılmıştı ama emin olmadığım için yazmadımZamana bıraksanız da uzak mesafe ilişkisi olduğu için gerçek yüzünü göremeyebilirsiniz. İnsanların başına her türlü şeyler gelebilir. Düşmez kalkmaz bir Allah. Ancak sizin sevgilinizin başına gelenin nefsi müdafaa olma olasılığı çok düşük. Nefsi müdafaa durumunda bir kere beraat kararı verilir. Sizinki hüküm giymiş. Karşılıklı kavga edip birbirini yaralamışlar gibi duruyor anlattıklarınızdan. bir insanın yanında delici kesici alet taşıması, arkadaşı çağırıyor diye kavgaya gitmesi(yardıma gitmek olmuyor bu kavgaya gitmiş) zaten normal değil. Siz çocuğun ve ailesinin anlattıklarına inanmayın.
Adam yurtdışına gidebilmek için sizi kullanıp kalbinizi kırabilir. Dikkatli olun derim. Ayrıca türkiyede bir yakınınız varsa gitsin bu çocuğun mahkeme dosyasına baksın, adli sicil kaydını falan araştırsın. Dosyasını görmediğiniz insanın geçmişinden o kadar emin olmayın.
çakıyla biber gazı aynı şey mi ? :)Çakı taşımasını abes bulmadım açıkçası adam Türkiyede yaşıyor :) ortam malum bozuk artık çoğu insan kendini koruma amaçlı biber gazı, çakı taşıyor.
Yazdığımı anladığınıza emin misiniz :) herkes çakı taşımalı veya taşımasını çok doğru buldum demedim. Sadece abes bulmadığımı çünkü güvenliğimizin olmadığı bir ülkede yaşadığımızı ima ettim. Yorumumun devamında da o kişiyle devam etmemesini çünkü katil olduğunu yazdım. Ben çakı taşımıyorum beni bu konuda çok kötü bir şey diye ikna etmenize gerek yok yaniçakıyla biber gazı aynı şey mi ? :)
amaç kötü bi durum anında karşımızdakini etkisiz hale getirmekse biber gazı ideal bi araç
ama çakı taşımak demek karşı tarafı yaralamaktan başka çare bırakmıyor kullanıldığı zaman
sonuçta kötü bi durumda biber gazı sıktığımızda karşımızdaki kişi seri katil bile olsa
o an etkisiz hale gelir gözünü açamaz biz de o esnada kaçabiliriz
yani biber gazı bizi kurtarabiliyorken çakı bizi dipsiz kuyulara sürükleyebiliyor
Ay sımdı bu söylediğimden linç yiyebılırım ama sankı yurt dısında büyüyen kızlar daha saf oluyor konu sahıbı öyle mi bilmiyorum ama. Saf derken daha ıyı nıyetlı her şeye cabuk ınanan. Bız kurtlar sofrasında dkkdkd.
Öncelıkle yasadıgın ülkedede ınsanlara şans verebılırsın. Başk şehirden ilişki zorken ülke farklılığı daha zor.
Suan tüm gencler yurt dısı bileti olarak sevgılı arıyor türkiyede ki istemeden de olsa suç geçmişi olan biri için daha cazip bir fırsat
Yakın erkek arkadasım yurt dısındakı sevgilisını hayatının kurtulusu olarak görüyor mükemmel davranıyor ama aldatıyor kızın ruhunun duydugu yok.
Olay ıstemedende olsa serseri bir kişilik olduğu gerçeğini değiştirmiyor bence yoksa emanet taşımaz
32 yaşındayım zamanında annemin uyardığı ve benim gençlik hevesiyle kulak ardı ettiğim ne varsa hepsi bir bir doğru çıktı neyseki ben dönülmez hatalar yapmadım ama bu kızcağız topun ucunda çok üzücü bir olay nice kadınlar ölüp gitti bu aşk meşk uğruna olan annelere oluyor ne yazık kiÇakı taşıması..
Arkadaşları ve ailesinin düzgün olması maalesef ikna edici bir durum değil. Yaşınız küçük olduğu için sanırım, bazı şeyleri idrak edemiyorsunuz.
Çiçek böceğin dışında, görünenin ötesinde, bu ilişkide çok derin olaylar var.
Seçim sizin. Annenizi dinlemeniz en mantıklısı olur.
Yok, ailecek yurtdışında yaşıyorlarmış. Sanırım aynı köyden falanlar ki aileler birbirlerini tanıyorlar..Yok konu sahibi burada doğmuş büyümüş sanki, ailesi onun ailesini tanidigina göre. Okumaya gitmiş diye anladım ben
Geçmişi çok temiz ve istemeden başına böyle bir şey gelmişse bu şekilde yargılamak doğru mu? Sadece bunu sorguluyorum. İnsanlar hata yapamaz mı? Gerçekten çabalaması ve huyunun suyunun iyi olması, o diğer akılda canlanan “serseri” tiplere benzemek yerine eli yüzü düzgün efendi biri olması sadece insanların başına bazen böyle şeylerin gelebileceğini düşündüremez mi?