- 3 Şubat 2018
- 25.452
- 109.614
ne hakkina girmesi ya, seninde hayatın söz konusu aynı zamanda.Buna o kadar katılıyorum ki. Benim zaten şu an evlenmek gibi bi düşüncem yok. Halimden de gayet memnundum, ilişki beni mutlu ediyordu ve aynı zamanda okuluma keyfime bakıyordum her şey güzel ilerliyordu. Birden bire sevgilimin ona söz vermemi istemesi beni çok panik bi hale soktu. Ben ona da şuan sözler veremeyeceğimi zamanla olan bitene göre hareket edebileceğimizi bunları konuşmanın erken olduğunu söyledim geçenlerde. O da zaten zaman kaybettim bu ilişkiye de emek verip sonuna kadar götüremezsem çok zaman kaybetmiş olacağım diyor. Sizce evlenirim veya evlenmem diye düşünmeden ilişkinin sonu ne olursa olsun akışına bırakırsam ve zamanın bana doğru yolu göstereceğini düşünürsem yanlış mı yapmış olurum ona? Hakkına girmiş, zamanını çalmış mı olurum?
Aynısını direktim kalbi kırılmasın diye sustumSiz kendinizi yakmaya ve "kurtarma melegi" olmaya kararlisiniz belli, ama anneniz daha ileri görüslü. Dogru dürüst tanimadiginiz insan icin fazla avans veriyorsunuz. Sizi yurtdisi bileti olarak görmüyorsa da neyim. Ne de olsa orda kendine yeni bir hayat kurabilir. Bende yurtdisindayim. Cok gördük böylelerini. Anneniz hakli.
haksızlık etmiyoruz annen dahil bu kadar insan sana bir şey anlatmaya çalışıyor bu açıdan bak.Kendim kararsızım, ama kendisi hakkında çok ağır ithamlar yapılıyor bence burada. Sadece o bana biraz fazla geliyor ve haksızlık olduğunu düşünüyorum
Bizim de evimizde babamın ruhsatlı silahı bulunur çekmecede. Evde olabilecek herhangi bir hırsızlık olayında canımızı korumak için. Erkek arkadaşınız belki ergenliğin de verdiği psikolojiyle taşıyordu belki de çevresindekilere hava atmak için çünkü ergenlikte erkeklerde böyle saçma sapan düşünceler olabiliyor. Ama bu katil olduğu gerçeğini de değiştirmiyor maalesef. Zamana bırakmanız yanlış olur çünkü dediğim gibi uzak mesafedeki insanı çok iyi tanıyıp gözlemleme şansınız yok. Birini öldürmüş bir adam için annenizi karşınıza alacaksınız hem de uzak mesafe olduğu için doğru düzgün tanımadığınız biri bu. Uzak mesafe olmasaydı değerlendirmek adına zamana bırakabilirdiniz.Size katılıyorum. Aynı pencereden bakmamıza da çok sevindim. Ben kendime zaman tanımak akışa bırakmak isterdim bu işi. Zaten olmayacaksa illa kendini belli eder diyerek. Yanlış mı yapmış olurum? Bir de sevgilim zaman kaybettim filan diyince vicdan yapıyorum, sonunda olmazsa zaman mı kaybettirmiş olacağım diye.
Aynısını direktim kalbi kırılmasın diye sustum
Adamın ailesi kızın altına paspas olmuş neredeyse baş üstünde taşıyor garibimde sanıyor ki kara kaşına kara gözüne
Kızcağız Yurt dışında yaşıyor olduğu için direk aklıma bu geldi benimde
Ama ne yazık ki bu kızcağız burdaki bukadaaaaar insanı dinlemeyip yine kendi bildiğini okuyacak en çok üzüldüğüm kısım da bu, bende yurtdışında yaşıyorum ne hikayeler duyuyorum ah bilsen kanım donuyor okadarda değil diyorum ama okadarBence burda hem kizdaki kurtarici kompleksi hem onlarin onun üzerine iyi oynamasi söz konusu. Belki maksat öldürmek degildi olabilir, ama kimse bir katili zaten ailede yoksa ailesine almak istemez. Cünkü insanlarin icerisini asla bilemeyiz böyle bir durumda. Beni tahrik etti diye eslerini öldüren kocalar aklima geldi.
Yurtdisi evlilik istekler de son senelerde yine arttı. Bunu insanlari kücümsemek adina söylemiyorum. Ama yurtdisinda yasayan biri olarak cok böyle teklif aldim ve dedigin gibi herkes bana hayranliktan gelmiyordu hatta bazilari da acik söylüyordu
Ama ne yazık ki bu kızcağız burdaki bukadaaaaar insanı dinlemeyip yine kendi bildiğini okuyacak en çok üzüldüğüm kısım da bu, bende yurtdışında yaşıyorum ne hikayeler duyuyorum ah bilsen kanım donuyor okadarda değil diyorum ama okadar
İlerde bir cinnet anında kıza birşey yaptığında etrafa yine suçsuz olduğunu anlatacak
Ne hikayeler duyuyoruz ne hayatlar gidiyor ama gelde bu kızcağıza bunu anlat, ne dersek diyelim boş gibime geliyor çocuğa inanmaya dünden razı zaten
Ailelere üzülüyorum. Burda kac kadinin basi yandi böyle. Sen yetistir okut yap et. Oda gidip taaaa nereden böyle bir damat adayi bulsun
Ben de görmedim… zaten yurt dışındayım. Burada hayat çok sakin ve insanlar çok masum
Ben bir anne vede kız annesi olarak bu hikayede ki çocuğun tamamen masum olduğuna kalben inanmıyorum maalesefAilelere üzülüyorum. Burda kac kadinin basi yandi böyle. Sen yetistir okut yap et. Oda gidip taaaa nereden böyle bir damat adayi bulsun
Yok artıkTarif ettiğiniz detaylar aynı Kadir Şekeri tarif ediyor
Şimdi okulun bitmesine 3 yıl varsa yazları bir ay görüşerek ilişki yürüteceksiniz doğru mu ?Çok teşekkür ederim güzel dilekleriniz için. Bu yazdıklarınızı okurken ferahladım. Anlaşıldığımı düşününce çok rahatlıyorum..
Acele etmeye hiç niyetim yok. Okulumun bile bitmesine 3 yıl var şuan. Onunkinin bitmesine 4 yıl var. Aslında evlilik şu an için söz konusu değil yani. Sadece o sürekli ileriye dönük konuşunca ben de böyle düşününce kendimi kötü hissettim. Sizce akışa güvenerek her şeyi salmak, zaman bana gösterecek diye inanarak yanlış mı yaparım? Benim için zamana bırakmak çok rahatlatıcı olur. Ama 1 yıl sonra falan istemediğimi anlarsam ona yanlış mı yapmış olurum, zamanından mı çalmış olurum diye vicdan yapıyorum
Hepsi degil ama