• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sevgilime ne demeliyim?

Herkese merhabalar. 1,5 senelik güzel giden bir ilişkim var. Sevgilim son sınıf öğrencisi, durumu pek iyi değil (benim de değil) birkaç bursla geçinen sıradan bir öğrenci. Ben de öyleyim. Benim annem babam çalışıyor onun ise sadece annesi çalışıyor.
Sevgilim beni özel günlerde hediyelendirir. Doğum günümde ve yıldönümümüzde hediyeleştik. Sevgililer gününde ve mesela bugün, hediye almak aklına bile gelmedi. Sözel olarak ben hatırlatmadıkça kutlamadı bile.
Oda arkadaşlarımın hepsi ufak da olsa hediyeler aldı, asla maddi boyutunda değilim sevgilimle uzak mesafeyiz ama hepsinin sevgilisi kadınlar günü için bile ufak da olsa bir şeyler almış.
Maddi olmasa bile bir arkadaşımıza benim için duygu’ya çikolata ver bile demedi, ben bu tarz bir şeyden bahsediyorum. Herkese çiçejler böcekler geliyor böyle günlerde bana sadece param yok diyor, ben buketler beklemiyorum bir arkadaşımıza dese ki bahçeden iki tane gül kopart duygu’ya benim ilettiğimi söyle ona bile okeyim. Bunu bile düşünmüyor. Kadınlar gününde kızların sevgilisi kutlamış falan diyorum öyle günler önemsiz diyor.
Şimdi ben buna bana niye nir şey almadın ya da bilmem ne desem bana param yok diyecek. Bazı şeyler düşünceyle olmalı her şey parayla da olacak değil ki. İşin para kısmında asla değilim parasız da 5-10 liraya bile bir çikolata alsa yeter bana. Onu bile yapmıyor. Arada hatırlanmak istiyorum ama bunu söyleyemiyorum, gün kutlama bahanesi de değil.
Bu arada yanlış düşünüyor da olabilirim sadece fikir almak için yazdım.
Her gün bir şey günü ona bakarsanız. Her özel günde kutlama mı bekliyorsunuz? Çevrenize bu kadar özenmek doğru değil, böyle yaparsanız hiç memnun olmazsınız.
Yıldönümünde doğum gününüzde hediye almış işte. Çok abartıyorsunuz, zorla güzellik olmaz. İçten gelindiğü için yapılmalı böyle şeyler

Herkese merhabalar. 1,5 senelik güzel giden bir ilişkim var. Sevgilim son sınıf öğrencisi, durumu pek iyi değil (benim de değil) birkaç bursla geçinen sıradan bir öğrenci. Ben de öyleyim. Benim annem babam çalışıyor onun ise sadece annesi çalışıyor.
Sevgilim beni özel günlerde hediyelendirir. Doğum günümde ve yıldönümümüzde hediyeleştik. Sevgililer gününde ve mesela bugün, hediye almak aklına bile gelmedi. Sözel olarak ben hatırlatmadıkça kutlamadı bile.
Oda arkadaşlarımın hepsi ufak da olsa hediyeler aldı, asla maddi boyutunda değilim sevgilimle uzak mesafeyiz ama hepsinin sevgilisi kadınlar günü için bile ufak da olsa bir şeyler almış.
Maddi olmasa bile bir arkadaşımıza benim için duygu’ya çikolata ver bile demedi, ben bu tarz bir şeyden bahsediyorum. Herkese çiçejler böcekler geliyor böyle günlerde bana sadece param yok diyor, ben buketler beklemiyorum bir arkadaşımıza dese ki bahçeden iki tane gül kopart duygu’ya benim ilettiğimi söyle ona bile okeyim. Bunu bile düşünmüyor. Kadınlar gününde kızların sevgilisi kutlamış falan diyorum öyle günler önemsiz diyor.
Şimdi ben buna bana niye nir şey almadın ya da bilmem ne desem bana param yok diyecek. Bazı şeyler düşünceyle olmalı her şey parayla da olacak değil ki. İşin para kısmında asla değilim parasız da 5-10 liraya bile bir çikolata alsa yeter bana. Onu bile yapmıyor. Arada hatırlanmak istiyorum ama bunu söyleyemiyorum, gün kutlama bahanesi de değil.

Ben zaten gidip bir şey istemedim, sadece bana hiçbir şey yapılmayınca sözel olarak bile sevgililer gününde vs. Bir şey denmeyince bu gairp mi diye sordum? Hemen yargılayıcı küçümseyici olarak alandasınız maşallah.
Siz erkek arkadaşınıza sevgililer gününde hediye almış mıydınız ?

Hayatı Instagram'daki gibi yaşamak istiyorsunuz. Çocuğu bi salın. Gencecik yaştaki çocuklara musallat olup bana şunu bunu yapsın diyorsunuz. Çocuk kendisi de öğrenci ve senden fazla bir geliri yok ki. Hatta durumu seninkinden bile kötüdür sadece annesi çalışıyormuş. Bırak okulunu bitirsin, bırak büyüsün. Sana uymuyorsa da maddi değeri yüksek hediyeler istiyorsan da kendinden büyük sevgili yaparsın işi gücü oturmuş. 25 yaşından küçük bir erkekten fazla bir şey beklenmez bu ekonomide ve durumda

Çocuğu bi salın. Gencecik yaştaki çocuklara musallat olup bana şunu bunu yapsın diyorsunuz. Çocuk kendisi de öğrenci ve senden fazla bir geliri yok ki. Hatta durumu seninkinden bile kötüdür sadece annesi çalışıyormuş. Bırak okulunu bitirsin, bırak büyüsün. Sana uymuyorsa da maddi değeri yüksek hediyeler istiyorsan da kendinden büyük sevgili yaparsın işi gücü oturmuş. 25 yaşından küçük bir erkekten fazla bir şey beklenmez bu ekonomide ve durumda
yuh artık. Bir kere bile sevgilime şunu yap bunu yap demedim. Bana şunu al bunu al demedim. 1,5 senede bana 1 kere falan hediye alınmıştır, maddi değeri yüksek hediyeler istediğimi nereden çıkardınız? Yazılandan bunu anladıysanız pes demek istiyorum. Ben düşünceden bahsetmek istedikçe bu forumdaki +35 hanım teyzeler yargı dağıtmaya başlıyor nedense. Önce bir okuduğunuzu anlayın sonra bana böyle uzun uzun ilişkimi ve çocuğu bırakmam hakkında tavsiye verin. Biz uzak mesafeyiz ve bazen sevgilimden gelen romantik bir “mesaj” bile hoşuma gidiyor. O bunu da yapmıyor diyorum. Gün bahane. Ben sadece daha özenli olmasından bahsediyorum. Gidip de çocuktan araba istemişim gibi yazmışsınız.

yuh artık. Bir kere bile sevgilime şunu yap bunu yap demedim. Bana şunu al bunu al demedim. 1,5 senede bana 1 kere falan hediye alınmıştır, maddi değeri yüksek hediyeler istediğimi nereden çıkardınız? Yazılandan bunu anladıysanız pes demek istiyorum. Ben düşünceden bahsetmek istedikçe bu forumdaki +35 hanım teyzeler yargı dağıtmaya başlıyor nedense. Önce bir okuduğunuzu anlayın sonra bana böyle uzun uzun ilişkimi ve çocuğu bırakmam hakkında tavsiye verin. Biz uzak mesafeyiz ve bazen sevgilimden gelen romantik bir “mesaj” bile hoşuma gidiyor. O bunu da yapmıyor diyorum. Gün bahane. Ben sadece daha özenli olmasından bahsediyorum. Gidip de çocuktan araba istemişim gibi yazmışsınız.

35+ değilim hâlâ 20lerimdeyim ve saçmaladığını düşünüyorum. Bir tek annesi çalışan öğrenci çocuktan her özel günde hediye beklenmez. Biraz olgun olmak, sosyal medyada her gördüğünüz şeye özenmemek neden bu kadar zor? Günümüz ilişkilerinin tek düzeliğinden nefret ediyorum

Özel günlere ben de zerre önem vermem. Çünkü hatırlanmak, özel hissettirilmek 1 ya da 2 güne indirgenmeyecek kadar önemli. İnsanın içinde olunca özel gün falan beklemeden her daim sevgisini göstermek istiyor zaten. İçinde olmayınca o günlerde hatırlattığınızda alınan hediyelerin bile kıymeti değeri yok.
Daha çok çok gençsiniz. Bırakın bu imalat hatasını kendiniz gibi düşünen birini bulun. Sizi beklentiye düşürmeyecek birileri illa vardır.

35+ değilim hâlâ 20lerimdeyim ve saçmaladığını düşünüyorum. Bir tek annesi çalışan öğrenci çocuktan her özel günde hediye beklenmez. Biraz olgun olmak, sosyal medyada her gördüğünüz şeye özenmemek neden bu kadar zor? Günümüz ilişkilerinin tek düzeliğinden nefret ediyorum
Vallaha o zaman daha kötü, okuduğunuzu düşünmüyorum mesajlarımı.

Birincisi, benim durumum ondan daha kötü, kirada yaşıyoruz onların 2 evi var (sadece çocuğa yapışmadığımı söylemek için bunu söylüyorum)
İkincisi, gerçekten maddiyat beklentisi ile söylemiyorum. Sevgililer gününde benimle story atmasını bekledim onu bile atmadı. Bırakın hediyeyi.

Zaten senede birjaç kere görüşüyoruz, görüşmediğimiz zamanlarda hatırlanmak istiyorum. Para değil mesele. İlgisiz hissediyorum. Bu kadardı gerçekten

Bu arada sokaktan bir çiçek koparsa da olur demişsin ama çocuk onu yapsa muhtemelen senelerce dilinden düşmeyecek bana sokaktan çiçek koparıp getirdi 3 kuruş para harcamadı özensiz hediye diye

Vallaha o zaman daha kötü, okuduğunuzu düşünmüyorum mesajlarımı.

Birincisi, benim durumum ondan daha kötü, kirada yaşıyoruz onların 2 evi var (sadece çocuğa yapışmadığımı söylemek için bunu söylüyorum)
İkincisi, gerçekten maddiyat beklentisi ile söylemiyorum. Sevgililer gününde benimle story atmasını bekledim onu bile atmadı. Bırakın hediyeyi.

Zaten senede birjaç kere görüşüyoruz, görüşmediğimiz zamanlarda hatırlanmak istiyorum. Para değil mesele. İlgisiz hissediyorum. Bu kadardı gerçekten

Sevgililer gününde story atmak çok özenti bir şey, tamamen çevreye yapılmış bir gösteriş. Madem 2 kira gelirleri var durumları o kadar da kötü değil, demek ki içinden gelmiyor o da böyle bir kişilik. Burcu nedir bu adamın?

Bu arada sokaktan bir çiçek koparsa da olur demişsin ama çocuk onu yapsa muhtemelen senelerce dilinden düşmeyecek bana sokaktan çiçek koparıp getirdi 3 kuruş para harcamadı özensiz hediye diye
Nereden biliyorsunuz? Kendinizden mi? Nereden bu kadar eminsiniz? Kimse bana daha önce bunu bile yapmadı. Ben sevgilimin parası yok diye her zaman çok bilinçli ve üsturuplu davrandım. Kahvaltı yapmayalım diye aç kaldığım bile oldu. Sevgilimle dalga geçecek değilim. Param benim de yok. Kyk’da kalan bir kız için bunlar bile fazla evet. Ben neyim ki çocuktan ne bekleyeceğim

Bence der her özel günde kutlamak, çikolata almak bile gereksiz. Doğum günü ve yıl dönümü gibi günler daha önemlidir benim için. Ama şöyle de bir şey var; siz beklediğinizi açık açık belirtiyorsunuz çocuğa. Bu durumda sizi kırmamak için ufak bir şey yapabilirdi. Ama siz de sürekli istemeyin tabi.

Bence der her özel günde kutlamak, çikolata almak bile gereksiz. Doğum günü ve yıl dönümü gibi günler daha önemlidir benim için. Ama şöyle de bir şey var; siz beklediğinizi açık açık belirtiyorsunuz çocuğa. Bu durumda sizi kırmamak için ufak bir şey yapabilirdi. Ama siz de sürekli istemeyin tabi.
Şu da var ama 14 şubatta 100 liralık çiçeği 300-400e kakalıyorlar. Başka şehirdeymiş, çiçek göndermeye kalksa ciddi bir bütçe.

valla böyle şeyler ilişki dinamiğine ve erkeğe bağlı. her erkek aynı düşüncede değil ve bu kötü birşey de değil. hediyeler, onlar bunlar yapıp sevgilisini aldatan, en şatafatlı hediyelerle evlenme teklifi alıp boşananlarla dolu etraf. sizi seviyor, en önemlisi değer verip saygı duruyorsa, iyi anlaşıyorsanız tamamdır. her insan sizin gibi düşünemez, her erkek aynı şekilde jestler yapamaz. benim babam anneme bi gün çiçek almamıştır, ikisi de eğitimli, maddi durumu iyi insanlar. ama ikisi birbirinin en yakın arkadaşı, hala el ele otururlar, annem hastalık atlattı, babam gık demeden hizmet etti, anneanneme oğullarından daha hayırlı hizmet eder falan.
alsa, hatırlasa, bilse cok güzel tabiki ama yok bilmiyor.
ki sizin sevgiliniz yeni nesil tabiki aynı olmaz, ama o da özel günlerinizi kutluyormuş. cok beklentidesiniz. her özel günde çiçek böcek cok da önemli şeyler değil inanın.

Kadınlar gününde sevgiliden hediye beklemek mi 😅 böyle böyle her özel günde hediye beklerseniz para mı yetişir? En önemlilerini kutlamış işte. Sabah yumurta bitmiş markete gittim, baktım herkesin elinde çiçek, markette buket çiçek satılıyor. Anlamadım, sonra kasiyer elime bi tane gül tutuşturdu ödemeyi yaparken. Meğer kadınlar günüymüş. Aman hiç umurumda değil. Sevgiline katılıyorum çok anlamsız. Bugünün kadınlar günü olduğunu bilmeseydim hayatımda ne değişecekti, aa bu yıl da kadınlar günü kutlamadık diye aklıma bile gelmez asla 🤣

Back