Niye bu kadar sert yorumlar yapıyosunuz anlamıyorum. Sadece üzüntüden kafamın içi çok dolu ve yıpranmış olamazmıyım? Biraz zamana yaymak çok mu kötü? Ben de genelde ailelerin içine sinmeyen bir şeyi insanların sonradan acı bi şekilde anladığını fark ettiğini görüyorum. Ve diyorum ki, kendi durumumun da en sonunda istememeyle sonuçlanacağını biliyorum. Fakat bunu bana yaşadıklarım göstersin, vay be diyeyim istiyorum. Bu salaklık değil bana göre. Olmayacağının ben de farkına vardım burda ki yorumlara baktıktan sonra, fakat acabalarım varken bitirmek yerine onun hareketlerini görerek soğuyarak bitirmek isterim. Tekrar ediyorum (hiç bir yanıtımda da farklı bir şey söylemedim) evlenmek gibi bir niyetim yok. Sizin dediğiniz gibi onunla başkası evlenmesin ben evleneyim diyecek olsaydım emin olun buraya bırakın danışmayı, bu siteyi aklımdan bile geçirmezdim. İnsanlar fikirlerimi değiştirebilir dinlememeliyim diyerek hiç sormamayı tercih ederdim. Her şey bir anda yapılmıyor. bu yüzden zaman çok iyi gösteriyor insana neden olmayacağını ve bence şu an ki yaratılabilecek kaostan ziyade çok da sakince gösteriyor insana bazı gerçekleri.