- 26 Temmuz 2015
- 82
- 9
- 34
Yok maaşimi aileme vermiyorum sadece kardesime ve kendime harcama yapiyorum maas konusundan degil tamamen bencillik benim ailemin yaptigi..Yani simdi annendir, kirilma ama soracagim maasini ailene mi veriyosun?
Cogu ailede denk geliyorum cocugun maas iyiyse evlenmesini geciktirmeye calisiyolar.
Seninkinde uzaklik sorun degil. Hatta sorun bile yok.
Valla annem bu sebeple aglasa uzulmem hatta agla derim. Aglamak istiyosa aglasin cigerleri rahatlar. Anneyse anne gibi davransin. Yarin obur gun sen bu adamdan ayrilsan baskasiyla evlensen ve hergun o adamdan dayak yesen annen senin suratina nasil bakacak? Pışpış yapma, kiyamam da deme annene o sana baya saglam kiyiyo bencilligiyle. Ben olsam ne yemek yerim ne de konusurum.
benden kopmak istemiyor 4 yil universiteye gittin her yil ben agladim simdi nasil uzaga gelim edeyim filan diyor hep bana..
suan konusmuyorum zaten evde o bisey sorarsa cevap veriyorum.yemek yemiyorum zaten içimden gelmiyor durup durup agliyorum sanki bi kafese konulmus gibi hissediyorum kendimi.
bu zamana kadar aileme karsi hic baş kaldirmadim asi olmadim hic alisik degilim onu aglarken gormeye kiyamiyorum ama dediginiz gibi onlar bana cok guzel.kiyiyor