Aynen :) hergün gitsem bi sonraki gün yine çağırırlar özlerler. Ama öyleyken bile ben evimde olmayı yeğlerim, artı annem hiçbir iş yaptırmıyor ve o ayakta kalmasın yorulmasın diyede hergün gitmiyorum.Aynen, annemde 365 gün kalsam daha kalın der ama konu sahibinin ailesi istemiyor belli. Bu ısrar neden?
Bakin siz bunalttiniz diyosunuz ama eşimin calisma saatleri cok uzun oldugu icin disari cikartamiyor cocigu ve benim.cikmama da izin vermiyor o yuzden mecburen gidiyorum.anneme
Gitme arkadaşım sende çıkma dışarı. Kocanızın kölesi gibi yaşayın. Ömür boyu evde tıkılımı kalacaksın. Kocana destur çekemiyormusun. Siz ilk önce kocanızı düzeltin ömür boyu çekilmez o. Beni öule istenicekler kapılarını açmam gurunuzmu yok sizin. Üstelik siz kölemisiniz kocanız ne istese o olucak. Bu çocuk parka gitmek gezmek isteyince nolucak.onuda evemi kapatıcak kocanız. Hadi siz katlanıyorsunuz bu çocuğun suçu neEsim disari tek gondermiyor o yuzden gidiyorm zaten
Çok şaşırma :) bu anne baba benimkilerin yanında melek kalıyor. herkes anne baba olamaz malesef. Herkese baskıyla çocuk yaptırıldı zamanında bunlarda bu kadar seviyor diyelim. Herkes doğurmasın mümkünse.Anne evine gitmek de yük olmuş pes! Anne ya hu anne , el değil. Gitme haklılar diyorlar birde.
Evet gitmeyin ama haklı oldukları için değil, anneliği babalıģı unuttukları için gitmeyin , değmez!
Şu sitede daha neler okuyacak bu gözler.
Bakin siz bunalttiniz diyosunuz ama eşimin calisma saatleri cok uzun oldugu icin disari cikartamiyor cocigu ve benim.cikmama da izin vermiyor o yuzden mecburen gidiyorum.anneme
Bir de iki yaşındaki çocuk Orayı değil gezme ister
Yani sen başka gezmeye götürdün de çocuk gitmem mi dedi
Al bir leğen su koy balkona çocuk oynasın
buna katılmıyorum maalesef. benim oğlum şu an 3,5 yaşında. inan her sabah ağlıyor ben anneanneme gidicem diye. parka gidiyoruz böğüre böğüre anneanne diyor. oyuncak alalım yok gene anneanne. hatta eşim espri yapıyor verelim kimliğiyle orda yaşasın diyeoğlumun aklı yettiğinden beri durum bu. evin yolu çok sapa olmasına rağmen yolları bile ezberlemiş bize yolu tarif ediyor. ama çok değer veriliyor oğluma. konu sahibini istemiyorlar çocuğu da belli ki önem vermiyorlar buna rağmen çocuk nasıl ister onu anlamadım ben.
ama sizinki büyük
ayrıca sizin anneanneniz ilgiliymiş
konu sahibindeki anneanne evde istemiyor bana pek sevecen gibi gelmedi
oğlunuzun anneanne ile olan muhabbeti de bozulmasın hiç
bu nasıl bir aile yaw sen onların ccuklarısın o bebek ise torunları sen haklısın kuzum.Yerinde olsam küserim bana da bebeğimede hasret kalırlar.ne ağır laf onlar öyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?