Ailem.konusunda ben mi haksizim

Ne demek bir yere yollamıyorlar, kim yollamıyor? Anne olmuşsun artık ama birey olmamışsın demek ki. Evde hapis kaldığın için annene gitmek senin gezmen mi oluyor yani. Üzüldüm şahsen ama ordada istenmiyorsun, çocuğunla evinde otur, aktivite yaptır, oyun oynat o zaman.

Her ne kadar onlar senin annende babanda olsa demekki bunalmslar.. istemiolar senn herşeyin batıor annene..
bu kadar sık gitmeyin size cok mu zor.. bebeginizi anneniz yerine parka götürün durmayacak mı sanki cocuk..
ondan baska kimseniz yok sa yok kendinizi bu konuma düşürmeyn kimsem yok die.. gül gibi evlatlarnz var eşiniz var..
daha ne olsun.. gitme sıklıgını azaltın.. 3 4 haftada 1 e düşürün bence..
siz cagırın arada gelmezlersede zorlamayn
ailenizle daha önceden bir sorun proplem oldumu o yüzden mi böle patlak veriyor ki acaba ?

A
Aynen, annemde 365 gün kalsam daha kalın der ama konu sahibinin ailesi istemiyor belli. Bu ısrar neden?
Aynen :) hergün gitsem bi sonraki gün yine çağırırlar özlerler. Ama öyleyken bile ben evimde olmayı yeğlerim, artı annem hiçbir iş yaptırmıyor ve o ayakta kalmasın yorulmasın diyede hergün gitmiyorum.

Bakin siz bunalttiniz diyosunuz ama eşimin calisma saatleri cok uzun oldugu icin disari cikartamiyor cocigu ve benim.cikmama da izin vermiyor o yuzden mecburen gidiyorum.anneme

O zaman ailen bunu söylesin eşine

Onların evi park mı

Senin yaşın da küçük galiba

Eşine de benden selam söyle dışarı çıkınca yemezler seni

Annen yaşındayım kimse bu zamana kadar yemedi dışarı çıktım çocuğu gezdirdim vs vs diye

Bir de evde iş yapmak için vs kimse gerekmez çocuğu da işe katıp hem iş hem oyun günü geçirmelisiniz

Kimse bu annenizde olsa çocuğunuza bakmak zorunda değil. Ben sırf bu yüzden 5 yıl çocuk bile düşünmedim. Sizi istemiyorsa kapısından bile girmem. O kadar hakaret duyucam birde.neden gelmiyorsun dediğindede her bana soktuğu lafı söylerim her aramasında. İstemediğiniz yere gitmeyin. Çocuğunuz istedi diye katlanmak zorunda değilsiniz. Çocuğunuz hep istese hepmi katlanıcaksınız. Bana sorarsanız çağırmayın size bile. Çok isterlerse dışarda buluşun çocuğu dışarda görürsünüz de. Nedir yani annen babn diye katlanmak zorundamısın. Kendini boşu boşuna strese sokuyorsun.

Bana kalırsa sen görmemezlikten duymamazlıktan geliyorsun. Resmen belli istenmediğin sırf 2 yaşında neyin ne olduğunu bilmeyen bi bebe için oraya gidip kendimi küçük düşüremem. Bence sende bebeğim istiyor yalanının arkasına sığınma.

Esim disari tek gondermiyor o yuzden gidiyorm zaten
Gitme arkadaşım sende çıkma dışarı. Kocanızın kölesi gibi yaşayın. Ömür boyu evde tıkılımı kalacaksın. Kocana destur çekemiyormusun. Siz ilk önce kocanızı düzeltin ömür boyu çekilmez o. Beni öule istenicekler kapılarını açmam gurunuzmu yok sizin. Üstelik siz kölemisiniz kocanız ne istese o olucak. Bu çocuk parka gitmek gezmek isteyince nolucak.onuda evemi kapatıcak kocanız. Hadi siz katlanıyorsunuz bu çocuğun suçu ne

Bir de iki yaşındaki çocuk Orayı değil gezme ister

Yani sen başka gezmeye götürdün de çocuk gitmem mi dedi

Al bir leğen su koy balkona çocuk oynasın

Çok şaşırma :) bu anne baba benimkilerin yanında melek kalıyor. herkes anne baba olamaz malesef. Herkese baskıyla çocuk yaptırıldı zamanında bunlarda bu kadar seviyor diyelim. Herkes doğurmasın mümkünse.

sizi isteniyora baglamayın ama bunalmaları normal . iki haftada bir iki defaya düsürün.
birsey aldırmayın parasını verip nile .anneneizin dediğide dogru temizliği yapabilrisiniz büyümüş yası .

anne baban da ilginc insanlarmis nasi bu kadar rahat git gelme diyebiliyorlar bu bir ikincisi siz bunu duya duya hala nasil sik sik gidebiliyirsunuz ?benim ailem birak bu laflari azicik surat yapsalar bi kere ben üç beş ay gitmem.Demek ne anlıyoruz canın kanında olsa mesafe iyidir!sizde onlar görüşmek isteyinceye kadar kesinlikle gitmeyin derim .

Bir de iki yaşındaki çocuk Orayı değil gezme ister

Yani sen başka gezmeye götürdün de çocuk gitmem mi dedi

Al bir leğen su koy balkona çocuk oynasın

buna katılmıyorum maalesef. benim oğlum şu an 3,5 yaşında. inan her sabah ağlıyor ben anneanneme gidicem diye. parka gidiyoruz böğüre böğüre anneanne diyor. oyuncak alalım yok gene anneanne. hatta eşim espri yapıyor verelim kimliğiyle orda yaşasın diye oğlumun aklı yettiğinden beri durum bu. evin yolu çok sapa olmasına rağmen yolları bile ezberlemiş bize yolu tarif ediyor. ama çok değer veriliyor oğluma. konu sahibini istemiyorlar çocuğu da belli ki önem vermiyorlar buna rağmen çocuk nasıl ister onu anlamadım ben.

ama sizinki büyük

ayrıca sizin anneanneniz ilgiliymiş

konu sahibindeki anneanne evde istemiyor bana pek sevecen gibi gelmedi

oğlunuzun anneanne ile olan muhabbeti de bozulmasın hiç

bu nasıl bir aile yaw sen onların ccuklarısın o bebek ise torunları sen haklısın kuzum.Yerinde olsam küserim bana da bebeğimede hasret kalırlar.ne ağır laf onlar öyle

Annenin üslubu, tavrı çok yanlış olsa da haftada iki kere gidiyor olman bence de fazla..
Ben de istemezdim.. Herkesin bi düzeni var..

Iyi sonunda gitmek istemiyormuşsun.

Kizma ama seni zaten davet eden yokki.
Bence gitme yani. Ve dogru... çocuğunun eşyalarıni kendin al veya eşin alsın.

Anlamiyorum. Koskoca kadin olmuşsunuz, evlenmişsiniz üstüne cocuk doğurmuşsunuz hâlâ ben hasta oldum... annem aramadi derdindesiniz.

bu nasıl bir aile yaw sen onların ccuklarısın o bebek ise torunları sen haklısın kuzum.Yerinde olsam küserim bana da bebeğimede hasret kalırlar.ne ağır laf onlar öyle

Hasret kalicaklarini ben şahsen düşünmüyorum.
Her insan torun sevdalisi olmuyor.
Haftanin iki günü gitmek bana abartı geldi.
Eşi haftanin 2 günü full kvnin yaninda geçirse kesin kiyamet kopardi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…