Ailem.konusunda ben mi haksizim

Haklisiniz hep hormonlar 18 yasinda beni okulumdan alip istemedigm biriylede evlendiren hep hormonlarim zaten sanirim benm haberim yokken aileme baski kurmuslar istemedigim biriyle evlendim ve kocam tarafindan hayatim kisitlandi biriniz de demissiniz kocani egit benimle alakasi olmayan kocami mi egiteyim yoksa bosanio ailem tarafindan hergun laf yiyp kovulayim mi

Hayretler icindeyim ya. Bircok insan ailenizi bunaltmayin demis. Ne demek bunaltmak? Aile dedigin sey sevgiden ibaret olmalidir. Cikar, menfaat gutmez. Hesap yapmaz. Haftada 1 gidiyorsan "ay kalsaydiniz doyamadik" denir. 2 gidiyorsan "3 gun gelsenize ozluyoruz" denir. Kesinlikle anneniz normal degil. Gitmeyin sizde. Cagirmayinda bir sure. Sizin ona hissettiklerinizi karsilayabilecek bir sevgisi yok bence.

Hasret kalicaklarini ben şahsen düşünmüyorum.
Her insan torun sevdalisi olmuyor.
Haftanin iki günü gitmek bana abartı geldi.
Eşi haftanin 2 günü full kvnin yaninda geçirse kesin kiyamet kopardi

bneim eşim haftanın 3 günü full kayınvalidede. üstelik aile dost aşığı da değilim ama bence hiç sorun değil

Esi gitse kiyamet kopardi demissiniz niye kopsun annesi sonucta hatta ben derim anneni cagir kahvaltiya yemege diye ayrica tekrar soyluyorm gitmek istemiyorm dememe ragmen beni göturen esimin kendisiydi ayrica bu sabah annem aradi gel cocugu ozledm diye bende ettikleri laflari saydim gelmem dedim oda bakma sen bize kizginlikla oylesine diyorum alinma dediler ama gitmicm

bneim eşim haftanın 3 günü full kayınvalidede. üstelik aile dost aşığı da değilim ama bence hiç sorun değil

Benim icinde sorun degil.
Konu sahibinin annesi icin sorun ama.
Eee... konu zaten biz değiliz.
Dediğim gibi konu sahibe annesine gitmeyi biraksa kadin hasret kalicagina şükran namazi kilacak kivamda.

kardeşim ve eşi de sürekli annemın tepesındeler
annem sıkılıyor
kadının hali oluyor olmuyor
yanlzı kalmak ıstıyor, bazen dınlenmek ıstıyor ama kardesıme mesela bugun de gtmeyın anneme yazık cok yorgundu zaten desem
sen anneme gıtmemı ıstemıyor musun der:)

benım annem bu sekılde davranmaz onlar gelınce deli divane olur ama arada benle de dertlesır
cok sık gelıyorlar sıkılıyorum der

benim işim anneme 5 dakıka
arabam da var
anneme ıkı haftada bır falan gıderım anca

Benim icinde sorun degil.
Konu sahibinin annesi icin sorun ama.
Eee... konu zaten biz değiliz.
Dediğim gibi konu sahibe annesine gitmeyi biraksa kadin hasret kalicagina şükran namazi kilacak kivamda.

hayır ama siz demişsiniz ki eşin kvye gitse kesin söylenirdin diye onun için dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…