Ailem.konusunda ben mi haksizim

Yahu istemiyor niye bu kadar diretiyorsunuz.
Gitmeyin işte alla allaaaaa.
Gitmezseniz size küsen müsen yok. Zırt pırt ne böyle.
İstemiyor kadın bu kadar basit. Açıkca da söylemiş.
Kovulduğunuz yere ne diye yüzsüz gibi gidip duruyorsunuz?
Çocuk istiyormuş.. İstemesin ya oturun evde güler misin ağlar mısın ya?

ailenin yaptığı çok ayıp olmuş. evet çocuklu insan bazen çekilmiyor ama siz de bir tane var. kaldı ki hafta da 2 gün gidiyorsunuz. dozu da kaçırmıyorsunuz. insan kendi özler torunu , kızını. hani hergün anam -babam deseniz, eşinizde gitme dese anlarım ama burda öyle bir şey de yok.
ha bana ailem böyle davransa bayramdan bayrama ancak giderim. zira çok ayıp etmişler.

Bakin siz bunalttiniz diyosunuz ama eşimin calisma saatleri cok uzun oldugu icin disari cikartamiyor cocigu ve benim.cikmama da izin vermiyor o yuzden mecburen gidiyorum.anneme

konu şaka gibi,
adamlar kapıdan kovuyor bacadan giriyorsunuz, gitmeyin oturun evde, zorla misafirlik olur mu?
haklılar haksızlar orası tartışılır ama gelme diyen insanın evine gidilmez ki, ben olsam (kim olursa olsun) böyle davrandığım biri ısrarla evime gelmeye devam etse delirirdim.

Hata üstüne hata yapıyorsunuz
2 yaşındaki çocuğun aklı ile aile düzeni kurulduğu berede görülmüş? Haftada 2 kere çok hareketli çocuğunuzla ailenizin evine gitmeniz ayrı düşüncesizlik.
Bir de üstüne gidip eşinize ailenizle olan durumu söylüyorsunuz.

Buyrun size çözüm.
Parka gidin.
Eşiniz izin vermiyor mu?
Taşının güvenli bir yere.
Sosyal medya çocuk aktiviteleriyle dolup taşıyor.
Çocuk için evi cazip hale getirmenin yolunu bulun.
Evde aktiviteler yapın, koşun, saklambaç oynayın,
Hamur, boyama, kum, su, vakit geçer bir şekilde.
Bulmuşsunuz işin kolayını kap çocuğu anne evine...

Hata üstüne hata yapıyorsunuz
2 yaşındaki çocuğun aklı ile aile düzeni kurulduğu berede görülmüş? Haftada 2 kere çok hareketli çocuğunuzla ailenizin evine gitmeniz ayrı düşüncesizlik.
Bir de üstüne gidip eşinize ailenizle olan durumu söylüyorsunuz.

Buyrun size çözüm.
Parka gidin.
Eşiniz izin vermiyor mu?
Taşının güvenli bir yere.
Sosyal medya çocuk aktiviteleriyle dolup taşıyor.
Çocuk için evi cazip hale getirmenin yolunu bulun.
Evde aktiviteler yapın, koşun, saklambaç oynayın,
Hamur, boyama, kum, su, vakit geçer bir şekilde.
Bulmuşsunuz işin kolayını kap çocuğu anne evine...
Arkadaşın 2. Paragrafta yazdıklarına benzer şeyler yazacaktım ben de , çocuk sıkıntıdan da hırçınlaşıyor olabilir kaldı ki orada da sıkılır sürekli suratsız insanlar. ..
Ama ilk paragrafa katılmıyorum, dediğinize göre gidip yayılayım keyfime bakayım çocukla ilgilensinlee demiyorsunuz ... haftada 2 gün de çok değil anne evine gitmek için, aileniz çok Hoşgörüsüz ve sevgisiz insanlar, bence sizi de çocuğunuzu da haketmiyorlar...

Yani bazısı da zorla.hakaret et bana diyor ki ediyor insanlar. Bacim ima bile değil. Alenen sana gelme diyorlar neden bu ısrar? ? Otur evinde allah aşkına. El.kadar çocuk istiyor nedir yani. Otur evinde ayda bir git.

Arkadaşın 2. Paragrafta yazdıklarına benzer şeyler yazacaktım ben de , çocuk sıkıntıdan da hırçınlaşıyor olabilir kaldı ki orada da sıkılır sürekli suratsız insanlar. ..
Ama ilk paragrafa katılmıyorum, dediğinize göre gidip yayılayım keyfime bakayım çocukla ilgilensinlee demiyorsunuz ... haftada 2 gün de çok değil anne evine gitmek için, aileniz çok Hoşgörüsüz ve sevgisiz insanlar, bence sizi de çocuğunuzu da haketmiyorlar...

Alışkın olmayan insan o koşuşturmayı kaldıramaz. Kaldı ki zorunda da değil. Konu sahibi ilgileniyor olsa bile evde sürekli hareket hali var. Çocuk koşturuyor, anne peşinden koşuyor , belki çocuk hırçın bağırıyor,ses yukseliyor vs...
ben bu gibi zorlukları başkalarına yüklememe taraftarıyım; sonuçta rahatsız etmediğimiz ölçüde hayatlarında olmamız dogru olan...

Anne evine gitmek de yük olmuş pes! Anne ya hu anne , el değil. Gitme haklılar diyorlar birde.
Evet gitmeyin ama haklı oldukları için değil, anneliği babalıģı unuttukları için gitmeyin , değmez!
Şu sitede daha neler okuyacak bu gözler.

Ailemle ne yapcagimi sasirdim artik evliyom 2 yasinda cocugum var annemden baska kimsem olmadigi icin haftada 2 gun onlarda oluyoruz çunku bebeğim sürekli onlari istiyor ama ailem eve bu kadar sık geldigim icin hep surat asiyor cocugumun biseyi bitse ordayken ucretini verip alirmisn dedigimde bagirip cagiriyolar biktim senden kocan alsin diye babam her zor duruma düstügunde esime gider o da her turlu yardima kosar ama evde bi sarj aleti i kullansam senin yokmu niye evinden getirmiyosn diye kizar bagirir cocugum cok hareketli anneme sen bak cocuga ben temizlik yapam gelde haftada bir derim bi senin mi cocugun var yap der kucuk kardesim var cocugumla kavga eder annem git evine bunaldim artik der gecen bende cocigimda ayni anda hasta olduk bi kez bile gel demedi yada kendisi gelmedi esim goturdu bizi ertesi gün gidin artik benim isim gücüm var dedi bu yuzden gitmak istemiyorm.sogudum artik ben yanlis mi düsnuyirm
Evet yanlış düşünüyorsunuz. Evli barklı insansınız niye gidip onların evinde kalıyorsunuz haftada iki gün. Aynı şehirdesiniz bir de anlaşılan. Hiç manası yok. Çocuk farklı insan hep ister. Olmayınca alışır. Kendi hayatınız var artık ona odaklanın. Pek sevgi dolu bir aileniz yok o bir gerçek e ama siz de o halde uzak durun biraz. İnsan istenmediği yere gidip gidip durmaz ki.

Ailen bi garip, seni istemiyorlar belli. Ama sende garipsiniz neden istenmediğin yere ısrarla gidiyorsun? Çocuğum istiyor demişsin. Çocuk bu bir ister iki ister

Sana böyle davrandıkları halde hafta da 2 gün niye gidiyorsun peki? Açık açık istenmediğin halde ! Çocuğunu bir şekilde oyala, parka bahçeye, başka gezmelere götürsene. ne gerek var ailende olsa demek ki bıkmışlar yani. Bu kadar laf duysam annemde olsa kapıdan girmem bir daha şahsen.

Anne evine gitmek de yük olmuş pes! Anne ya hu anne , el değil. Gitme haklılar diyorlar birde.
Evet gitmeyin ama haklı oldukları için değil, anneliği babalıģı unuttukları için gitmeyin , değmez!
Şu sitede daha neler okuyacak bu gözler.
Aynen, annemde 365 gün kalsam daha kalın der ama konu sahibinin ailesi istemiyor belli. Bu ısrar neden?

benim kardeşim senin annen gibi.hadi annen evinin kadını benim kardeşim ne havalara giriyorsa.

Back