- 21 Ağustos 2014
- 730
- 1.477
- 313
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çocuğu parka falan götürün yahu.
Esim disari tek gondermiyor o yuzden gidiyorm zaten
Arkadaşın 2. Paragrafta yazdıklarına benzer şeyler yazacaktım ben de , çocuk sıkıntıdan da hırçınlaşıyor olabilir kaldı ki orada da sıkılır sürekli suratsız insanlar. ..Hata üstüne hata yapıyorsunuz
2 yaşındaki çocuğun aklı ile aile düzeni kurulduğu berede görülmüş? Haftada 2 kere çok hareketli çocuğunuzla ailenizin evine gitmeniz ayrı düşüncesizlik.
Bir de üstüne gidip eşinize ailenizle olan durumu söylüyorsunuz.
Buyrun size çözüm.
Parka gidin.
Eşiniz izin vermiyor mu?
Taşının güvenli bir yere.
Sosyal medya çocuk aktiviteleriyle dolup taşıyor.
Çocuk için evi cazip hale getirmenin yolunu bulun.
Evde aktiviteler yapın, koşun, saklambaç oynayın,
Hamur, boyama, kum, su, vakit geçer bir şekilde.
Bulmuşsunuz işin kolayını kap çocuğu anne evine...
Arkadaşın 2. Paragrafta yazdıklarına benzer şeyler yazacaktım ben de , çocuk sıkıntıdan da hırçınlaşıyor olabilir kaldı ki orada da sıkılır sürekli suratsız insanlar. ..
Ama ilk paragrafa katılmıyorum, dediğinize göre gidip yayılayım keyfime bakayım çocukla ilgilensinlee demiyorsunuz ... haftada 2 gün de çok değil anne evine gitmek için, aileniz çok Hoşgörüsüz ve sevgisiz insanlar, bence sizi de çocuğunuzu da haketmiyorlar...
Evet yanlış düşünüyorsunuz. Evli barklı insansınız niye gidip onların evinde kalıyorsunuz haftada iki gün. Aynı şehirdesiniz bir de anlaşılan. Hiç manası yok. Çocuk farklı insan hep ister. Olmayınca alışır. Kendi hayatınız var artık ona odaklanın. Pek sevgi dolu bir aileniz yok o bir gerçek e ama siz de o halde uzak durun biraz. İnsan istenmediği yere gidip gidip durmaz ki.Ailemle ne yapcagimi sasirdim artik evliyom 2 yasinda cocugum var annemden baska kimsem olmadigi icin haftada 2 gun onlarda oluyoruz çunku bebeğim sürekli onlari istiyor ama ailem eve bu kadar sık geldigim icin hep surat asiyor cocugumun biseyi bitse ordayken ucretini verip alirmisn dedigimde bagirip cagiriyolar biktim senden kocan alsin diye babam her zor duruma düstügunde esime gider o da her turlu yardima kosar ama evde bi sarj aleti i kullansam senin yokmu niye evinden getirmiyosn diye kizar bagirir cocugum cok hareketli anneme sen bak cocuga ben temizlik yapam gelde haftada bir derim bi senin mi cocugun var yap der kucuk kardesim var cocugumla kavga eder annem git evine bunaldim artik der gecen bende cocigimda ayni anda hasta olduk bi kez bile gel demedi yada kendisi gelmedi esim goturdu bizi ertesi gün gidin artik benim isim gücüm var dedi bu yuzden gitmak istemiyorm.sogudum artik ben yanlis mi düsnuyirm
Ne biçim evlilikler var. Bunları yaşarken normal bir hayat yaşadığınızı düşünüyor musunuz acaba?Bakin siz bunalttiniz diyosunuz ama eşimin calisma saatleri cok uzun oldugu icin disari cikartamiyor cocigu ve benim.cikmama da izin vermiyor o yuzden mecburen gidiyorum.anneme
Aynen, annemde 365 gün kalsam daha kalın der ama konu sahibinin ailesi istemiyor belli. Bu ısrar neden?Anne evine gitmek de yük olmuş pes! Anne ya hu anne , el değil. Gitme haklılar diyorlar birde.
Evet gitmeyin ama haklı oldukları için değil, anneliği babalıģı unuttukları için gitmeyin , değmez!
Şu sitede daha neler okuyacak bu gözler.