- 30 Kasım 2019
- 11.810
- 37.432
Adam o kadar çok aldatmış ki birinden biri tanışma gününe denk gelmesi çok normal. "Oyun böyük yeenim" diyenlere inanmasın kuzeninizAynen ama neymiş tam tanışma olacağı günü nasıl bilip yapmış diyorlar. Kız haberim yoktu tesadüf geldi dedi
Yook direkt Fatih bence.nursemayı evlendirdikleri manyak gibiymiş
Tamam, şimdi oldu. Diğer iki görselden kabul etme anlaşılmıyordu.Eki Görüntüle 3266332
Bunu eklemeyi unutmuşum
Aldatmis, kiza da ailesine de soyleyin, onlar kim ki birileri neden onlar icin shopla ugrassin offfDün teyzemin kızının aile tanışması olacaktı. 8 senelik ilişkisi var sevgilisini hepimiz tanırız çocukluk aşkı gibi bir şey ikisi de 25 yaşında. Çocuk muhafazakar biri. (Aileside) dün sabah hazırlık yaparken teyzemin kızına fakeden bir mesaj geliyor (instagram ortak hesaplarına) “Merhaba senin sevgilin seni benimle aldattı beraber olduk duygularımla oynadı diye numaram şu.. ara beni” diye sonra mesajlar silindi ama biz numarayı gördük bir kaç tane de ekran resmi onları da koyacağım. Kızı aradık “iş arkadaşlarının arkadaşıydım kendisi bana asıldı 1 hafta sevgili olduk babam telefonumu karıştırıyor bazen ortadan kaybolabilirim dedi, daha sonra kavga ettik barışmak için iş arabasıyla beni aldı ve arabada beraber olduk bana sen benim aileme göre değilsin okumuş ve açık bir kadınsın dedi ben bahane olduğunu anladım araştırdım başka bir telefona numarasını kaydettim resmimizi gördüm profilde , bana gizliydi ” dedi ekran resimleri (bir iki tanesini gösteriyorum) attı. Sevgilisi ise yeminler etti o kız sorunlu iş arkadaşımla benim telefonumdan konuştu o bana koştu ekran resimleri shop diye. Teyzemde (cahil kafası) sevgilisine inandı 2 günlük adamla niye beraber oluyor iptal etmeyelim dedi. Kızda sizi bağlamaz benim hayat tarzım amacım bir kadını kurtarmak dedi büyük tartıştılar. Herkes bize oynanan oyun biri aile tanışması olduğunu biliyordu bilerek yaptılar fake hesap diyorlar. Çocuğun 8 senedir hiç yanlışı olmadı. Kız benimde duygularımla oynadı intikam almak için yaptım diyor sevgilisi ise yemin ediyor. Kuzenim arada kaldı ve inanmak istiyor ama teyzemlerde çok zorluyor çocuğu çok seviyorlar iyice psikolojimiz bozuldu kız konferans konuşmasında“X e söyleyin benimle bir alakası olmadığına kurana yemin etsin bu kadar inançlı ya” dedi çocukta bu salak kız için mi kuranı karıştırıcam dedi sonra da kurana yemin etti. Kafamız karışık hepimizin psikolojisi bozuldu erkeklerden korkar olduk
KIZIN ATTIĞI EKRAN RESİMLERİNDEN BİR İKİ TANESİ birde ortak hesaplarında isim yok çıkma tarihleri var sadece kız nasıl buldu onu da bilmiyoruz
Eki Görüntüle 3266255 Eki Görüntüle 3266256
Sizin ex Henry Cavill gibi yakışıklı idiyse doğru olabilir bakAynen zaten ev arkadaşının işi gücü yok, kendi resimleri yerine onun resimlerini koyacak
Ortalama bişeydi.Sizin ex Henry Cavill gibi yakışıklı idiyse doğru olabilir bak
Mesajlara ikna oldum benDün teyzemin kızının aile tanışması olacaktı. 8 senelik ilişkisi var sevgilisini hepimiz tanırız çocukluk aşkı gibi bir şey ikisi de 25 yaşında. Çocuk muhafazakar biri. (Aileside) dün sabah hazırlık yaparken teyzemin kızına fakeden bir mesaj geliyor (instagram ortak hesaplarına) “Merhaba senin sevgilin seni benimle aldattı beraber olduk duygularımla oynadı diye numaram şu.. ara beni” diye sonra mesajlar silindi ama biz numarayı gördük bir kaç tane de ekran resmi onları da koyacağım. Kızı aradık “iş arkadaşlarının arkadaşıydım kendisi bana asıldı 1 hafta sevgili olduk babam telefonumu karıştırıyor bazen ortadan kaybolabilirim dedi, daha sonra kavga ettik barışmak için iş arabasıyla beni aldı ve arabada beraber olduk bana sen benim aileme göre değilsin okumuş ve açık bir kadınsın dedi ben bahane olduğunu anladım araştırdım başka bir telefona numarasını kaydettim resmimizi gördüm profilde , bana gizliydi ” dedi ekran resimleri (bir iki tanesini gösteriyorum) attı. Sevgilisi ise yeminler etti o kız sorunlu iş arkadaşımla benim telefonumdan konuştu o bana koştu ekran resimleri shop diye. Teyzemde (cahil kafası) sevgilisine inandı 2 günlük adamla niye beraber oluyor iptal etmeyelim dedi. Kızda sizi bağlamaz benim hayat tarzım amacım bir kadını kurtarmak dedi büyük tartıştılar. Herkes bize oynanan oyun biri aile tanışması olduğunu biliyordu bilerek yaptılar fake hesap diyorlar. Çocuğun 8 senedir hiç yanlışı olmadı. Kız benimde duygularımla oynadı intikam almak için yaptım diyor sevgilisi ise yemin ediyor. Kuzenim arada kaldı ve inanmak istiyor ama teyzemlerde çok zorluyor çocuğu çok seviyorlar iyice psikolojimiz bozuldu kız konferans konuşmasında“X e söyleyin benimle bir alakası olmadığına kurana yemin etsin bu kadar inançlı ya” dedi çocukta bu salak kız için mi kuranı karıştırıcam dedi sonra da kurana yemin etti. Kafamız karışık hepimizin psikolojisi bozuldu erkeklerden korkar olduk
KIZIN ATTIĞI EKRAN RESİMLERİNDEN BİR İKİ TANESİ birde ortak hesaplarında isim yok çıkma tarihleri var sadece kız nasıl buldu onu da bilmiyoruz
Eki Görüntüle 3266255 Eki Görüntüle 3266256
Yarın kuzenim ve o kız buluşacak. Yüz yüze konuşulacak ama büyük ihtimalle barışır gibi..Ne oldu acaba merak ettim.
O gün yeterince sinirimizi çıkarıp bi dolu akıl verdik ama yapacak bi şey yok demek ki. Hayırlısı artık, İnş mutlu olurlarYarın kuzenim ve o kız buluşacak. Yüz yüze konuşulacak ama büyük ihtimalle barışır gibi..
Yarın kuzenim ve o kız buluşacak. Yüz yüze konuşulacak ama büyük ihtimalle barışır gibi..
Kızılcık şerbeti nursema geldi aklımaZaten linç yiyeceğim belki ama muhafazakar insanlara hiç güvenmem. Hep altından bir şey çıkar. Erkekler her şeyi yapar ama kadınlar namuslu ve bakire olmalı