- 12 Ekim 2022
- 1.682
- 4.175
Hadisin be ordan sizin damat. Shopmuş! Kuzeniniz umarım geç olmadan görür gerçeğiGüya kız shop yapmış. Oraya bunun numarasını yapıştırmış. Bide anneannem erkekler işte aldatmayan yok ne olmuş diyor
Teknoloji çok ilerlemiş güyaHadisin be ordan sizin damat. Shopmuş! Kuzeniniz umarım geç olmadan görür gerçeği
Evet evet kaç yıldır beraberler diye, şimdi bunla adı çıktı diye düşünüyorlar. Kız onun peşinde koşmuş güya , kız “ben beraber olduktan sonra bağlandım, koştum inkar etmiyorum ama önce o bana asıldı seni seviyorum dedi” diyorBence 8 yıldır bununla çıkıyor adı da duyulmuştur yeni koca nasıl bulalım şimdi gibi bir mantıkla (!) Kuzeninizi öyle ya da böyle evlendirmeye çalışıyorlar bu kişiyle. Ailenin göz yummasi bu yüzden. Çok kötü bir düşünce tabii ama altında yatan sebep budur. Kuzeninizi aldatmıştır diye düşünüyorum ya. Yani cidden psikolojik sorunu olacak da shop falan yapacak neden ki? Hani neyin intikamını alsın? Yine bir herzeler yenmiş bu mantığa göre. Her türlü sıkıntılı bana sorarsanız.
Allah bilir daha neler yaptı da ortaya çıkmadı of ya. Kuzeninizi göz göre göre yakacaklar. Kız resti çekse bari.Evet evet kaç yıldır beraberler diye, şimdi bunla adı çıktı diye düşünüyorlar. Kız onun peşinde koşmuş güya , kız “ben beraber olduktan sonra bağlandım, koştum inkar etmiyorum ama önce o bana asıldı seni seviyorum dedi” diyor
Bu gece yeterince gözlerim kanadı, mide öz suyum ağzıma geldiEki Görüntüle 3266332
Bunu eklemeyi unutmuşum
Allahim bizi kimlerden kurtardinnnnn sukurlerrr olsuuuuuuunnnn Amin.Benim de ex im tanışma sitelerinde kendi adına kendi resimleriyle profil açıp kadınlara mesaj atmıştı,ev arkadaşı yapmış :)))
Yaz kizim; 200 torba çimento, 20 kamyon çakıl, 15 kapıBu adam yatakta basılsa, bu kadını yanıma kim koymus der.
Yok be, inanmamıştır inanmış gibi yapmıştır. Yani beyni o kadar havasız kalmış olamazkarısını aldattığını bildiğim arkadaşım da yakalanınca karısına arkadaşım telefonumdan yazıştı dedi karısı inandı
Kuzeniniz de aklı başında okumuş demeyim o kriter değil ama kendini geliştirmiş bir insan değil mi?Eki Görüntüle 3266332
Bunu eklemeyi unutmuşum
İğrenç mesajlar. Emin olun o da inandı ama işte insan kendini kandırmak ister yaKuzeniniz de aklı başında okumuş demeyim o kriter değil ama kendini geliştirmiş bir insan değil mi?
Hakaret sayarım şu mesajları ben kendime şahsen.
Kuranı anlayarak okuyabilmek önemli olan. Mealini okusaydı şu anki durumda olmazdı.Aynen öyle bir de zamanında hergün kuran okuyormuş .