Yok ona bıraktılar ama çocuğun annesine söyledik . Bize inandı..Sizinkiler daha ısrar ederler mi acaba kuzenine bırakma çocuğu diye?
insan bu kadar sevdiği birine bunu niye yaparKuzenimi bu çocuk okuttu. Onun sayesinde mühendis oldu, tüm ailesine söylemişti kızı el üstünde tutuyordu , iPhone 13 bile hediye alacaktı. Sürekli hediye alırdı. Kuzenim kanser tedavisi gördü o arabay gelip götürürdü başında beklerdi. HİÇBİR ERKEĞE GÜVENMEYİN
Nerden tanışılmış, bulmuşlar birbirlerini de iş hemen cinselliğe dökülmüş? İlk vukuatı değil bence sevgili kişisinin.Karşı taraf 10 gün görüşmüş sadece kullanıldığını hissetmiş işin garip yanı da karşı tarafın da 2 senedir sevgilisi var ama ayrılmışlar onun ayrılık acısıyla gözü dönmüğ
Kız çalıştığı yere müşteri olarak geliyorNerden tanışılmış, bulmuşlar birbirlerini de iş hemen cinselliğe dökülmüş? İlk vukuatı değil bence sevgili kişisinin.
İyilik hayatımda kimse yok fobi olduÇok üzüldüm ya... Off gel de paranoyak olma, şu salaklara güven! Çok şüpheci, bu konularda toksik biriydim zaten, iyice hortladı bu duygularım. Yalnız ölecem ben, iyiyim böyle
Maalesef öyleİyilik hayatımda kimse yok fobi oldu
Evet bunu hiç düşünmedik ama kız perişaninsan bu kadar sevdiği birine bunu niye yapar
inşallah kuzeninizin üzüntüyle hastalığı nüksetmez
Gercekten bu muhafazakarla alakasi yok. Cahil olanlar boyle külturumuze islemis.Zaten linç yiyeceğim belki ama muhafazakar insanlara hiç güvenmem. Hep altından bir şey çıkar. Erkekler her şeyi yapar ama kadınlar namuslu ve bakire olmalı
kanser stresle çok çabuk tetiklenen bir hastalık dikkat edin psikolojik destek falan alsın mutlakaEvet bunu hiç düşünmedik ama kız perişan
Kuzenimi bu çocuk okuttu. Onun sayesinde mühendis oldu, tüm ailesine söylemişti kızı el üstünde tutuyordu , iPhone 13 bile hediye alacaktı. Sürekli hediye alırdı. Kuzenim kanser tedavisi gördü o arabay gelip götürürdü başında beklerdi. HİÇBİR ERKEĞE GÜVENMEYİN
Evet…Bu inançlı ve muhafazakar dediginiz adam yalan yere kurana el basıp yemin mi etti?
En çok da, dırdır konuşan neneni merak ettim. Olsun kızım kabul et, demiş olabilir
O sıralar maddi olarak çok kötülerdi.. kabul etmedi alacaktı nişan hediyesi olarak. Yani daha ortada iPhone yok ama çok kez yüzük kolye aldığı olmuştur onlarda altın değil..Kusura bakma Suzanna ama kuzeninin ailesi nerde neden onlar kızlarını okutmadı? Çocuklarının eğitimini kendileri niye yapmadılar da el adamına el açmaya razı oldular?? Kuzenin de ayrıca acaip, el adamından neden iPhone miphone kabul ediyor madem mühendis çalışıp kendi kazanıp alsın?? Kusura bakmayın böyle el adamına el açarsan, 5 yaşında çocuk gibi onun seçtiği/ödediği okulda okursan hayatboyu birey olamazsın. Aile de acaip niye sahip çıkmıyor kızlarına, el adamından ayfon mayfon alması işlerine geliyor tabi. Öyle başa böyle tarak kimse kimseye bedava para yedirmiyor, adam parasını verdim sussun otursun kafasında. Okuyanlara ders olsun, kendi işinizi kendiniz yapın okuyun edin kimseye gebe yaşamayın. Adam zaten iğrenç bir herif yazmaya gerek görmüyorum.
Daha haberi yok şu an. Ama kararı kuzenime bıraktılar yani “sakın affetme bu adam şerefsiz” demedilerEn çok da, dırdır konuşan neneni merak ettim. Olsun kızım kabul et, demiş olabilir
Bundan sonra yatacağı kadınları sen seçersin, için rahat eder en azından diyebilirler gibi bir aile.Daha haberi yok şu an. Ama kararı kuzenime bıraktılar yani “sakın affetme bu adam şerefsiz” demediler
O sıralar maddi olarak çok kötülerdi.. kabul etmedi alacaktı nişan hediyesi olarak. Yani daha ortada iPhone yok ama çok kez yüzük kolye aldığı olmuştur onlarda altın değil..