sizce yanlış bir şey mi yaptım?

Kuzeni abisi gibiymiş. Şimdi arkadaşımın yanından geldim. Laf sokarak diğer arkadaşıma “ben sizin abiniz ölse sokağa bile çıkmazdım arkadaşlarımdan hayatına devam edenler var” dedi.
Ben çocupu görmek için bu saatte dışarı çıkmışım.
Ve bazı arkadaşlarını sileceğini söyledi. Herhalde bana diyor anlamadım
Biptir et gitsin, salakoya bak sen. Ziv ziv internette gezmesin o da.

Sen de sokağa çıkmamışsın, ders çalışıyormuşsun.

Bu salako arkadaşının kafası gidik. Ona kalsa ülkede milli yas ilan eder ama kendisi sokaklarda, internette ziv ziv gezer . Ha ama onun gibi gezenlere trip atar, olmadı kellesini uçursun. Avanak.

Aman desin bırakın gitsin ne abartmış ya.tamam acı bı durum da ne gerek var sağa sola saldırmaya.bazi insanlar çok tuhaf acını yaşa sanane kim ne yapmış nasıl yaşamış
Avanak arkadaş milli yas olsun istiyor sanırım. Ha ama milli yasta millet evde oturup ağlayacak ama kendisi sokakta, internette gezecek. Kafa böyle. Sinir şey!

ben arkadaşımın kuzeni vefat etti diye ağlamam, hani gençliğine üzülürüm tabiki ama ağlamak yıkılmak gibi şeyler yaşamam, hele ki tanımıyorsam. ama arkadaşım yakınsa, acısına saygı gösterir bir süre story vs atmazdım, ama arkadaşıma saygımdan, hayatım durmazdı. eğlenirsin de ama acısı olan bunu bilmez mesela. bu tamamen aradaki dinamiğe bağlı.
ama onunla ağlayıp story atmanız, hiç ağlamamaktan daha garip gelirdi bana.

inanın bu arkadaşımın hayatında ben bu kadar yokum.
alenen istediği her şeyi bana söyleyebiliyor. geçen mesela bu olay olmadan önce o, sevgilisi ve ben beraber ders çalışmaya gitmiştik, sonra işte ben böyle güldüm şakalar yaptım kendi odaklanamadığını çok pişman olduğunu ima eden bir sürü şey söyledi ve sonunda da sevgilisine bir daha kimseyle beraber çalışmayalım dedi.
ben sesimi çıkaramadım.
sınav olacaktık yer tutmuş bana, ben oturmayayım kopya çekemiyorum zaten dedim, “bundan sonra kimseye iyilik de yapmayalım” dedi sevgilisine sinirli bir şekilde. Ben yine sen ne diyorsun bile diyemedim
Böyle birini neden hayatında tutuyorsun? Çok gereksiz bir insan. Böyle 10 yaşında çocuk davransa uyarılır. Iyy!

Benim de yakınım vefat ettiğinde en yakın arkadaşımdan 2 si aradı bir şeye ihtiyacın var mı diye başsağlığı diledi bir tanesi aynı şehirde olmamıza rağmen gelmedi mesela. Diğeri yoğun çalıştığı için küçük bebişi olduğu için sadece sosyal medyalarda duyurduğum için görmedi yaklaşık 2 ay sonra falan telefonla görüşme imkanımız oldu o zaman söylediğimde çok şaşırdı ve çok üzüldü yanımda olamadığı için. Bilmiyorum ya ben alınmadım biraz içim burkuldu ama .. Siz elinizden geleni yapmışsınız o yüzden takılmayın herkesin yas tutma anlayışı farklı.

Saçmalamış. Madem acısı var neden internette dolaşıp hikayeleri izliyor?
Sizden hırs çıkarıyor ama sebebi belirsiz.
Umursamayın.

ben arkadaşımın kuzeni vefat etti diye ağlamam, hani gençliğine üzülürüm tabiki ama ağlamak yıkılmak gibi şeyler yaşamam, hele ki tanımıyorsam. ama arkadaşım yakınsa, acısına saygı gösterir bir süre story vs atmazdım, ama arkadaşıma saygımdan, hayatım durmazdı. eğlenirsin de ama acısı olan bunu bilmez mesela. bu tamamen aradaki dinamiğe bağlı.
ama onunla ağlayıp story atmanız, hiç ağlamamaktan daha garip gelirdi bana.
Storyde eğlendiğime dair en ufak bir şey yoktu çünkü. Maalesef sınavlarımız devam ediyor tarzında bir şeydi

Neden bunca şeyi alttan aldınız? Bunca şeyi alttan aldığınız için şu anda her türlü saçma ve temelsiz talebini gerçekleştirmek zorunda olduğunuzu düşünüyor.
Bugün az önce beraber yemek yedik, ona iyi gelmesi için hatta bütün gün onunla konuştum falan.
Yemekte bana baş sağlığı dileyip story atanlar var dedi. Yemekten kesildim, ağlayarak yanlarından ayrıldım.

Bugün az önce beraber yemek yedik, ona iyi gelmesi için hatta bütün gün onunla konuştum falan.
Yemekte bana baş sağlığı dileyip story atanlar var dedi. Yemekten kesildim, ağlayarak yanlarından ayrıldım.

daha önceki konularınıza bakınca ve açıkçası bu tepkinizle beraber değerlendirince sizin konularınızın benim için gerçekliği kalmadı.

Son düzenleme:
Yakın arkadaşım da olsa x’in kuzeni öldü bilgisine insan çok üzülemiyor ya. Yapımız, mayamız böyle insanlar olarak yapacak bir şey yok. İyi ki de öyle :)

Ya ben çünkü alındığına emin değildim. Bir şeyler yazmıştı ama silmişti görmemiştim. Bugün emin oldum
Ay alındıysa alındı. Onun problemi. Milleti tepenize çıkarmayın yav size ne onun kuzeninden? Girmesin sosyal medyaya falan acisi varsa. Milleti mi eylicez sürekli yani nedir bu kendini bu kadar önemli görmek? Onun kuzeni kim yani size ne?

Back
X