görmedim okumadım. Senin insanların anlaşabiliyor olmasına sataştığını gördüm sadece. Akpye oy veren birinin vermeyenle aynı düşünüyor olmasına bozulmanı gördüm ben. Olayın ayrıntılarıyla ilgilenmiyorum.
ben anlamadım dedene nasıl yapacaklarını mı soracaktın sayın müdürBen taktım Kafayı bu 1+1 evlere, aile Bütünlüğü korunmuyormuymuş bu evlerde? Çocuk yapılamıyormuymuş ki?
Doğu'da en az 6 çocuklu aile nerde yapıyor bu bebeleri? Benim rahmetli dedem 1 göz oda da yapmış ya 4 çocuğu
Ahh dedem nasıl yaptındı acaba bak merak ettim şimdi, anneannemde dedemde vefat etti, anama mı sorsam acaba
Ayy okyy bu ne güzelmişş ilk kez gördümm ayy çok hoşuma gitti sabırsızlıkla bekliyorum 2015 enlerinii..
eger beni katmazsan o gruba3+1 de kızlı erkeklı partı vercem gelmek ısteyen varmı dostlar
tabisi hemde baş köşede ağırlıycam hepiciğinizieger beni katmazsan o gruba Eki Görüntüle 1542447 ölümü ye..
Yaş Sınırı koyup bizi ötekileştirmeyecekseniz gelirim3+1 de kızlı erkeklı partı vercem gelmek ısteyen varmı dostlar
aaa ne haddimizeYaş Sınırı koyup bizi ötekileştirmeyecekseniz gelirim
Ay bak şimdi bir heyecan bastı
inceledimde patron kazanmış nasıl kazanmış acabaaKorku imparatorluğu kurmam gerekirken, kumpasa gelip pembe kalp dağıtıyorum, kesin patron gaza geleceğimi düşünüp koymuştur bu kalpleri, ne şeker kadın imajı çizilmek isteniyor.
Sevgi pıtırcığı olmamalıyım, önümüzdeki 6 için seçim projelerimizin üzerinde çalışalım senle, bu böyle olmayacak Hanım
tabıkı hanım abla sensız ve mune ablasız olurmu kazenıde alın gelınBende geliyorum müdürümle beraber
buda doğru vallaa.yasayan yanliz yasasin bana ne. Ama bende 1+1 lere 1+0 lara karsiyim. eskiden 2+1 satilan paralara smdi 1+1 satiliyor. heryeri studyo dairelerle dolduruyorlar, cok manyak paralara satiyorlar, e ragbet de gorunce bu kez 2+1 ler daha da pahalaniyor.
hepsini 2+1 yapsinlar, daha az para kazansinlar. uyuzlar. sinir geldi.
tabıkı hanım abla sensız ve mune ablasız olurmu kazenıde alın gelın
patron sartPatronu bilememde 2 yaşlı hatun geliriz