Gündelik hayatınızı kaydedin ve delillerinizle hazırlıklı olarak sikayetinizi yapın lütfen.
Yasalar bizim için var.
Aristo idi sanırım " Birbirlerini seven insanlar kanunsuz da yaşarlar " diyen.
Ben sizin bu cendereden çıkacağımıza inanıyorum.
Allah sabır ve kolaylık versin. Güçlü olun ve bu insanlardan kurtulun lütfen.
Kanunu ilk duydum kabahatler Kanunu ' nu biliyorum ama bunu bilmiyorum utandım da.
Bi haberde tv ya da nette okumadım hiç
Sırtına bıçak saplı halde manşet olan kadını unutamazken gerekli hassasiyeti gostermemisim.
Bi boşanma davası duydum. Eşine bıçakla saldıran kadın adliyede " eşim çocuğumu istismar ediyor " demiş
Adlı tıp ve gerekli uzmanlar bu iftirayı bertaraf edebilir de babanın yorumu " bu geçince i..e mi diyecek , ne iftira atacak bana "
Evlenmeye korkuyorum var ya ilk tanismada hediye paketi gibi olan adamlar sonradan oduna dönüyor.
Kadınlar bu ülkede eşit yetiştirilmiyor çok ofkeliyim.
Kız akşam gelsin, oğlan gecelerde gezsin. Kanun neyi koruyacak belli de halk neyi yaşıyor diyen yok.
Kapıma bi anketci gelmiyor.
Telefonuma abuk sabuk indirimler yerine bir anket gelmiyor!
Kadın erkek ayrımı var daha bitmiş gibi davraniliyor.
Bu kanun boşlukları da cabası.
4320 tedbir için iyi gibi de korunamadigindan ölen Kadın haberlerinde bile geçmedi bu kanunlar.
Şimdi haklarimi öğrendim. Kuzenlerime aktaracağım yarın.
Çocuğunu kimse silah olarak kullanmamali. Yegenim ilkokulda iki kez siddete maruz kaldı ve şiddet uygulayan diğer iki çocuk da maalesef boşanmış aile cocuklariydi.
Eşler bosanirken çocuk yokken seviniyorum ben bir çocuk incinmedi diye.
Aile Bakanlığı ' na kamuoyu baskısı yapılmalı bence. Bosanmalarda ve sorunlu ailelerde çocuğa psikolojik destek zorunlu olmalı ve evlilik bu kadar kolay olmamalı.
Bence suyun başı kesilmeli. Çiftler uzmanlarca gozlemlenmeli evlilik öncesi " çocuklar ve evliliğin bekası , ilişkinin sağlıklı olması " için.
6284 numaralı kanun umut olmalı herkese.
Biz nasıl engelli adayiysak yarın da bunu yasamayacagimizin garantisi yok. Başlangıç için Kadınlar kulübü Farkindalik oluşturabilir. Mor çatı gibi kurumlar da belki destek olabilir. Bi gün tüm Kadınlar olabiliriz bence.
Yangınlar bi kivilcimla başlar.
Çok boşanan var ve çok takipçisi olan kadın var maalesef. Sadece bir araya gelip gücümüzü birlestiremiyoruz.