Aile bütünlüğünü korumak için artık 1+1 evlere izin verilmeyecek

teşekkür ederim munem şu sanal alemde bizi idare ediyorsun yaaa hiç birimizi kırmadan saygıyla eğiliyorum önünde vede seviyorum
Rica ederim, eğilmeye gerek yok, farklı düşünüyoruz, farklı kültürlerde yetiştik ama ortak noktamız var, kadınız.
Kırıyorumdur zaman zaman ama arada idare edin, kolay değil hepinize durun yapmayın demek
Pembe kalplerimiz ne güzeller değil mi? Iyi olmuş eklemiş yöneticilerimiz, elleri dert görmesin.

pembe kalplerimizevet bizde dün keşfettik nevrestem dedi bize

Pembe kalpleri yolluyorum ama bu cımbızım olduğu gerçeğini değiştirmez, yılı yine yarıladık sayılır Hamd olsun, sene sonu eli maşalıda oy verirken duygularınızı kabartmasın kalpler
Allah'ım şimdiden hesap kitap yapıyorum, Tövbe Tövbe
Ben böyle değildim, hep sizin yüzünüzden oluyor

Valla müdürüm geçen sene biliyorsun herkesi tehdit ettim işe yaramadı,patronun korkusuna oylar ona gittibu sene seçmeni iyi takip edecem gerekirse bütçeden pay ayıracam tüm oylasr sana feda olsun diye

Valla müdürüm geçen sene biliyorsun herkesi tehdit ettim işe yaramadı,patronun korkusuna oylar ona gittibu sene seçmeni iyi takip edecem gerekirse bütçeden pay ayıracam tüm oylasr sana feda olsun diye
Korku imparatorluğu kurmam gerekirken, kumpasa gelip pembe kalp dağıtıyorum, kesin patron gaza geleceğimi düşünüp koymuştur bu kalpleri, ne şeker kadın imajı çizilmek isteniyor.
Sevgi pıtırcığı olmamalıyım, önümüzdeki 6 için seçim projelerimizin üzerinde çalışalım senle, bu böyle olmayacak Hanım

görmedim okumadım. Senin insanların anlaşabiliyor olmasına sataştığını gördüm sadece. Akpye oy veren birinin vermeyenle aynı düşünüyor olmasına bozulmanı gördüm ben. Olayın ayrıntılarıyla ilgilenmiyorum.

kime ne ya ister tek yaşarım ister 10 kişi isterse hergün baska arkadaşım gelir yuh size yaa
fuhuşla bir mi tutuyorsunuz bunu
olay herkesin nikahlanıp cocuk doğurması mı ? namus buysa o eşlerin kocaları da baska kadınlarla baska evlerde fuhuş yapmasına da sözleri olsun !
ama yemez
herkesi tekdüze insan yapmaya niyetliler
herkes üremeli çoğalmalı hatta etrafta embesil nesiller yetişmeli ebeveynleri ahlak ve eğitim seviyesi yetersiz cocuklar türemeli
yuh diyorum sadece YUH !

ne oyları bunlarr ayyy ben ne kadar bilmiyorum bunlarıı söyleyin banaa.

Bu seneki enler yarışmasında göreceksin çekişmeyi

Vitesi yükset tut müdürüm,pembe kalple olmaz oy ksaybedersin sonra..
İyi bir projeye ihtiyacımız var kafa kafaya verip bunu aşmamız lazım

Munecim , günün birinde K Kazen gelip pembe kalp dağıtırsa topiklere , sende cımbızınla salınırsan belki o zaman taht senin olur

Gerçi , hayır olsun @Kazen niye pembe kalp dağıttı diye atan benzimizle oylar yine Kazen e gidebilir

ne yani 1+1 daireleri sadece fuhuş amaçlı mı kullanıyorlar.Bu ne saçmalıktır ya.Bir sürü insan memur oluyor farklı şehire atanıyor , üniversite okumaya farklı şehire giden bir sürü düzgün insanda o 1+1 daireleri kullanıyor.Kafası başka türlü çalışan 3+1 evinde de yapıyor o pisliği yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…